Od sumraka do svitanja

Jesu.
Lupam.
Idem da legnem.
Ne necu.
Kasnije cu.
Idem da gledam TV.
Ne necu.
Na TV-u je Emma Watson.
Volim je.
Da li i ona mene voli?
Uplasen sam.
Ona ne zna ko sam je.
Prelepa je.
Ona je savrsensto bez mane.
Zasto je volim?
Odgovor: Zato sto nisam normalan i ne mogu da nadjem normalnu osobu u svojoj okolini.
Idem da spavam.
Ne necu.
Idem da gledam TV.
Mozda nije tamo.

Vesela_zena_beogradska:
hahaha

To shto si ti sad ispevao vishe mi nalikuje na Odu radosti qrcu.

A ja bih to ovako:

Josh jedna noc u nizu
a moj orgazam ni blizu
niti ce ga veceras biti
zahvaljujuci njegovoj kiti.
moze da se pravda do jutra
ali videce me malo sutra.

Vesela pocinjem da se zaljubljujem u tvoj romanticni duh kojim plenis i zavodis forumase!!! :D :D :D

from-dusk-till-dawn-snake-dance.jpg

Ti si moj majstor za poljupce
o daaaa o neeee
tako mi dobro radis sveee
o daaaa o neeee

sinnketova tema, kao i uvek to je tema koja ne moze da dobije odgovor od mene. "Niste se uspele", nije to trka u formuli jedan da se uspeva da se pobedi ili tako nesto... Uzgred, setila sam se juce da je idealno poredjenje za devojke koje jure oko Igora, trke formule 1, ko pre Igoru, njen Igor, sledeceg dana ponovo od starta, i prikupljaju se poeni za konacnu listu :-)

Za ove moje Uzicanke, Miru, Danku i Dusicu kad se sve sabere i oduzme Igor je misaona imenica. :-) Nisam imala vremena do sinoc da razmislim o tome, a kad sam razmislila to sam ukapirala. One se vrte jos oko one fore "Gde ti je taj decko, sto nam ga ne pokazes" redovno, dok meni gori pod nogama, odlucujem o zovotu i smrti, eto to one znaju. Stalno precenjujem neciju pamet. Njihovu sam precenila mnogo.

topmodelsica:
Za ove moje Uzicanke, Miru, Danku i Dusicu kad se sve sabere i oduzme Igor je misaona imenica. :-) Nisam imala vremena do sinoc da razmislim o tome, a kad sam razmislila to sam ukapirala. One se vrte jos oko one fore "Gde ti je taj decko, sto nam ga ne pokazes" redovno, dok meni gori pod nogama, odlucujem o zovotu i smrti, eto to one znaju. Stalno precenjujem neciju pamet. Njihovu sam precenila mnogo.

Tebi je Igor ustvari tvoja desanka, imaginarni lik na kojeg trljas pi,cu.

Back