odakle su Bosnjaci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aleks1:
ODAKLE "BOSNJACI"?

PA PITAJTE KOMUNISTE TVORCE AMANDMANA NA USTAV IZ 1963. I USTAVOPISCE USTAVA IZ '74.
ONI SU IZMISLILI DO TADA NIKAD POSTOJECE NARODE TIPA "MUSLIMANI" A '95 NASTAJU I NEKAKVI "BOSNJACI" OD TIH MUSLIMANA.
DA NI ULOGA AUSTROUGARSKIH ZLIH NAMERA IZ DOBA ANEKSIJE I ZLIKOVCA BENJAMINA KALAJA NE TREBA DA SE IZOSTAVI. A NI ULOGA USTASA I NJIHOVOG POKRETA U VEC POZNATOJ NACISTICKOJ OPSESIJI MENJANJA I IZMISLJANJA ISTORIJE.

DAKLE, BOSNJACI NE POSTOJE, JER SE NIKADA NISU NI DOSELILI NA BALKAN. KOMUNJARE SU IH IZMISLILE.

POSTOJE SRBI MUSLIMANSKE VEROISPOVEST!
BOSNJACI, NE!
TO JE CISTA POLITIKANTSKA GLUPOST!

PA VI, GOSPODO SRBI MUSLIMANSKE VEROISPOVESTI, NASTAVITE DA ZIVITE U GLUPOSTI! TO JE VAS IZBOR!
A NAS POVOD ZA SMEH!!!

budaletina Aleks1
"DAKLE, BOSNJACI NE POSTOJE, JER SE NIKADA NISU NI DOSELILI NA BALKAN. KOMUNJARE SU IH IZMISLILE"
---------------------------------------------------
tacno tako budaletino Aleksa1,da se nisu doselili jer su oni vec bili tu u petom i sestom vijeku,a vi ste se poceli spustati u sedmom vijeku.zato nigdje i nepise o doseljavanju Bosnjaka.Aleksa budalino,Bosnjaci su autohtoni starosjedioci u Bosni zemlji ponosnoj.

crow:
a shto je onda stefan nemanja proterivo bogumile u bosnu, ako je djedova crkva bila isto toliko pravoslavna?

Pazi jedno su Bogumili a drugo pripadnici Crkve Bosanske.
Otprilike kako sam ja shvatio do sada,crkva bosanska je bila pod odredjenim uticajem bogumila protjeranih iz Raske,ali nije bila bogumilska.
Imas detaljnu raspravu dao sam gore link..

vispak:
budaletina Aleks1
"DAKLE, BOSNJACI NE POSTOJE, JER SE NIKADA NISU NI DOSELILI NA BALKAN. KOMUNJARE SU IH IZMISLILE"
---------------------------------------------------
tacno tako budaletino Aleksa1,da se nisu doselili jer su oni vec bili tu u petom i sestom vijeku,a vi ste se poceli spustati u sedmom vijeku.zato nigdje i nepise o doseljavanju Bosnjaka.Aleksa budalino,Bosnjaci su autohtoni starosjedioci u Bosni zemlji ponosnoj.

Nacisti! Izmisljate istorije, narode, nacije, rase...
U velikoj ste krizi identiteta! Mozda bi veliki Mesa Selimovic mogao da vam pomogne u traganju za identitetom?

Idi bolje ti je sa ovim idiotizmima koje prosipas na forum pseudo istorija jer tvoji citati, stavovi i tumacenja ne zasluzuju ostvrt ozbiljnih ljudi.

Zar nacizam u XXI veku?

Evo, jasno i čisto vidimo iz ovog pisma starog 250 godina da je srpska "istoriografska" škola izmislila i lagala,
kako ne postoje narodi - Crnogorci, Makedonci, Bošnjaci...

Jasno je da srpski "istoričari" ne posmatraju istoriju, kao nauku za izučavanje i objektivno prikazivanje prošlosti, nego Istoriju upotrebljavaju kao sredstvo za širenje Velike Srbije i srpstva.
Ovaj fototipski dokument, razara milione laži srpskih "istoričara" !

vladikavasilijepisegrofu10fx.jpg

aleks1:
Nacisti! Izmisljate istorije, narode, nacije, rase...
U velikoj ste krizi identiteta! Mozda bi veliki Mesa Selimovic mogao da vam pomogne u traganju za identitetom?

Idi bolje ti je sa ovim idiotizmima koje prosipas na forum pseudo istorija jer tvoji citati, stavovi i tumacenja ne zasluzuju ostvrt ozbiljnih ljudi.

Zar nacizam u XXI veku?

ja sam nacista sto govorim i pisem istinu koju ti nemozes ospriti,a ti nisi nacista koji negiras jedan narod.tvoje negiranje je cisti nacizam.

vispak:
ja sam nacista sto govorim i pisem istinu koju ti nemozes ospriti,a ti nisi nacista koji negiras jedan narod.tvoje negiranje je cisti nacizam.

Ne negiram ja, vec toliko objektivnih cinjenica. Tesko je vama nacistima.
Negira vas i Mesa Selimovic i Emir Kusturica i Fehim Musakadic i Ismet Popovac i Alija S. Konjhodzic i mnogi mnogi drugi casni ljudi...

aleks1:
Ne negiram ja, vec toliko objektivnih cinjenica. Tesko je vama nacistima.
Negira vas i Mesa Selimovic i Emir Kusturica i Fehim Musakadic i Ismet Popovac i Alija S. Konjhodzic i mnogi mnogi drugi casni ljudi...
koliko su oni casni pogledaj kako puse srpski qurac,oni jesu ti koji nisu ni Bosanci ni Bosnjaci ni muslimani a jos manje Srbi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back