Odbijanje seksa

Troubleshooter

Veoma poznat
Poruka
13.636
Да ли вам се икада десило да лежите сами са полуголом женском сами у кревету и да вам она одбије секс целу ноћ? Мени јесте три пута у животу и још увек те сцене имам као ноћну мору и премотававам сценарије где сам погрешио?

Да ли вам се икада десило да лежите сами са полуголом женском сами у кревету и да вам она одбије секс целу ноћ? Мени јесте три пута у животу и још увек те сцене имам као ноћну мору и премотававам сценарије где сам погрешио?
па кад си одустао код првог круга.
легла с тобом полугола и неће секс.
добар фазон хахаха

па кад си одустао код првог круга.
легла с тобом полугола и неће секс.
добар фазон хахаха
Ма наравно да нисам одустајао, али неће, па неће. Вероватно је нека игра моћи коју нисам успео да сагледам и савладам. Из ове перспективе, мислим да је било најбоље да им позовем такси и бар се наспавам.

Ма наравно да нисам одустајао, али неће, па неће. Вероватно је нека игра моћи коју нисам успео да сагледам и савладам. Из ове перспективе, мислим да је било најбоље да им позовем такси и бар се наспавам.
не знам нисам имао таква искуства, него чудно ми неће а легла полугола са тобом
а ако кажеш три пута ти се десило онда са тобом нешто није у реду

не знам нисам имао таква искуства, него чудно ми неће а легла полугола са тобом
а ако кажеш три пута ти се десило онда са тобом нешто није у реду
А да не набрајам колико пута је било у реду? Ово сам и запамтио као изузетке и зато питам да ли је неко имао слична искуства?

može da odbije ako je izmišljena ličnost a ti si ipak sam iako je polugola ženska u tvom krevetu
priznajem nije jednostavno

Back