Odbijen zahtev Ratka Mladića za prevremeno puštanje na slobodu

zbiljaš

Zainteresovan član
Poruka
395
Znači u sledećoj sezoni "Ćirilice" ipak će bude jedan manje ratni zločinac u studiju.

Odbijen zahtev Ratka Mladića za prevremeno puštanje na slobodu​

https://www.euronews.rs/evropa/region/181213/ratko-mladic-ostaje-u-zatvoru-sud-odbio-zahtev/vest

Ratko Mladić ostaje u zatvoru

Bravo! :bravo: Tako i treba! Osuđenik na doživotnu kaznu zatvora zbog počinjenja genocida može biti zahvalan da mu čuvari daju čašu vode, a ne da besramno traži (privremeno) puštanje na slobodu. Je li on imao milosti kao krvnik prema svojim žrtvama? Nije i zato neka trpi u zatvoru do kraja života.

Je li kod vas katolika greh kad neko sam sebi kukavički
oduzme život kao Praljak?

Da je barem muški izvršio sepuku nego se otrovao kao neka ženetina.

Je li kod vas katolika greh kad neko sam sebi kukavički
oduzme život kao Praljak?

Da je barem muški izvršio sepuku nego se otrovao kao neka ženetina.
Našao si pogrešnu osobu za lamentiranje o njemu. Slabo poznajem situaciju vezanu uz Praljka. Nije me zanimalo onda kada mu se sudilo, a ne zanima me ni danas.

Postoji neko posebno pravilo za one koji nisu Srbi ili građani Srbije? Ne bih rekao. Nego, jesu li kompleksaši brojni Srbi koji dan-noć vise na komentarima hrvatskog portala Index?
Ne znam za druge, mene lično dešavanja u Hrvatskoj uopšte ne zanimaju. Jedva nađem vremena da uđem na ovaj forum, a kamoli da dangubim i trošim vreme po vašim portalima. S druge strane, ti sa svojih 33.000 poruka napisanih ovde možeš da se poistovećuješ sa Srbima koji vise na hrvatskim veb portalima, jer deliš iste karakteristike kao i oni, a to je patološka opsesija.

Ne znam za druge, mene lično dešavanja u Hrvatskoj uopšte ne zanimaju. Jedva nađem vremena da uđem na ovaj forum, a kamoli da dangubim i trošim vreme po vašim portalima. S druge strane, ti sa svojih 33.000 poruka napisanih ovde možeš da se poistovećuješ sa Srbima koji vise na hrvatskim veb portalima, jer deliš iste karakteristike kao i oni, a to je patološka opsesija.
Ni mene ne zanima što se događa u Srbiji. Ovdje komentiram ponajviše teme o Hrvatskoj ili opće vijesti iz svijeta. Srpskih tema se vrlo rijetko dotičem.

Smijeh je zdrav. :kafa:
Tvrdiš da te ne interesuje Srbija i da ovde komenarišeš teme koje se tiču Hrvatske, okej. Ovde si 24/7 i kenjaš po Srbiji i Srbima kad god ti se ukaže prilika. Isto to rade i Srbi koji vise na hrvatskim portalima kao što kažeš, tako da nemaš pravo da se ljutiš na njih. Oni nek kenjaju tamo, ti kenjaj ovde. Fer plej. Samo nemoj biti licemer.

Tvrdiš da te ne interesuje Srbija i da ovde komenarišeš teme koje se tiču Hrvatske, okej. Ovde si 24/7 i kenjaš po Srbiji i Srbima kad god ti se ukaže prilika. Isto to rade i Srbi koji vise na hrvatskim portalima kao što kažeš, tako da nemaš pravo da se ljutiš na njih. Oni nek kenjaju tamo, ti kenjaj ovde. Fer plej. Samo nemoj biti licemer.
Uvijek sam na temama o Hrvatskoj ili vezanima uz Hrvatsku i Hrvate. Tebi se nešto gadno priviđa. :kafa:

Back