Od kite do kite

Mislim da je najbitnija velicina ,mi ga gurnemo pa ga gurnemo .
e sad tu je bitna i predigra ali sve je jedno ako je mali malo je zadovoljstvo ako je veliki opet je vece zadovoljstvo .

Gazdarica:
Pa zato im muskarci i zamjeruju na iskustvu... :mrgreen:
zamjeraju na iskustvu?
Gazdarice, ipak nisi u pravu! prizeljkuju skoro svi iskusnu, mastaju o njoj, ali ne smiju javno to priznati. pred drustvom, a pogotovo pred rodbinom, igraju ulogu maminog sina koji povaljuje samo najbolje koje skoro nikad niko nije ni dotakao....
rijetki priznaju svoje zelje i svoj put! pozz

Naravno da ima razlike...
Ovdje i svugdje gde sam bio svi su dobro odjeveni...

Šalu na stranu. Ima razlike i one su individualne od partnera do partnera. Ono što ti je bilo lepo sa prethodnim ne mora da znači da će ti se svideti i sa novim pa i sa nekim sledećim partnerom jer navike u sexu nisu iste, pa ni veličina polnih organa kako ženskih tako i muških.

trachara:
paa...do odredjenog broja se primecuju razlike...a posle mu sve dodje na isto...
kao kad pomirises nekoliko parfema, vise ne znas koji ti se dopada...

a kako je kod muskaraca?
uocavaju li oni razlike?
Uocavamo razlike-nego sta!Najvise mrzim kada riba legne na krevet(ili sta vec) skine se i ne mrda pa to je kao da gojznes balvan!!!!(mada nikada nisam probao da gojznem balvan) :D

Pa naravno da neke ne uoce. Kad ja ne uocim razliku sa strane kad gledam u njih dvoje a gledala sam i u nju i njenog bivseg, sasvim sam sigurna da ni ona ne uocava razliku, jer, na primer, kad sam ja sa jednim deckom, neko treci moze sa strane da uoci razliku ako me je gledao i sa drugim deckom.

Back