- Poruka
- 21.401

Evo na zvanicnom sajtu serije, ako mi ne verujes..

http://colors.in.com/mena/videos/uttaran/rathore-is-sad-ep950-uttaranseg-1-18567.html
Svaka epizoda traje 20 minuta.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dragi moji,mama mi se prosto navukla na Icu,pa me zanima gde na netu moze da pogleda epizode koje propusti sa prevodom...![]()
Da li je moguće da ste se ovoliko navukli na ovu seriju?
Ja nekoliko epizoda odgledala, svega pet tačnije (i kada su bile deca, i sada kada su devojke)... Pomalo mi je smešna radnja, ali moderniju Indiju prikazuje, pa je to prijatnije u odnosu na neke druge serije koje sam usput videla.
Ali verovatno ima oko 59827 epizoda![]()
Nema toliko epizoda samo 1000.
I ja sam prvi put gledao na preskok. To tek sad vidim kad gledam na OBN-u. Gledao sam kad Mausiji prevari malu Icu za lutriju, pa onda nisam gledao 10 dana. Upadnes tako negde i to ti se ucini cudno na prvi pogled. Verovatno sam video Rohini u toj sceni, pa sam mislio da su svi u seriji takvi.
Ali sada kad redovno gledam ovaj deo gde su deca stvarno uzivam. Serija je vrh vrhova. Deca glume nenormalno dobro. Mala Ica, dete nema trunke skole, a kamoli glume, ali glumi savrseno, prirodno. Sve je ubedila. Cela Indija misli da je ona stvarno iz geta, da je ona neko siromasno dete koje su uzeli da glumi kao one iz Milionera iz blata. Kad je vide na ulici daju joj pare. Toliko je dobra. Tapu glumi za medalju. Ostali klinci su isto odlicni.![]()