Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549

Zoran Zivkovic bivsi premijer
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па ако не знаш како З. Живковић зарађује, толико о твојој информисаности. Прво није лопов, јер је и пре уласка у политику итекако добро радио и зарађивао... Па и после, и захваљујући њему имаш прилично добар компјутер да купиш за мале паре у Србији...
Твоја информисаност је чудо једно, али мораш да схватиш да се не зарађују паре само гајењем и клањем свиња. Има и других начина.
Da cuvena njegova prica kako je 90-ih uvezao neke kompjutere i tako je poceo i od kola ima VW bubu
Zar nije Vesa COMTRADE taj koji je glavni za kompjutere?? Jadna je zemlja kojoj Zoran Zivkovic obezbedjuje kompjutere
![]()
Zoran Zivkovic bivsi premijer
Па ако не знаш како З. Живковић зарађује, толико о твојој информисаности. Прво није лопов, јер је и пре уласка у политику итекако добро радио и зарађивао... Па и после, и захваљујући њему имаш прилично добар компјутер да купиш за мале паре у Србији...
Твоја информисаност је чудо једно, али мораш да схватиш да се не зарађују паре само гајењем и клањем свиња. Има и других начина.
Da cuvena njegova prica kako je 90-ih uvezao neke kompjutere i tako je poceo i od kola ima VW bubu
Zar nije Vesa COMTRADE taj koji je glavni za kompjutere?? Jadna je zemlja kojoj Zoran Zivkovic obezbedjuje kompjutere
Kako ti znaš da nije lopov da nisi i ti bacao pasulj ili si imao vizije![]()
Dalibore pojma ti nemas
Nije to pandur,nego pandurov .....!који је ово пандур.
Шта има да се каже...дизалица подигла куглу за рушење зграда.
Hehehe, okej kad ti kažeš. Ti si ionako u pravu, zar ne? Volim kad mi tako učen i obrazovan čovek pun informacija ukaže na grešku, da se ne zaje6em...![]()
Znam, radio sam dugo s tim stvarima... Iskoristiti položaj je jedno, a koristiti političare koji nameštaju zakone da bi samo neko imao exkluzivu i formirao cene je drugo. Živković uopšte nije loš privrednik, ali je slab političar.
Problem je u poreklu novca,ako znaš šta je to.