Od jedne fotografije do....

Tebra, sto su bile dobre ove modelsice, to covek da poozeni sve i nakrivi kapu:heart2:
Sacu ti cepnem reputaciju, ovo bre sve prodane duse:super:

Nisam ih nešto zapratio, to je bilo vreme ako me sećanje ne vara Cigani gimnastiko i ono 200 na sat muzički žanr a da sa npr prodidži slećem na to, ne ide. :lol: Zapamtio sam da su bile zgodne i da su imale tarifu.
Nisi trebao reputaciju ali, hvala. :pivce:

Ima onaj cuveni trac sto se prepricava po Beogradu odavno, kako je Sandra navodno smuvala Rusa. Ona je navodno bila u jednoj turi iznajmljena kao devojka za zabavu na jahti nekog bogatasa i provela je noc sa sadasnjim muzem koji joj je ostavio 50.000 evra na stolu kao znak zahvalnosti za lepu noc. Onda je ona zvala najvecu sponzorusu i majku svih sponzi Zaklinu - Zaki, o kojoj je i snimljena pesma "Zaklina trazi sponzora" (Sunshine -Ti bi htela lovu, ti bi htela pare...) i pitala je sta da radi, jer joj se Rus mnogo dopao. Zaki je joj je tada navodno rekla, da kako zna i ume skupi duplo para od onoga sto je primila i da mu kupi sat. Sandra je navodno rizikovala,pozajmila se, prodala nesto sto je imala, skupila lovu i poslala mu sat. Ostalo je istorija :)

To se prica, kao sto se prica i za njihov brak...svasta se prica. Trac, trac stize :)

I ja sam cuo tu pricu, samo da je posredi bilo 2.000 evra, a ne 50.000 evra.

Ima onaj cuveni trac sto se prepricava po Beogradu odavno, kako je Sandra navodno smuvala Rusa. Ona je navodno bila u jednoj turi iznajmljena kao devojka za zabavu na jahti nekog bogatasa i provela je noc sa sadasnjim muzem koji joj je ostavio 50.000 evra na stolu kao znak zahvalnosti za lepu noc. Onda je ona zvala najvecu sponzorusu i majku svih sponzi Zaklinu - Zaki, o kojoj je i snimljena pesma "Zaklina trazi sponzora" (Sunshine -Ti bi htela lovu, ti bi htela pare...) i pitala je sta da radi, jer joj se Rus mnogo dopao. Zaki je joj je tada navodno rekla, da kako zna i ume skupi duplo para od onoga sto je primila i da mu kupi sat. Sandra je navodno rizikovala,pozajmila se, prodala nesto sto je imala, skupila lovu i poslala mu sat. Ostalo je istorija :)

To se prica, kao sto se prica i za njihov brak...svasta se prica. Trac, trac stize :)

Verzija koju sam ja davno cula nije toliko romanticna :lol:
Navodno ona nije uzela pare koje joj je ostavio na stolu, nego je otisla I kupila mu kravatu I ostavila pored para. :zaljubljena:
I meni deluje da su ok par, iako ona fura fazon viktorije bekam, nikad nasmejana I te fore

FB_IMG_1486671539938.jpg

Послато са Lenovo A6000 уз помоћ Тапатока

Back