gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
sta je to pametnije
eto
mogo sam da napisem odgovor pre no stos krenula da kucas
a onaj kaze da si musko...jajara tupava

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta je to pametnije

Ako možete da mi kažete koje godine su najbolje za ženu odnosno posle koje sve teže podnosite što vam se godine lepe?
Neke su spremne na plastične zahvate uz kilometarske konsultacije sa alavim plastičnim hirurzima. Tako da kad zatežu ovo ili ono mene zanima kojoj godini života teže?
Hvala
Malo konfuzno pitanje!!!
Zena nikako ne moze da PROPADA, kakav izraz....
U svim svojim godinama PRAVA zena ce se osecati zenstveno, pozeljno za pravog muskarca, i bez usluga "alavih" hirurga...
Od vajkada zene brze stare od muskaraca , najbolje je razlika u korist muskarca, stariji za 10 godina.Trebas izabrati partnerku istog godista i onda cete u isto vreme da propadnete.
Nemoj se nervirati ,sve ce to zivot da resi....
je l to pricas sve zamisljajuci sona konerija ili svog deda milojka?Od vajkada zene brze stare od muskaraca , najbolje je razlika u korist muskarca, stariji za 10 godina.
Od vajkada zene brze stare od muskaraca , najbolje je razlika u korist muskarca, stariji za 10 godina.
Od vajkada zene brze stare od muskaraca , najbolje je razlika u korist muskarca, stariji za 10 godina.
ako nista drugo, bar si odabrao pravi nick. 
opasno gresis..
znas li ciji je zivotni vek po statistici duzi?
i znas li za koliko godina?

За јебених 5.
75 жив. век мушкараца, 80 жена и то зато што су мушкарци склонији срчаним обољењима, пре ће деду стревити ифаркт у 75. него бабу, што само има везе са физичком конституцијом, а не и са старењем и очигледношћу промена као последица процеса старења са 30, 40...
Стално се испаљујете![]()
nemas pojma.

ja propadoh nacisto

Sto su pametnije brze stare.
a ove sto su nerotkinje ili sto nece decu?ne stare,ne propadaju?ocuvane,ono bas,bas![]()