postavite ovde sliku koja vam je trasirala zivotni put
recimo
do....
recimo

do....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to ona što je pjevala pjesmu Mani , mani , mani ?Pa nisam Modelsica.A mozda sam mogla biti da sam bila u pravo vrijeme na pravom mjestu.Dobra joj je haljina.
A cula sam da je ovaj Rus mlati.Tako da je bolje biti zaljubljen u nekog normalnog.Jer i bogatstvo ima svoju cijenu......![]()
Pa nisam Modelsica.A mozda sam mogla biti da sam bila u pravo vrijeme na pravom mjestu.Dobra joj je haljina.
A cula sam da je ovaj Rus mlati.Tako da je bolje biti zaljubljen u nekog normalnog.Jer i bogatstvo ima svoju cijenu......![]()
Pa nisam Modelsica.A mozda sam mogla biti da sam bila u pravo vrijeme na pravom mjestu.Dobra joj je haljina.
Jes da to nije tema, ali meni ova gospodja deluje krajnje nesrecno..mrtva insajd..
Živnuće ona kada se rastane i odnese sa sobom par miliona nečega .![]()
Živnuće ona kada se rastane i odnese sa sobom par miliona nečega .![]()
Zaista mi deluje letargicno (otupelo, ravnodusno), kao da nicim nije zadovoljna.
Zaista mi deluje letargicno (otupelo, ravnodusno), kao da nicim nije zadovoljna.
Na osnovu cega si stekla takav utisak?
ovo je druga![]()
Jes da to nije tema, ali meni ova gospodja deluje krajnje nesrecno..mrtva insajd..
jel nje ima na prvoj fotki?
fin joj decko