od pocetka do kraja, izuzetno! Jeremić: Tamni oblaci nad DS

Ovakve stvari rade mali ljudi, kompleksasi, skorojevici, priuceni,...
Jos je Broz to radio...'oslobadjao' se pametnih ljudi oko sebe...da ga ne ugroze.

Ako ovakav Jeremic ne treba DS-u, Srbiji treba. Samo da nam je jos koji takav.
DS i Đilas treba da razmisle šta rade i kakve to štete može imati po ionako ne baš sjajan ugled Srbije... ali ljubomora i zavist, a izgleda i geni, izbijaju iz Đilasa...
Đilas ovim samo pokazuje koliko je ustvari mali i da mu je odbrana svog lopovluka ispred svega...
Nijedan normalan član DS ne bi to trebao podržati, to se tako ne radi....

Đilasa što pre u zatvor...mrcina nehaje za interese Srbije...

DS i Đilas treba da razmisle šta rade i kakve to štete može imati po ionako ne baš sjajan ugled Srbije... ali ljubomora i zavist, a izgleda i geni, izbijaju iz Đilasa...
Đilas ovim samo pokazuje koliko je ustvari mali i da mu je odbrana svog lopovluka ispred svega...
Nijedan normalan član DS ne bi to trebao podržati, to se tako ne radi....

Đilasa što pre u zatvor...mrcina nehaje za interese Srbije...

Nije on u rodu sa Milovanom Djilasom, bar koliko sam cuo.

Nije on u rodu sa Milovanom Djilasom, bar koliko sam cuo.
Ma nemoguće da nema bar pelcer... sve i da nije, ova diktatura koju zavodi u DS je nešto što ne priliči nekom ko je navodno demokrata... pa kad je principijelan, šta je razlog da se to isto ne traži od Šutanovca ??
Ovde je na delu totalni autogol DS-a, a malo je u svetu onih koji bi bacali ljagu na čoveka kojem je svet ukazao poverenje...

Ja uopšte ne razumem DS. ! Šta mislite da li bi se to moglo dogoditi u Hrvatskoj ?? da pljuju i disciplinuju čoveka koji predsedava GS...

Ovo što radi Đilas, nije samo pitanje za DS, i zabole me qur...za DS, ovaj Jeremić predstavlja Srbiju na najbolji mogući način, a Đilasa treba sprečiti svim sredstvima...Đubre lopovsko...

Jeremiću, idi od govana što dalje jer to više nije stranka već udruženje za zaštitu kriminalaca....

Back