Brzi Bravari Srbije
Veoma poznat
- Poruka
- 12.987
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Crk'o fotoaparat...a kakva plaftorma je "ispala".....nema veze... zovem vas na useljenje tamo krajem Avgusta...ako Bog da...![]()

!
...
neka je ziv i zdravDrage koleginice i kolege forumasi...
Srecan sam sto mogu da vas obavestim da smo dobili bebu! Jednog lepog deckica...!

Drage koleginice i kolege forumasi...
Srecan sam sto mogu da vas obavestim da smo dobili bebu! Jednog lepog deckica...
Doao je malko pre nego li sam uspeo da redim potkrovlje, ali, sta je tu je!
Donji deo kuce smo sredili, a u potkrovlju su uradili gipsari svoje, samo je ostalo krecenje..
Zao mi je to mi je fotoaparat otkazao poslusnost, pa ne mogu da vam vizuelno docaram haos i gomile materijala, suta i starih stvari koje se nalaze po celom placu..
U svemu tome, moja supruga i ja, lezali do pre pet sest dana u dnevnoj sobi i gledali u ogoljene i razvaljene grede i potkonstrukciju....
Sada to vec lici na kucicu, i pocinje da postaje dom!
malo...

hvala.....danas sam proglasio porodicni praznik: niko (ni ja) ne radi..samo gledamo batu i kupujemo mleko,flasice,pelene....a sutra opet jovo-nanovo...

Evo, koliko veceras, samo da nadjem kabl od tel....Cestitam na prinovi, al ajd nam nekako okaci te slikice, slikaj telefonom ili pozajmi od nekod aparat pliz![]()
staklena vuna, 10cm izmedju rogova, najlon, pa gips.Iznad toga: daska, folija, crep