buudala
Stara legenda
- Poruka
- 83.560
Jok ja bijem i za 100 dinarati izgleda živiš u nekom baš neinformidanom selu
Neki put napujdam kere
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok ja bijem i za 100 dinarati izgleda živiš u nekom baš neinformidanom selu
to je ono što pajserima ne možeš da objasniš - čak i usred pandemije daje se izvestan procenat placebo vakcinaНе брини се, он даје плацебо, само органик..
a kako odrežuješ vrednost?Jok ja bijem i za 100 dinara
Neki put napujdam kere
Nikakoa kako odrežuješ vrednost?
Зашто би се давао плацебо, ако је испитивање завршено, а главни циљ је имунизација ширих народних маса, то нека теорија завјере?to je ono što pajserima ne možeš da objasniš - čak i usred pandemije daje se izvestan procenat placebo vakcina
analizira se i delovanje prirode
medjutim ovde izgleda ne može
... Ma pusti, lupeta StojkoЗашто би се давао плацебо, ако је испитивање завршено, а главни циљ је имунизација ширих народних маса, то нека теорија завјере?![]()
Do 5000 nista, a za preko treba prvo da utvrdi identitet onoga koga ce da tuzi pa onda da dokazuje ko je prouzrokovao stetu
Mrka kapa
Za manje od 5000 nece ni da izadje patrola policijeУтврдиће идентитет, а за то ће имати трошкове, а те трошкове утврђивања идентитета ће да наплати баш од тог купца кад Суду изнесе све трошкове које је имао око поступка.
Za manje od 5000 nece ni da izadje patrola policije
Ja tebi pricam o utvrdjivanju identiteta tuzenogЈа ти причам о грађанској парници.
За то им полиција не треба.
Ja tebi pricam o utvrdjivanju identiteta tuzenog
ne, već nameraЗашто би се давао плацебо, ако је испитивање завршено, а главни циљ је имунизација ширих народних маса, то нека теорија завјере?![]()
VaziЗа то могу да унајме приватног детектива, а трошкове које су имали око утврђивања идентитета да ставе на терет супротне стране, тј. лопова.
Чему онда фрка, ко ће се вакцинисати, а ко неће, идеалан омјер 50:50, па да се види који ће претећи.ne, već namera
deo populacije se prepušta Prirodi +šta ti Bog da), naravno za masu nasumično
a deo se frži pod zvaničnom meficinskom kontrolom
otud ono ĉuveno: "primio obe vakcine o ništa" - placebo
kineska prirodna je najskuplja a biće i najefektivnija
vektorske su za brzo pumpanje antitela zbog pasoša, ništa ne kažu kojom brzinom nestaju
“The balance of the evidence demonstrates that natural immunity confers a durable protection,” Gottlieb said during a Monday morning TV interview, referring to a landmark new preprint Israeli study that found prior COVID-19 infection confers much more protection against the virus than any vaccine.
“It’s fair to conclude that,” he said.