Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 104.986
Tihi, hajde proveravaj pre nego što otvaraš ovakve teme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci na SBB radi a na MTS ,Telenor ,Globatel -A1 ne radi i potreban je Vpn .Na SBB radi, na ogavni zeleni Yettel ne radi.
Radi ali preko VPN, ne, supernova.
Kad smo vec kod lazi…Moraš sad koristiti VPN da čitaš lažne vesti.
Ti nemas sposobnost da svaris istinu, laz je za tebe melem za ispunjavanje spuzveMeni normalno radi, vidim lažne vesti bez problema.
Dušu ti kida svaka ružna reč upućena diktatoru iz Kremlja. Toliko ga voliš, a ceo svet ga pljuje.Ti nemas sposobnost da svaris istinu, laz je za tebe melem za ispunjavanje spuzve
Vi šćitajtete Sputnjik? Eta otljićna dekontaminaciя ot СШАradi preko Opere i VPN podešavanja, stavio sam lokaciju EvroAzijska Imperija i odma šljaka Sputnik
https://rs.sputniknews.com/20220313/skup-podrske-rusiji-u-beogradu-foto-1135371052.html
Ima nade i za tebe
https://rs.sputniknews.com/20220313...esadjivano-ljudima-i-u-srbiji-1135370151.html
Čuj čitam.... živim SputnikVi šćitajtete Sputnjik? Eta otljićna dekontaminaciя ot США
koji "ceo svet" s oproštenjem?Dušu ti kida svaka ružna reč upućena diktatoru iz Kremlja. Toliko ga voliš, a ceo svet ga pljuje.
Priznaj da te boli srce.
aj da vidimo dal si rusofil ili ameroguz...Čuj čitam.... živim Sputnikruske apoteke, ruski kolači, srbsko-rusko imperija sve u 16.
Gledaj majku ćurku ženi,šta je češće za vaš dom spremno:
pečena ćurka ili ruska salata?
Thomy ruska + frikomGledaj majku ćurku ženi,
frikom rusku da ti spremi![]()
Thomy ruska + frikom
očenj harašoradi i vostok rs
Sad mi je laknulo.radi i vostok rs
Meni sa VPN ne radi, bez VPN, radiradi preko Opere i VPN podešavanja
"informacija o ceni gasa se sakriva baniranjen YTa"Ne radi ima 2 - 3 dana. Na YouTube nemoguće pristupiti Russia Today,Ruply Tv,Sputnik...
Jedino da na telefonu instališete aplikaciju Sputnik.
Navodno čujem da je ova zabrana korisna zapadnim državama,jer su podigle tajno cijenu gasa u nebesa. Rusi tvrde da nisu poskupili cijenu gasa. Informacija se skriva baniranjen yt kanala.
Svi mrze naciste, ali samo pojedinci padaju na Kepečevu klintonovsko-bušovsku ratnu propagandu kojom opravdava agresiju na suverenu zemlju.Ne. Ne boli me. Samo mrzim naciste i gljivice koje obitavaju oko anusnih cvorica pedofilsko fasisticke marve.