od krinoline do bikinija

Najvolijem neki klasicni stil, ono suknja do kolena, bluza ili kosulja, zaketic... :)
Stiklica i najlonke i to... :)
A volem i sve drugo, osim asimetricne garderobe i zvonastih suknji i farmerki sa strukom na pola bulje :confused: To mi fuj :thumbdown:

Hmmm...pa suknje uvek nosim te do kolena....sve i kad bih htela neku kracu obuci, nemam noge za to....kratka sam, hehe....
Uglavnom volim pantalone ( farmerice ne ), tzv. cigaret kroja, ali ne one potpuno uske, nego eto, cisto da od kolena idu ravnije uz nogu, ne znam kako da objasnim...:confused:
Uglavnom, u takvim pantalonama, kosuljici sa ruskom kragnom, nekoj kratkoj jakni i ravnim cipelicama, meni je najbolje. :)
I da, boja je bitna.
Braon, bez, crveni i crni tonovi.

Hmmm...pa suknje uvek nosim te do kolena....sve i kad bih htela neku kracu obuci, nemam noge za to....kratka sam, hehe....
Uglavnom volim pantalone ( farmerice ne ), tzv. cigaret kroja, ali ne one potpuno uske, nego eto, cisto da od kolena idu ravnije uz nogu, ne znam kako da objasnim...:confused:
Uglavnom, u takvim pantalonama, kosuljici sa ruskom kragnom, nekoj kratkoj jakni i ravnim cipelicama, meni je najbolje. :)
I da, boja je bitna.
Braon, bez, crveni i crni tonovi.

Hm, ne brini, Ivana, kad polete, sve noge su duge... :super:

Back