Od prstena Dženifer Lopez može da se oslepi

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.441

Skuplji je 5.000 puta od BURME

"Burma Dženifer Aflek pripada klasičnom i bezvremenskom stilu! Izgleda kao široka platinasta traka sa kupolom. Prsten je prelep simbol njene ljubavi i posvećenosti Benu jer je platina dragocena, retka i traje ceo život. Procenjujem da ovaj prsten košta oko 1.000 dolara", prokomentarisala je predsednica "Platinum Guild International USA" Dženi Luker otkrivši sjajnu simboliku nakita, prenosi hellomagazine.com.

Burma je prekrasna i svakako nije jeftina, ali je njena cena u poređenju sa cenom vereničkog prstena zaista sitnica.

"Pošto su prirodni zeleni dijamanti veoma retki, procenila bih da ovaj prsten košta najmanje pet miliona dolara“, rekla je Dženi o vereničkom prstenu.

3121501_dzenifer-lopez-profimedia0710995792_ls.jpg

Podseca na ovu pesmu...on brdo para ulozi ispuni joj zelju ona mu podigne cenu rada tako sto se uda za njega ....vrati ga u medije... dobar poslovni dogovor za oboje...
Zauz... brineš me. Kakvu to muziku ti slušaš?
Nemoj da mi posle kukaš da nemaš energije, ovo je napravljeno da te u trenu istroši duhovno i ostavi skroz praznom.
Satanistička muzika, grozno, fuj!

Zauz... brineš me. Kakvu to muziku ti slušaš?
Nemoj da mi posle kukaš da nemaš energije, ovo je napravljeno da te u trenu istroši duhovno i ostavi skroz praznom.
Satanistička muzika, grozno, fuj!
Indigo3 satanisticku muziku radi JLo da bi bila svetski poznata...al' kad proda dusu to sljasti te nije fuj dok je lokalno fuj?Sta?
Slusas isto samo na engleskom tako da to nije do muzike zato sto bi onda ti bila nikakva.
Ako se tako gleda ne bi smela ni jedna muzika da se cuje ni zapamti cak ni klasicna vec verska jedino sto je bas nezdravi ekstrem.

Indigo3 satanisticku muziku radi JLo da bi bila svetski poznata...al' kad proda dusu to sljasti te nije fuj dok je lokalno fuj?Sta?
Ako se tako gleda ne bi smela ni jedna muzika da se cuje ni zapamti cak ni klasicna vec verska jedino sto je bas ekstrem.
Da, došla sam i sama u rebus oko toga šta da slušam...
I nema mnogo muzike koja motiviše kao što bi trebalo, i znaš šta?
Ne slušam!
Tišina mi je draža.
Pazi, da se primetiti koliko dugo ne objavljujem muziku. Ne objavljujem jer ne slušam.
Poslednja pesma koju sam objavila je:
Ne slušam jer je to sve napravljeno ciljano da bismo se osećali loše, a ja to ne želim.

Back