Odbijanje, muskarci i zene

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Cesto se poteze na forumu, a i van bogme ona prica "ma sta da pridjem nekoj, ima da me spusti pred drugaricama da ispadne ona neka "riba" kao, nedodirljiva i taj fazon", i ok sigurno ima takvih devojaka ali nije valjda neka vecina.
No, naletim ja na ovaj klip danas:

U kome momak prilazi devojkama i one ga odbiju i u kome devojka prilazi i nju odbiju.
Vidimo iz prilozenog da su devojke bile jako grube pri odbijanju, skoro pa "koj ces bre, odhebi" dok su momci bili u fazonu "ok si ti i sve, ali ipak ne".

Naravno, ne ponasaju se sve zene tako, ali pitanje je zasto se neke zene tako ponasaju i zasto odbijaju muskarce na takav nacin?
Paralelno tome zasto su muskarci bili blazi i birali reci za razliku od zena?

Zato sto muski yebaci presretaci umeju da budu jako grubi u naletima...

Apsolutno, slozicemo se da ima i debila i manijaka, i onih u fazonu "cao macko, koliko kosta da te izvedem na pice" pa treba biti na oprezu, pa je mozda bolje izbegavati kontakt
Mada iz prilozenog vidimo da doticni nije ni napadan previse, ni manijak, niti bilo sta slicno, da je neki prostak koji dobacuje "mesaj mala mesaj ohoho" pa da bezis glavom bez obzira od takvog.

Stoji, verovatno je neprijatno kada te neko na ulici "saleti" uz neku pricu, ali verovatno i to moze malo kulturnije tipa "ne znam te, glupo je, ne mogu sa nekim koga ne znam na kafu" umesto "teraj se bre".

Apsolutno, slozicemo se da ima i debila i manijaka, i onih u fazonu "cao macko, koliko kosta da te izvedem na pice" pa treba biti na oprezu, pa je mozda bolje izbegavati kontakt
Mada iz prilozenog vidimo da doticni nije ni napadan previse, ni manijak, niti bilo sta slicno, da je neki prostak koji dobacuje "mesaj mala mesaj ohoho" pa da bezis glavom bez obzira od takvog.

Stoji, verovatno je neprijatno kada te neko na ulici "saleti" uz neku pricu, ali verovatno i to moze malo kulturnije tipa "ne znam te, glupo je, ne mogu sa nekim koga ne znam na kafu" umesto "teraj se bre".

Da, ono, pridje ti manijak i ti onako, nezasticen, uplasis se i kazes mu: teraj se bre pederu !

- - - - - - - - - -

Daj bre ljudi, sto opravdavate takvo kretensko ponasanje. Zasto u opste traziti nekakvo opravdanje na nadrkanost prema drugome. Bez obzira da li je to medju polovima ili inace.

Cesto se poteze na forumu, a i van bogme ona prica "ma sta da pridjem nekoj, ima da me spusti pred drugaricama da ispadne ona neka "riba" kao, nedodirljiva i taj fazon", i ok sigurno ima takvih devojaka ali nije valjda neka vecina.

U kome momak prilazi devojkama i one ga odbiju i u kome devojka prilazi i nju odbiju.
Vidimo iz prilozenog da su devojke bile jako grube pri odbijanju, skoro pa "koj ces bre, odhebi" dok su momci bili u fazonu "ok si ti i sve, ali ipak ne".

Naravno, ne ponasaju se sve zene tako, ali pitanje je zasto se neke zene tako ponasaju i zasto odbijaju muskarce na takav nacin?

Zato sto zene imaju vise iskustva po tom pitanju koje ih je naucilo da se mora biti sto jasniji u odbijanju. Dobri momci, kojima bi bilo jasno i neko ljepse odbijanje su koleteral. :D

Ima bezobraznih i zena i muskaraca.Samo oni koji se mnogo uzdignu na kraju ipak bas nisko padnu.Mada oni koji uzimaju sebe previse ozbiljno za mene i nisu neka finta.To su uplaseni dogmaticari uglavnom.Madai muskarci cesto puta pogresno protumace ljubaznost i pomijesaju je sa flertom.Evo nek neko otvori temu o razlici između zenske ljubaznosti i flerta.Ja ni danas neznam gdje je granica........:D

Znaju ljudi sta je bol i trauma...:lol:

Mali broj devojaka ce napraviti taj prvi korak i prici muskarcu, nismo naviknuti na to vec na drugaciju situaciju.

ne odbijam kad me niko ni ne pita :aha:

Lijo oces da idemo na "kafu"?:flert::heart2:

dodji-na-kafu.jpg

Back