Odakle si, sele

Oni iz gornje carsije chesu chelo , a ovi iz donje chesu jajca !

Ne ,nego mi iz gornje čaršije živimo na brdu a ovi iz donje su niže u dolini.Pa im nabijamo kompleks niže vrednosti a i bacamo đubre ,koje kiša nanese do njih.Znam da je pokvareno,ali svako društvo ima svoj sistem vrednosti.Ovi iz BG zajebavaju nas iz gornje čaršije,mi iz gornje papke iz donje,a papci iz donje čaršije one što žive u mahali pored lokalne deponije i tako se okreće krug nasilja.:malav:

:rotf:

:zag:

a da odgovorim na temu :)

ove ribe iz diznilenda (znači da žive oko konja, oko hrama i dorćol) su takve ljankese da je to nešto strašno! ribe iz blokova su nesrećnice kojima je jedina želja u životu da im tata kupi air max i da igraju u kavezu na nekom splavu, ribe koje žive oko arene nisu beograđanke i :think:

najviše mi odgovaraju ribe sa voždovca... okolina vojvode stepe..eto :)

lele, ala oplete :sad2:

pa baš to ima veze sa temom... sva deca iz tih strogo centarskih krugova kao da su iz diznilenda...ponašanje im čudno...uglavnom jedinci i razmaženi i utripovani do bola...šta znam... to su reči ne samo moje da se zna...obično mi sa novog beograda te delove zovemo diznilend :)

sve gore od goreg :(

E pa i njih je bilo različitih.
Ali ugl starosedeoci, snobovi, kultura ovo ono iz gradića ili radnička klasa iz zgrada :D

Mislim da se možda Petrovaradin najmanje promenio :)

A iz Kamenice i Karlovaca su uvek bili ludaci i to onako baš divljaci.
Bili i ostali, takođe, samo što se Kamenica sad širi pa se ipak malo menja struktura.

Zabavljala sam se jednim takvim :lol:

pa sto se bga tice nema nesto posebno da istice delove grada, jedino zemun :mrgreen: isla sam tamo u srednju ono da ne dovedes majci kuci :lol: vicevi su bazirani na stvarnim likovima :lol:

a sto se srbije i okoline tice pa naravno djetic i bosanac se namirisu na kilometar :lol: a i vala samo se oni cuju ja srpski odavno nisam cula u ovom metrou do pola :neutral:

U koju srednju si išla :eek:
ja u zemunsku gimn...

aj sad da se malo uozbiljim...nisu utripovane te sto su tu odrasle, vec ove koje su se doselile...a prepoznaces ih najlakse po tome sto ove prve izadju napolje u trenerci a ove druge bez kilo sminke nece izaci ni do kontejnera.

realno al vi u trenerci ste sada manjina :(
sad vam dođe neka crnogorka sa štiklom od 12cm i govori kako je urbana bograđanka koja živi odma do konja :aha:

ne znam, ja sam primetila da trocifreni autobusi generalno čine subkulturu sami za sebe
i da su potpuno izdiferenciran faktor u odnosu na ostale autobuse pristojnih, dvocifrenih brojeva, i socijalno i estetski i vremenski i prostorno
plašim se trocifrenih

Da li ste, u vašem dosadašnjem LJiS životu, mogli da dođete do nekih zaključaka na osnovu toga gde "objekat" vašeg interesovanja živi.
Recimo, devojke iz Železnika se uglavnom femkaju, one sa Novog Beograda su napucane, one sa Voždovca se foliraju, a iz Batajnice su tunjave (ovo sam sad izlupala, tek da shvatite temu :hahaha: )
Ili na osnovu oblačenja možete da procenite odakle je? Ja sam primetila da Železnik ima neki poseban stil :D

Temu primeniti na oba pola, i na sve gradove :lol:

Sjajna tema!
sada si me bocnula da razmišljam....a tako sam lepo odmarala mozak, ovde na LJis-u.....
hmmmm...
???????

a da odgovorim na temu :)

ove ribe iz diznilenda (znači da žive oko konja, oko hrama i dorćol) su takve ljankese da je to nešto strašno! ribe iz blokova su nesrećnice kojima je jedina želja u životu da im tata kupi air max i da igraju u kavezu na nekom splavu, ribe koje žive oko arene nisu beograđanke i :think:

najviše mi odgovaraju ribe sa voždovca... okolina vojvode stepe..eto :)

Nemoj tako druže...
hahahahaha
Jel si Ti smislio ovo - Diznilend ili je to neki novi opšte prihvaćeni izraz?

Nemoj tako druže...
hahahahaha
Jel si Ti smislio ovo - Diznilend ili je to neki novi opšte prihvaćeni izraz?

Pa nisam ja smislio ali se tako priča u krugu ljudi sa kojima blejim..e sad ...dal je opšteprihvaćen...pa i nije baš :lol:

a šalim se ja... sve je individualno :) osobu čini njena ličnost a to gde živi može da je oblikuje ali za to je bitno provesti mnogo godina a ovde u beogradu prosečni beograđanin živi u beogradu 7 godina maks :)
ali ipak... imaš ti ološa i u dvoru i u kolibi :D

Da li ste, u vašem dosadašnjem LJiS životu, mogli da dođete do nekih zaključaka na osnovu toga gde "objekat" vašeg interesovanja živi.
Recimo, devojke iz Železnika se uglavnom femkaju, one sa Novog Beograda su napucane, one sa Voždovca se foliraju, a iz Batajnice su tunjave (ovo sam sad izlupala, tek da shvatite temu :hahaha: )
Ili na osnovu oblačenja možete da procenite odakle je? Ja sam primetila da Železnik ima neki poseban stil :D

Temu primeniti na oba pola, i na sve gradove :lol:

schatje :rumenko::rumenko:

e nešto gledam najbolji period je bio oko 2012 te , posle sve krš

Back