Od koje godine žene propadaju?

Trebas izabrati partnerku istog godista i onda cete u isto vreme da propadnete.
Nemoj se nervirati ,sve ce to zivot da resi....

ovo bi bilo lepo da je tacno
moj tata je stariji od mame godinu dana,a izgleda i krece se kao da je deset mladji
kada sam imala trideset lezala sam u bolnici,pa me zene iz sobe pitale ko ti je onaj momak sto ti je bio u poseti.kad su cule da je muz,sve skocile jao sto ti je mlad muz,koliko je mladji.a mi vrsnjaci

ovo bi bilo lepo da je tacno
moj tata je stariji od mame godinu dana,a izgleda i krece se kao da je deset mladji
kada sam imala trideset lezala sam u bolnici,pa me zene iz sobe pitale ko ti je onaj momak sto ti je bio u poseti.kad su cule da je muz,sve skocile jao sto ti je mlad muz,koliko je mladji.a mi vrsnjaci

Ko ne bi izgledao stariji kad je u bolnici ?
Eno,na onoj slici od jutros si ko devojce (ili moj vid slabi :zcepanje:)

Bogami, i muž joj izgleda kao momčić :rumenko:
Dobar mi je vid, fala na pitanju :cistinaocare:

Secam se,njega sam pogledala kroz naocare.
smilie_girl_027.gif

Ај не лупетај...у чему су "боље" него што су биле са годинама?

AKo se tvoje misljenje razlikuje od mog - ne moras da mi kazes da lupetam :roll:

Prvo, mislim da je pitanje postavljaca teme glupo..nevidjeno..Sta znaci propadati?!
Poznajem devojke koje su u 20 im 'propale', a isto tako zene u 30, 40 im koje su procvetale..

Ne verujem da je zena sa 20 bolje u seksu (n.pr) od one u 30 im...

Ako možete da mi kažete koje godine su najbolje za ženu odnosno posle koje sve teže podnosite što vam se godine lepe?
Neke su spremne na plastične zahvate uz kilometarske konsultacije sa alavim plastičnim hirurzima. Tako da kad zatežu ovo ili ono mene zanima kojoj godini života teže?

Hvala

zene su na svom vrhuncu od 30, do 35te..mislim da nakon toga krece blago propadanje, bar sto se mene licno tice...neke umeju dugo da se odrze, ali nakon 35-40te vise nije to-to

AKo se tvoje misljenje razlikuje od mog - ne moras da mi kazes da lupetam :roll:

Prvo, mislim da je pitanje postavljaca teme glupo..nevidjeno..Sta znaci propadati?!
Poznajem devojke koje su u 20 im 'propale', a isto tako zene u 30, 40 im koje su procvetale..

Ne verujem da je zena sa 20 bolje u seksu (n.pr) od one u 30 im...

Па знао сам, по твом мишљењу, важније да се са 30 добро туца јер јер искусна него што је овладала вештином кувања. Бити вешт кулинар је бљак, фуууј.... рибезе не кувају :lol: Ниси фер према тим женама. Са годинама можемо да овладавамо неки вештинама, ал нам тело пропада, а женско пропадање је видљивије. Може жена да учи стране језике, али не може оно што је могла са 20 -35.
Мушке боре дају мужевност, а женске су обележје пролазности..Мушкарац тек од средине 50 ако није склон ћелавости, седим власима и гојазности почиње да млитави. Али како ко, ови из АЦ-ДЦ су као дечаци. Чињеница је да се од 35 мења тело, драстиЋно. Са 40 нека жена може, као остварена, да зрачи лепотим, али физички жене одају - боре на рукама и врату. Најбољи показатељ откуцавања сата.
Е, замисли, то се СВИМА дешава ;)

Uvek se pitam da li ovi što im je veština u kuvanju vrhunski kvalitet žene profesionalnim kuvaricama i ako ne, zašto ne?

Msm, meni kad bi bilo bitnije da frajer zna da popravi veš-mašinu od toga kakav mi je sex sa njim, ja bih ganjala isključivo majstore i nadala se da će da mi se posreći....

Ne verujem da je zena sa 20 bolje u seksu (n.pr) od imone u 30...
uh, pogotovo kad im zapiste materice,nema jaceg sexa
{ograda}da ne bi bilo bzv nepotrebnih replika

Uvek se pitam da li ovi što im je veština u kuvanju vrhunski kvalitet žene profesionalnim kuvaricama i ako ne, zašto ne?

Msm, meni kad bi bilo bitnije da frajer zna da popravi veš-mašinu od toga kakav mi je sex sa njim, ja bih ganjala isključivo majstore i nadala se da će da mi se posreći....

Све су вештине корисне.
Осим онима у средњим и годинама које се лече нимфоманијом, па су само у томе добре (мисле и потенцирају само ебање). То вам није поремећено малко?
Ваљда си добар због себе и умеш нешто више него што си знао са 20. Док те здравље служи.

Све су вештине корисне.
Осим онима у средњим и годинама које се лече нимфоманијом, па су само у томе добре (мисле и потенцирају само ебање). То вам није поремећено малко?
Ваљда си добар због себе и умеш нешто више него што си знао са 20. Док те здравље служи.

Nemam ja pojma o čemu ti to, ja o kuvanju i veš mašinama.
I o tome da niko nije umro od gladi zato što žena nije umela da kuva, al' majstori za veš-mašine se ubijaju od posla ;)

Nemam ja pojma o čemu ti to, ja o kuvanju i veš mašinama.
I o tome da niko nije umro od gladi zato što žena nije umela da kuva, al' majstori za veš-mašine se ubijaju od posla ;)

Па добро, ал ја ко мушко и нечији муж, имам дужност да, ако већ не умем сам да порправим машину, платим мајсотра ;)

Еботе, ко о чему, жене само о сексу, а после им мушкарвци сви исти...Слушај, свако пи+ке може да нађе где хоће, ал добру пилећу чорбу, мало сутра :lol:

Back