Џорџи Srebrna tastatura Poruka 235.340 12.07.2025. u 17:43 - Ma, kakav Bred Pit: Dženifer Aniston našla novog frajera (FOTO) #26 Soradze: Ma jok... nego, ovaj bradonja ne raste na svakom drvetu, tako da je malkice pričekala, hahah Kliknite za proširenje... Bolje da se zeznula 5-6× usput nije trebala da ceka 30 god za to
Soradze: Ma jok... nego, ovaj bradonja ne raste na svakom drvetu, tako da je malkice pričekala, hahah Kliknite za proširenje... Bolje da se zeznula 5-6× usput nije trebala da ceka 30 god za to
Redmond Elita Poruka 16.963 12.07.2025. u 17:49 - Ma, kakav Bred Pit: Dženifer Aniston našla novog frajera (FOTO) #27 Soradze: I ja mislim... bar liči na harizmatično ljudsko stvorenje, za razliku od buljave žabe sa čvaljavim ustima, hahahahah Kliknite za proširenje...
Soradze: I ja mislim... bar liči na harizmatično ljudsko stvorenje, za razliku od buljave žabe sa čvaljavim ustima, hahahahah Kliknite za proširenje...
Dijamantna Poznat Poruka 8.341 12.07.2025. u 21:56 - Ma, kakav Bred Pit: Dženifer Aniston našla novog frajera (FOTO) #28 Soradze: Kome treba taj baby face? još mi odzvanja to što je Anđa pričala da se baby face nije redovno ni kupao... fuuujjjj Izmišljene hlivudske muškarčine Kliknite za proširenje... Jaoooo fuj Zauvek ću pamtiti njegovu izjavu da se ne kupa danima nego se obriše vlažnim maramicama da se osveži
Soradze: Kome treba taj baby face? još mi odzvanja to što je Anđa pričala da se baby face nije redovno ni kupao... fuuujjjj Izmišljene hlivudske muškarčine Kliknite za proširenje... Jaoooo fuj Zauvek ću pamtiti njegovu izjavu da se ne kupa danima nego se obriše vlažnim maramicama da se osveži