odbojka arena - fivb ...

• Začetnik teme Začetnik teme wrm
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svaka cast nasima stvarno, lavovski su se borili... nekada treba i malo srece za pobedu ;)

SL: Ništa od zlata, Brazilci ratužili Srbe

Srpski odbojkaši ni iz četvrtog pokušaja nisu uspeli da osvoje Svetsku ligu, pošto su u finalu, u veličanstvenom ambijentu beogradske Arene, pred rekordnim brojem navijača (22.680), i posle velike drame, poraženi od Brazila rezultatom 3:2 (25:22, 23:25, 22:25, 25:23, 15:11)!

Brazilci su, tako, uspeli i osmi put da se okite najsjajnijim odličjem u ovom takmičenju, 15. ukupno.

Uskoro opširnije...

Izvor: http://sportal.rs/news.php?id=6829

Umesto godina na TV bi mogli da dodaju i "Zabranjeno za osobe sa slabim srcem." :) Prelepa odbojka zaista. Mislim da su Brazilci imali ipak malo vise srece. Rezultat od 3 poena razlike(kad se sve sabere 110-107) govori kakva je ovo utakmica bila.SVE CESTITKE MOMCIMA!

Po ko zna koji put ovoj ekipi bez nekadasnjih asova osim Grbica i Miljkovica,kada je gusto i neizvesno pada prijem i gubimo mec.Brazilci su vec matora ekipa i nisu vise tako jaki,a mi imamo realno najtalentovaniju ekipu i najveci izbor igraca pa opet ne uspevamo.I to na domacem terenu.Kolakovicu odlazi!
Svaka cast za oboren rekord.

Bila u Areni, odbojkasi fenomenalni, publika za svaku pohvalu, utakmica za srcku:klap:

chini mi se da je pre 4 godine isto u areni igrao brasil vs srbija ili scg ... i da je proglashena najboljom utakmicom ikad

Jesmo igrali sa Brazilom pre 4 godine u Areni i jeste bila dobra utakmica ali nije to ta koja je proglasena najboljom u istoriji odbojke. Ova sada je bila mnogo bolja od prethodne u Areni, bilo je uzivanje gledati (i nerviranje svakako:D) :worth:

Back