Odbegli mladoženja

gost 351128

Domaćin
Poruka
4.973
Golfer Rori Mekilroj saopštio je da je raskinuo veridbu s danskom teniserkom Karolinom Voznijacki, samo nekoliko dana pošto su poslali pozivnice za venčanje.

Bivši najbolji golfer sveta rekao je da nije spreman za brak.

"Ne postoji pravi način da se okonča veza koja je tako važna za dve osobe", naveo je 25-godišnji Mekilroj u saopštenju.

Golfer iz Severne Irske rekao je da je javno saopštio odluku posle razgovora sa 24-godišnjom Voznijacki.

"Problem je u meni. Kada smo za vikend poslali pozivnice za venčanje, shvatio sam da nisam spreman za bračne obaveze. Želim Karolini svu sreću koju zaslužuje i zahvalan sam joj na vremenu koje smo proveli zajedno", rekao je Mekilroj.

kako bi ovo objasnili? da li bi ušli u vezu sa takvom osobom s obzirom da je njemu sve igra?
msm o tome da li je spreman na brak je trebao mislit pre nego što je prosio, niko ga nije tuko po glavi...

Golfer Rori Mekilroj saopštio je da je raskinuo veridbu s danskom teniserkom Karolinom Voznijacki, samo nekoliko dana pošto su poslali pozivnice za venčanje.

"Ne postoji pravi način da se okonča veza koja je tako važna za dve osobe", naveo je 25-godišnji Mekilroj u saopštenju.

Golfer iz Severne Irske rekao je da je javno saopštio odluku posle razgovora sa 24-godišnjom Voznijacki.

"Problem je u meni. Kada smo za vikend poslali pozivnice za venčanje, shvatio sam da nisam spreman za bračne obaveze. Želim Karolini svu sreću koju zaslužuje i zahvalan sam joj na vremenu koje smo proveli zajedno", rekao je Mekilroj.

kako bi ovo objasnili? da li bi ušli u vezu sa takvom osobom s obzirom da je njemu sve igra?
msm o tome da li je spreman na brak je trebao mislit pre nego što je prosio, niko ga nije tuko po glavi...
"Bivši najbolji golfer sveta rekao je da nije spreman za brak."

U prevedu znaci "ne voli je ":)..pa dobro, bolje sada nego kasnije .

odakle obraz da nekog prosiš i onda posle dva dana puj pike ne važi?
koja bi sad normalna devojka ušla u vezu sa njim? njemu ostaju samo one što će juriti novac i šta je dobio zapravo?

Meni jeipak uredu da je to sada uradio nego kasnije. Nema obraza niko kada su osecanja u pitanju.

- - - - - - - - - -

Pa, otkud znaš, možda je bio pod nekim pritiskom da je zaprosi?

Meni nikada nisu izgledali zaljubljeno.

odakle obraz da nekog prosiš i onda posle dva dana puj pike ne važi?
koja bi sad normalna devojka ušla u vezu sa njim? njemu ostaju samo one što će juriti novac i šta je dobio zapravo?

Eh, Komri...

Mozda njemu i ne treba normalna devojka

Meni je strasnije svo ovo vreme koje su proveli skupa - da je ispala samo jedna laz sa njegove strane, nista drugo

taman sam pomislila da je citat iz ruskog romana :lol:
samo pochetak..
kasnije cu da prochitam chitav post , a mozda i odgovorim :p

- - - - - - - - - -

eto prochitala..
sve je u 'vremenu koje provedu zajedno'
bez zahvalnosti , to pljuckavo zvuchi.
a i onaj golf :lol: prichini mi se grof :pljus:

To je muskarac :aha:

Ne, inače je trebao čisto da ispoštuje priču, jer, eto, podelili su pozivnice, sad nema nazad, život je pokrenuo vagon, pa, onda da se oseća kao imbecil u tom braku, da se varaju, ne podnose... Vi nikada u životu niste mislili da će nešto ići, pa, ipak shvatili da ne ide? Nije to mala stvar, to što pola ljudi ovde ulazi u brak jer nema mnogo izbora to je druga stvar, tamo gde ljudi imaju lovu, izgledaju dobro, tamo brakovi traju dokle im ide, posle se rastaju kao da nikad nisu ni bili, sve više verujem da je brak priča za sirotinju, ono, dve plate, dve glave, lakše ide, pa, udri i trpi dok oči ne ispadnu...

Ne, inače je trebao čisto da ispoštuje priču, jer, eto, podelili su pozivnice, sad nema nazad, život je pokrenuo vagon, pa, onda da se oseća kao imbecil u tom braku, da se varaju, ne podnose... Vi nikada u životu niste mislili da će nešto ići, pa, ipak shvatili da ne ide? Nije to mala stvar, to što pola ljudi ovde ulazi u brak jer nema mnogo izbora to je druga stvar, tamo gde ljudi imaju lovu, izgledaju dobro, tamo brakovi traju dokle im ide, posle se rastaju kao da nikad nisu ni bili, sve više verujem da je brak priča za sirotinju, ono, dve plate, dve glave, lakše ide, pa, udri i trpi dok oči ne ispadnu...

ja uvek idem onom tri puta meri jednom seci.
naravno da se ljudi vremenom promene zato i postoji razvod, ta prica oko podele imovine mi je glupa jer postoje predbracni ugovori bas da bi zastitili odredjene ljude.
Ne mozes nekog prestati voleti za dva dana a da ti nista ne uradi, mozda sam ja glup ali ne mogu to shvatit.
i meni je ona antipaticna i isfolirana ali to je bio njegov izbor i za mene je on ispao razmazeno deriste kojem je igracka dosadila

naravno da se ljudi vremenom promene zato i postoji razvod, ta prica oko podele imovine mi je glupa jer postoje predbracni ugovori bas da bi zastitili odredjene ljude.
Ne mozes nekog prestati voleti za dva dana a da ti nista ne uradi, mozda sam ja glup ali ne mogu to shvatit.
i meni je ona antipaticna i isfolirana ali to je bio njegov izbor i za mene je on ispao razmazeno deriste kojem je igracka dosadila

A sta mislis da je ona njemu rekla u jednom momentu: Razmisli da li hoces da se ozenis?

Nisam ni pomenuo podelu imovine, kažem da je brak za sirotinju jer zbog toga i opstaju po 30,40 godina, ono, zbog dece, zbog "dve plate su bolje od jedne" i da bi pobegli od roditelja zapravo... Ljudi koji imaju i ne treba im druga plata, ostvareni su, njihovi brakovi kratko traju obično... Ako i traju to na kraju bude više brak na papiru, ovaj je*e ovamo a ona jaše ko zna koga... Ali kao srećni su...

Aha, znači neko je razmaženo derište ako mu nešto dosadi? Pa, hteli mi to da priznamo ili ne, ljudi su ljudima baš to, igračke, kad dosadi nađe se druga... Kad se "polomi" (istroši) nađe se druga...

I niko ne kaže da je prestao da je voli za dva dana, ali je možda shvatio da to ne bi išlo, pa, bolje i tad nego za 20 godina mizernog života i neispunjenog.

Meni jeipak uredu da je to sada uradio nego kasnije. Nema obraza niko kada su osecanja u pitanju.

- - - - - - - - - -
Meni nikada nisu izgledali zaljubljeno.

ne znam o kome je rec al je shvatio ako se venca da ce kasnije da mu odnese mnogo bogastva a to je znak da je nije voleo a to su i ti tipovi koji prvo urade a onda razmisle

Ponizio je devojku javno objasnjavajuci razloge i detalje iz njihove veze.Bar ti ludaci poznati mogu da prekinu veridbe banalnim razlozima smisljenim za javnost:vencace se iduce godine,sad prvo hoce da predju u budizam ili slicne svinjarije koje svakodnevno rade :aha:
Ok je da njoj licno kaze pravi razlog zasto nece da je zeni,ali zasto to moramo i mi da znamo ?:mrgreen:

Back