Od sad, pa na dalje, i ubuduce Tadiceva vlast zabranila sve skupove u centru Beograda

• Začetnik teme Začetnik teme Tihi-
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Okupiće se gladni ali malo sutra :D Da bi se napravilo masovno okupljanje moraju neki elementi spolja da im duvaju u leđa a toga ovde nema ...

Tacno...bajcetinac se potrudio da obezglavi svaki vid opozicije i nadu sirotinje raje da nesto moze da se radi i u njihovu korist:evil:
... nego su sprečili svoje proteste na Trgu svaki dan u 17h i sve svoje dalje akcije :zcepanje:

Ko se opet tamo skuplja ? Zar nisu odustali ?:eek:

nisi ih valjda zagledao po intimnim delovima tela kad imas takve podatke ?:eek:

:rotf::rotf:

Tuluz je jedna zuta , smrdljiva rupetina :mrgreen:

a ti znas Tuluz ko svoj dzep,sigurno....
,a i ostatak sveta, pa si odlucio da zivis u najboljoj od svih drzava,najboljem od svih sistema.........

Sloba je bar imao muda, ovaj njegov klon se razlikuje jedino po tome sto nema, pa nije covek bez razloga cosav.

Sloba je imao muda da laze koga stigne pa da tudja gura u procep.Sloba je lagao diplomate,ovi lazu bankare i ekonomiste,nasa muda su opet u procepu.....
voleli bi i ovi dfa mogu ko Sloba malo da zarate,lakse se vlada i brze bogati, ali je*i ga malo su nemocni,zato su nam pokazali sa ona dva aviona ovih dana.....

Према првим незваничним информацијама испред Храма Светог Саве ухапшен Миша Вацић, потпарол СНП 1389. Разлози хапшења непознати. Очекујемо званично саопштење МУП-а и саопштење СНП1389. СЛОБОДА ЗА МИШУ ВАЦИЋА!!!!
ovi bas nemaju pametnija posla :think:

Dobar dan virtuelnim besednicima!

Meni licno ova odluka odgovara a evo i zasto. Kada su onomad neki protestvovali ,valjda zbog neisplacenih zarada, saobracaj je bio u kolapsu vise nego kada je sve normalno i ja zakasnim na posao. Pa se i meni od dnevnice tog dana odbije sat vremena. Mozda navedeno zvuci sebicno ali ne iz mog ugla. Jer kada sam ja bio u poziciji da nemam ni za prezivljavanje, koga je boleo k....? I ko je ,osim mene, onda bio na bilo koji nacin ostecen? A danas kako se kome nakrivi dodje u centar grada i blokira saobracaj. Pa izvinite ali nece moci, svaka cast svakome ali bez maltretiranja molim. Podrzavam svakoga da se bori za svoje mesto pod suncem ali ne na nacin na koji ce nekom drugo to sunce da zakloni.

Ova odluka o zabrani bilo kakvog okupljanja je bezvezna.
Po ovome sad ne mogu da se okupe na Trgu npr.udruženje nestalih ili udruženje za povraćaj imovine čije je okupljanje svrha samo da zainteresuju javnost,upute kritike nadležnima i održe kraći govor i odu.
Evo koliko danas su se pripadnici desničarskih organizacija okupljali po gradu,i nije ispoštovana odluka,nisu ih pohapsili.

Back