Odakle pravo Tadiću prava da oslobodi FIAT 10 god.od POREZA???

a sta je trebalo da radi? da trazi dlaku u jajetu kada neko hoce da ulozhi pare kod nas?
ti si izgleda jedini koji ne shvata da moramo za rukav nekoga da vucemo da ovde pokrene proizvodnju
ili si prezadovoljan Zastavinim proizvodnim programom:twisted:

Prvo trebalo bi da pobedi na izborima,potom da formira stabilnu vladu pa tek da pregovara sa FIAT i sigurno da bi mogao u takvim uslovima da se izbori i sa 5 god.pod istim uslovima. Ovo očito je politika i nama nikakve veze sa zdravom za Srbiju ekonomijom.Pre ovog tvog izlaganja imao sam pozitivno mišljenje o tebi ovako biću srećan kad sa Tadićem posle 11-og budeš prošlost kao deo negativnog elektriciteta srpske ekonomije.

Prvo trebalo bi da pobedi na izborima,potom da formira stabilnu vladu pa tek da pregovara sa FIAT i sigurno da bi mogao u takvim uslovima da se izbori i sa 5 god.pod istim uslovima. Ovo očito je politika i nama nikakve veze sa zdravom za Srbiju ekonomijom.Pre ovog tvog izlaganja imao sam pozitivno mišljenje o tebi ovako biću srećan kad sa Tadićem posle 11-og budeš prošlost kao deo negativnog elektriciteta srpske ekonomije.

:shock: nije mi bas jasno ovo boldovano. a nije ni ono podvuceno :grin:

mislio si da sam radikal ?

Otvarala sam ja, ne brini se ti ;) i to nigde ne piše :rtfm:
Posao je sklopljen na rizik investitora. Ako je on procenio da je situacija stabilna i da hoće da plasira svoj kapital onda bi ga samo budala u tome sprečila. Nisu ludi ti iz Fijata da čekaju da vide da li će i kada ovde da se formira neka Vlada. :mrgreen:

Problem je najveći u tome što ovo može da postane šablon za ostale firme u Srbiji.Drugo FIAT su sklopili najbolje moguće pogodnosti zahvaljujuči sadašnjoj nestabilnosti,u Srbiji.
Ali zato FIAT neće DATI NI DINARA sve dok ne bude ZAVRŠEN IZBOR VLASTI i dok ne bude stabilna vlast tj. vlada i tu je cela kvaka.

Možda i jesi radikal u duši ali si odlučio da se primiriš i postaneš suprotnost.

radikali se primiruju? zasto bre ? pa zar su svi po default-u divlji?

whatever

bolje misli o tome sta TI pises
u naslovu teme si napisao
Odakle pravo Tadiću prava

pa si napisao da treba da pobedi na izborima (bajate su vesti ali vec je pobedio :mrgreen:)

a zatim ovo:

veze sa zdravom za Srbiju ekonomijom.
redjaj rechi u recenici tako da bude razumljiva za citaoce :idea:

i sta znachi radikal u dushi :confused:

Sto se raspravljate sa ovim "macakarovcima" i "grobarima" ,ja im preporucujem da odu do KG i pitaju prvog prolaznika dali je ovo dobra stvar za nig ,ceo grad i Sumadiju i to ce biti dovoljno....ali bolje da paze sta pricaju da ne bi bilo "rucnog rada" ,jer je narod sit gladi i neimastine ,a ovo im je kao svetlo na kraju tunela.

aha
pokusaj da objasnis pametnjakovicima kojima treba DEBEO razlog da se nesto uradi i donese korist
hebes lopove koji ne ostavljaju dokumente iza sebe, laxe je napasti nekoga ko objavi da je nesto ucinio

Back