Од хране до пудера и пелена: Нутела у Немачкој је већа и јефтинија него у региону, и ту се не завршава...

ne znam stvarno zasto ljudi smatraju da je toliko bolje ziveti u nemackoj kad tamo svega 10% stanovnika poseduje svoju imovinu a ovde smem da se kladim da vecina kucka po forumu iz svojih stanova.

amerika i nemacka su zemlje gde su dobro balansirani troskovi zivota sa prihodima ali da se tamo zaradjuju ogromne sume novca je prica koja prolazi samo kod onih koji tamo nikad nisu bili..naravno pricam o prosecnom coveku, ne o visoko placenim srucnjacima.
Zato što nisu kao mi da pod moranje ostavljaju djeci nekretnine. Više im se isplati tako nego da dižu ogroman kredit ,ljudi koji su dugo u istom stanu( 20-30) godina imaju smjesne kirije a ukoliko su im djeca prijavljena na tu adresu mogu da nastave tu da žive.

U srbiji čak po 4 generacije žive u istom dvosobnom stanu i imaju rešeno stambeno pitanje. Moj drugar je maturirao kada su pradedu i prababu iznosili nogama napred pa se proširio 5,5 kvadrata da se ženi i razmnožava :mrgreen:

Oni malo srećniji imaju trospratnu kuću od šupljih blokova bez fasade i prozora pa treća generacija uspe da kompletira prozore :D

Ekonomski tigar ili srbski raj rekli bi nemci :lol:

Poslednja izmena:
Koliko je cijena mesa? Svinjski but BK, svinjska lopatica BK, svinjska leđa BK, junetina, teletina?
Krumpir?
Sa ili bez upumpanom vodom? :lol:

Sa upumpanom vodom cena cvinje je 5-6 evra a mesare 7-8 evra kg.

Legenda kaže da junetina postojiali je niko nikada nije vido.

Teletina 10-12 evra kilo kupuje se samo za velike praznike i svečanosti. Da ne kažem nikada. I kada kupiš nešto to je neka matora žilava krava koja stoji sto god :mrgreen:

Све су нам комуњаре одузели шта смо крали

@Mystic+

Твоји Ђедови носе туђу недужну српску крв за тебе и твоја будућа проклетс поколење...

Проклетство које имаш је зајебано...

Прво сте стрељали па сте писали пресуде...

Академици из шуме... :hahaha1: ...зато вам је држава у к...

Твоји Ђедови носе туђу недужну српску крв за тебе и твоја будућа проклетс поколење...

Проклетство које имаш је зајебано...

Прво сте стрељали па сте писали пресуде...

Академици из шуме... :hahaha1: ...зато вам је држава у к...

Не знате Нас не знамо Вас. Пијте терапиу редовно. Клоните се форума и друштвених мрежа.

Од нас толико .

U srbiji čak po 4 generacije žive u istom dvosobnom stanu i imaju rešeno stambeno pitanje. Moj drugar je maturirao kada su pradedu i prababu iznosili nogama napred pa se proširio 5,5 kvadrata da se ženi i razmnožava :mrgreen:

Oni malo srećniji imaju trospratnu kuću od šupljih blokova bez fasade i prozora pa treća generacija uspe da kompletira prozore :D

Ekonomski tigar ili srbski raj rekli bi nemci :lol:

Ми смо Најјачи ПАНК на свету!
Моји добри Познаници,Брачни Пар на прагу 50тих- ни једно ни друго немају 1 ДАН рАДНОГ Стажа.
Подигли 2 ,већ одрасле Деце,деца увелико на Факсу...
и тако
прехебали систем:mrgreen:
или ће систем да прехебе Њих
али
су Живот провели у Срећи и Љубави и
НИКАД ИХ НИЈЕДАН ПОСЛОДОВАЦ није дрко-иди тамо,ради то,устани тад и тад-
Е зато,треба имати ону ствар!
А таквих случајева је пуно у нашој лепој Србији,
јер је тако нешто само у Србији и МОГУЋЕ :lol:

Cim vidim clanak koji govori o neto plati u Nemackoj odmah znam da je izmisljen.

Sto se tice hrane kao neko ko je bio mnogo puta u Nemackoj mogu reci da ako se kupuje iskljucivo u jeftinim marketima i na akcijama moze biti negde na nivou Srbije ali samo ako se izuzetno pazi i kupuje najjeftinije u svim ostalim slucajevima cene su generalno dosta vise nego u Srbiji.

Cim vidim clanak koji govori o neto plati u Nemackoj odmah znam da je izmisljen.

Sto se tice hrane kao neko ko je bio mnogo puta u Nemackoj mogu reci da ako se kupuje iskljucivo u jeftinim marketima i na akcijama moze biti negde na nivou Srbije ali samo ako se izuzetno pazi i kupuje najjeftinije u svim ostalim slucajevima cene su generalno dosta vise nego u Srbiji.
milbona-irische-butter59478.jpg

Evo i kod nas je slično. Redovna cijena je 1.99€ u Intersparu, za 0.1€ veća nego u Lidlu.

Pogledajte prilog 1361845
Lidl se dosetio kako i na puteru da vara i krade, imaju isto izgleda kao 82%mlečne masti ali nije ima 60%mm i ko da mažeš sapun. Nemci lopovi i prevaranti.

Ali je srbija šampion u krađi trgovaca očigledno pa je hrana tri puta skuplja nego u EU.

Back