Od fantazije do realnosti- trojka

Ako bi me neko pitao zašto sam pristala na to zamislila bih se i bojažljivo odgovorila da je to bila kombinacija izazova i sazrevanja zacinjena sa eksperimentom i pitanjem šta će se desiti.
Ili možda faza ludila...
Uglavnom da sam svremena na vreme, dok se samostalno mazim, pomislila na trojku jesam ali vrlo vrlo retko. Da sam htela nisam nikad. Čak nisam ni pričala o tome. Jedan bivši u šali kao provukao pitanke šta mislim o tome a ja se kao ljutnula odakle mu ideja da priča sa mnom o tome.
Međutom moj dragi pre par godina, kada mi se veza učinila 100% vrh vrhova, onako suptilno i natenane kako samo to on ume, provuče priču o trojci i poseje seme "nemira". Ja sam ga uvwžbanim stavom otkačila na keca, ali seme je počelo da klija. Prvo smo svremwna na vreme malo pričali pa smo počeli da konstrujisemo sta bi bilo kad bi bilo da je tu sa nama u krevetu neki lik ili neka cura i tako šu šu....
Posle smo se nasalili da li bi mogli da dovedemo nekoga ili neku. Pa smo se dogovorili da on "traži" muškarca, a ja ženu. To nas je "ludilo" napustilo na neko vreme pa smo se ponovo čačnuli.
I na nekoj žurci(vise sedeljci) ja bojazljivo navedem priču i ķroz salu pitam jednu poznanicu da li bi nam se pridružila. Ona mecje odbila,naravno na prvu, ali nista se nije naljutila ili iščuđavala. Ja sam bila iznenađena njenom reakciom. Bila je mirna nekako kao da sam je pitala da li bi isla sa mnom u biskop da gleda neki film.
To zezanje je trajalo oko godinu dana. Sprdala sam se sa mojim dragim kako njemu ide? A on se sprdo koga bi ja volela da mi dovede u krevet?
Uglavnom nekako mi se taj crv razvijao u glavi i postalo mi je zanimljiva ideja. Počeli smo ozbiljno da pričamo o tome. Predlagali smo jedno drugom ko bi mogao da se pozove a ko ne. Prijatelji i prvi krug poznanika su otpali. Nekako nas je bio blam da ih pitamo. Dogovorili smo se da moraju biti ljudi koje iole poznajemo da nisu potpuni stranci i da su ok ljudi da nisu neki krelci.
Uglavnom ja sam pitala još jednu požnanicu koja se iznenadila i rekla da uopste ne izgledam tako.
Uspela sam iz trećeg puta. Devojku sam poznavala već dugo godina ali nismo se nesto držili. Viđali smo se par puta godišnje na proslavama kod zajedničkih prijatelja. Nesto smo se sprdali (na jednoj sedeljci) i ona je pokrenula neku u kojoj se moalo pričalo o trojkama. Pozvala sam je nekoliko dana kasnije na kafu i da malo šopingujemo. Ispričala joj sta nameravamo dragi i ja pozvala je na "druženje". Ona je rekla da joj treba malo vremena da razmisli i da će se javiti. Kada sam potpuno zabaravila na to javila se i htela ponovo da se vidimo. Pile smo kafu i ona je onako sramezljivo (ta slika će mi ostati pred očima) saopstila da je blizu da pristane na poziv. "Volela bih da mi pokažeš nekoliko fotki tvog dečka. Znam ga i nekoliko puda smo sedeli i pričali ali nisam ga gledala sa te strane"
Uzela sam da listam slike na telefonu. Trazim mog dragog da ga pokazem ovoj devojci da ona vidi da li može da se seksa sa njim. Da li joj je privlačan, da li je ložu.
Da li sam ja luda?! Da li je ovo neki san?! Da li je ovo paralelna realnost?! Sto stvari mi je prošlo kroz glavu. Zgrabih telefon. Spremih se da ustanem i da je oteram u pm. Međutim neka čudna energija neka koao uzbuđenost me zagreja i pokazah joj nekoliko slika na kojima smo moj dragi i ja u nekim zagrljajima i slično. Ona lista i gutaknedle. Vidim kao da joj je neprijatno. Iz mene nekako nekontrolisano izlete: " ma videćeš on jeskroz fin i dobar lik." Pa se zacudih šta pričam. Vratila mi je telefon kao da je vruć kao da nemoze da ga drž. Nekako mi se činilo da joj treba ohrabrenje i malo gurke. Kao da je spremna na eksperiment ali da joj samo malo fali.
"Mi smo ok ljudi uvek mozes da se povučeš i odustaneš" prekinula me je.
"Kako ste to zamislili? Ipak moramo da se dpgovorimo o nekim prsvilima i tako to."
Bas sevidi na njoj da joj je mnogo neprijatno. Verovatno i na meni se vidi isto.
"Sutra možeš da ručaš kod nas. Možemo popričati osvemu"
Dolazim kući. Gledam po stanu. Gledam mog dragog. Čudim se. Čudim se. Zamisli dovešću mu žensku na noge koju će karati na moje oči. Da li je to normalno. Naravno da nije. Ali to je neko čudo. Počinjem glasno da se smejem i kažem u sebi: i on će meni dovesti fraera na noge i možda će biti steučnjak. Hahaha.
"Draga štati je što se tako smejes kao veštica?!?!
Dragi spremamo ručak za sutra imamo goste.
Ko dolazi?
Videćeš!

Procitah negde istrazivanje na temu kako se ljudi osecaju posle sexa u troje. Oni koji su to doziveli, njihovi odgovori su bili losi. Kajanje i razocarenje su bili odgovori skoro kod 80 posto ispitanika.
Mastanje nam niko ne moze oduzeti. Pa tako i mastanje o sex u troje. Medjutim izgleda da je bolje na tome da ostane.

Uostalom, 90 % zadovoljstva cini iscekivanje da se zadovoljstvo desi.

Zanimljivo je da devojko koje sam pitala nisu se zgražavale, čudile i slično. Odgovor je bio otprilike sličan "nisam baš za to" i priča se nastavljala molo još o tome pa se promeni tema.
Recimo meni da je pre 10tak godina prišla poznanica sa pričom o trojci ja bi demonstrativno ustala i otišla.
Devojka koja je pristala bila je raskinula vezu, recimo pet-šest meseci unazad.

Možda je to najbolje uraditi sa dve osobe od kojih jedan nije partner, ili jeste ali da od početka to rade još sa nekim. Ovo ako su dvoje duže zajedno i postoji ekskluzivan odnos... ne znam, nekako mi ne ide.
Meni sve to dakle ne deluje bezveze ukoliko su jasni odnosi od starta, nema nekakvog ljubavnog odnosa, može biti lepo veče. Vino, poljupci, zabava...

Nas dvoje je u tom trenutku bilo negde između. Nekako smo počeli u potpunosti da se otvaramo jedno prema drugom. Otvorili smo baš one skrivene fioke iz kojih su iskočila ta neka mastanja i razmisljanja koja su srivena na maximum.
Bila je to i želja za eksperimentom i da se vidi reakcija partnera i da se vidi i svoja reakcija.
Meni je bila uzbudljiva i zanimljiva i sama potraga. (Što mi je i moj dragi priznao kada je on trazio musko za sledeću tojku)
Uglavnom došao je taj dan. Bio je spreman ručak i sve ostalo. Nas dvoje smo bili uzbuđeni. Nismo verovali da smo došli do toga. Prethodni dan smo se preispitivali da li nam to zaista treba i da li to ima smisla. Nekako smo se podržali da idemo do kraja.
Uglavnom zazvonio je interfon. Ona je bila na vratima. Nekako smo se spetljali prilikom pozdrava. Seli smo u dnevnu sobu. Neverovatno kako se osećala neka zbunjenost, napetost, sramežljivost ali i sigurnost da ćemo da uradimo nešto novo, nešto neobično, nešto drugačije.

Nekako pišući ovo trudim se da ne pređem granicu "dobrog ukusa". Ne bih prepričavala detalje, a opet nešto moram i reći. ( ideja ovog pisanija mi je da se osvrnem na reakcije, osećanja, pripremu i ono što se desilo posle, a ne na sam čin)
Uglavnom uz ručak smo se dogovarali šta ćemo, kako ćemo... Predhodno kada smo nas dogovarale da li hoćemo ili nećemo ja sam joj rekla da nema neke lezbo ideje i da ne očekukem da ćemo ići mnogo u tom pravcu. (E sad jesmo malo "pomagale" jedna drgoj u toku same akcije. Ono što kažu žena najbolje poznaje žensko telo. To je bilo umereno i "pristojno". Kada smo završili i komentarisali kako je bilo obe smo se složile da je bilo ok)
Na početku nam je trebalo vremena da se opustimo i da secprepustimo. Svectroe smo nekako delovali trapavo i smotano, kao da nam je prvi put. U jednom trenutku je nekako kliknulo i kao da smo prešli na drugo nivo.
Meni su zanimljive dve situacije: prva ja sam uzbuđena na max, a on je na mom dragom i oboje u zanosu. U tom trenutku kao da me je neko polio hladnom vodom. Buđenje, ode uzbuđenje skroz. Zapitala sam se šta ja ovo radim i koje je ovo ludilo?!?
Tada me je moj dragi zgrapio za ruku povukao prema sebi i počeo da ljubi. Momentalno me za zapljusnuo talas uzbuđenja.

Kada se sve zavrsilo isli smo na pojedinačno na tuširanje. Prvo je otišla ona. Drsgi i ja smo se gledali i ćutali smo. On se nageo prema meni i poljubio me. Ja sam bukvalno bila bez reči, bez razmišljanja. Samo su mi se vrtele slike radnji koje smo sprovodili do malo pre. Onda je na tuširanje otišao moj dragi. Nas dve smo ostale. Gledale smo se. Smeskale smo se. Ona se oblačila. Nista nismo rekle jedna drugoj. Moj dragi je izasao. Ja sam krenula na tuširanje. Na našim licima neki zagonetni osmesi i neka zagonetna tišina.
Izašla sam iz kupatila ogrnuta peškirom i pošla da kuvam kafu. Oni su već sedeli u kuhinji i stavili vodu za kafu. I dalje osmesi i tišinja. Dok se zujanje vode prekida tisinu miris kafe ispunjava kuhinju.
I gospođice kakvi smo mi? Nasmejah se, upitah, samo da već jednom prekinem tu tišinu.
Meni je bilo divno. Kaže ona. Volela bi da mi iskreno kazete kako se sada osečate
Moj dragi nas je pogledao prvo mene pa nju pa opet mene udahnuo duboko razvukao osmeh od uva do uva i rekao: Devojke bile ste divne.
Ona je spontano i prirodno rekla: Hvala.
I svi smo se glasno nasmejali.
Vise smo ćutali, gledali se i smeskali uz kafu nego što smo pričali. Ona je odjednom ustala krenula prema vratima i rekla: Moram da idem.
Zagrlili smo se sve troje na izlaznim vratima.

Čudim se da sam pročitao čitav tekst, ali vredelo je kada je trojka u pitanju. Fantazija je jedno, realnost drugo. Na trojku bih pristao samo u situaciji da je neka žurka i dve likuše random hoće trojku. Ne poznajemo se, može. Ali da imam devojku i da planiram to, ne pada mi napamet. Verovatno ti je iskustvo bilo krš.

Čudim se da sam pročitao čitav tekst, ali vredelo je kada je trojka u pitanju. Fantazija je jedno, realnost drugo. Na trojku bih pristao samo u situaciji da je neka žurka i dve likuše random hoće trojku. Ne poznajemo se, može. Ali da imam devojku i da planiram to, ne pada mi napamet. Verovatno ti je iskustvo bilo krš.

Pa bilo je zanimljivo. Kada sagledam širu sliku od razotkrivanka fantazije preko traženja partnerke do realizacije. Bilo je uzbudljivih i manje uzbudljivih trenutaka.
Ja se ne bih usudila da sa dva nepoznata lika provedem neko veme zajedno.
Mom dragom i meni je nekako značilo ovo iskustvo...

Naravno došlo je vreme da se srede utisci. Oboje smo bili maksimalno otvoreni i iskreni. U principu nismo bili nesto bas oduševljeni. Dosta smo bili skoncentrisani jedno na drugo i pratili kakve su nam reakcije.
Neke posledice troke koje bih izdvoila su da moj dragi nije krio oduševljenje sto sam mu priuštila trojku. Od tada počije da gaji neko posebno poštovanje prema meni. Nekako sam primetila da je od tada postao nekako baš baš....
Drugo zapažanje je da mi se učinilo da se kod mene malo upalilo razmišljanje o odnosu sa istim polom. (Napomenuću da u trojci nismo imale neke "direktne" kontakte. Jesmo jedna drugu pljesnule po guzi i pomalo pomazile po telu sa idejom da pomognemo da ubrzamo do orgszma . Ali neki lezbo pristup nismo imale.) Više puta sam pricčala sa mojim dragim o tome. Na kraju se to izdefinisalo kao prolazno stanje, kao neka radoznalost.

a zasto ne bi sa devojkom i jos nekom?

Prošlo je dva meseca. Čak nismo više ni spominjali događjaj sa trojkom. Mislila sam da od mžm varijante nema ništa. I malo sam bila ljuta, ali u sebi. Mislila sam ja sam se potrudila i organizovala, a moj dragi kao zaboravio šta je njegov deo zadatka.
Međjutim došao je jedno popodne dosta ozbiljan i saopštio kao da čita neko obaveštenke: u petak imamo gosta, spremamo ručak.
Ja sam se začudila: kog gosta šta pričaš?! (Bila sam i zaboravila da sam ja na sličan način saopštila za trojku)
-Dolazi N.
- Koji N. ?
- Taj i taj N.
Pošla sam da kažem štače on kod nas, jedva da ga i poznajemo ali mi se upali lampica i "ugrizoh se za jezik".
U momentu mi prođe neka struja kroz telo. Moj dragi dovodi N. da se "igramo". N. deluje ok dečko. Znamo sa zajedničkih proslava kod naših prijatelja. Ne verujem da bi on pristao na tako nešto. Na prvi pogled mi deluje konzervativno i onako kao da je po nekom šablonu. Inače pristojno izgleda i nebih se ljutila da ga vidim i obnaženog.
Da ne detaljistem bila sam ubuđena, po malo i uplašena i prosto nisam mogla da zamislim svoju reakciju.
Kada je došao i dok smo ručali sve je bilo ok. Čak sam se malo i suzdržavala da ne ispadne da sam nešto popaljena. Ali realno uzbuđenke je raslo.
Međutim kako smo se dogovarali šta ćemo i kako ćemo ja sam se nešto utripovala i prosto paralisala, ono sto bi rekli stegla sam se.
Nekako sam se osećala kao da činim prevaru(iza leđa) i da će moj dragi to saznat. A i nešto sam se utripovala da oko toga da će ispred meme biti dva gola muškarca i da se mogu dodirivati. To sam resila i rekla im da se slučajno, ni u šali, nesto ne dodiruju, pljeskaju i slično...
Oboica su se potrudili oko mene i posle nekog vremema sam se uklopila u situaciju i "igra" je krenula.
Generalno bilo je zaniljivo, ali nista više od toga.
Sa N. nisam mogla da se opustim u potpunosti, a sa mojim dragim sam vodila računa da ga ne zapostavim.
U principu trojka bi bila uspešna da je moj dragi otišao do prodavnice (na petnestak minuta) a N. i ja da smo ga "sačekali" da se vrati.

Pozdrav ljudi, ovako...
U braku smo dugo i imamo fantastičan seks. Oboje smo malo uvrnuti i došli smo na ideju da probamo nešto novo a meni je trojka želja oduvjek. Dogovor je prvo žžm varijanta, a kasnije i mmž.
Problem je naci sa kim. Mladi smo, lijepi, to nije problem, ali imamo problem da nađemo nekoga ko bi pristao na to. Imam par poznanica koje su za ali ne želim da to bude sa nekim sa kim sjutra treba da pijem kafu. :rolleyes:
Trebaju mi smjernice za neki sajt ili forum gdje bih našla nekog za tu ekskurziju. 😁 Hvala unaprijed na odgovorima 😊

Pa nisam baš sigurna da treba odabrati 100% nepoznate ljude.
Ipak ste u braku treba voditi računa koga puštate u krevet.
Ja licno ne bih pristala da treća osoba bude iz prvog kruga prijatelja (osim ako ne planirste nešto na duže staze da realizujete). Ja sam za odabir iz grupe ljudi koje bar malo poznajem i o kojima imam neki stav.
Odabir gosta je težak i uzbudljiv deo...

Back