Od Do

Mali čičak

Stara legenda
Poruka
77.633
Godine smo apsolvirali.
Zanima me, kad biste sad birali partnera, do koliko je gornja granica sto se tice njegove kilaze?
Tipa preko 100 kg momke ne gledam! Ili 80 ili do 140?
Ili nemate kriterijume po tom pitanju?

I za ove u braku, jel imate vi neki kriterijum?
Tipa duso otisao si preko 150 kg, ne svidjas mi se vise, ili izgled nema veze?

Godine smo apsolvirali.
Zanima me, kad biste sad birali partnera, do koliko je gornja granica sto se tice njegove kilaze?

Cile bre :sad2:
Pa i mi preko 100 kg zive vage imamo dusu.

da li će muž da se ugoji u braku ne zavisi od njega nego od tebe.
ako malo kuvaš a mnogo se igraš nećeš imati debeljka u krevetu

inače razumem par kila viška od nevežbanja ili sedećeg posla
ali sve preko pet - deset pretvara se u bolest i nosi niz bočnih problema
na primer da žmu traži tvoje učešće svaki put kad treba da veže pertle :lol:

Ko ima problem sa pertlama, isključivo da nosi patike na čičak ili kabriolet cipele na navlačenje. :lol:
Pa dobro gde si ti?!? :zag:

Mene bi bio strah da ga opali srcka u krevetu

Haha sad me podseti kako su bile popularne bele mokasine onih godina međ muškim svetom naročito međ doktorima, a ko nije imao mokasinu morao je da ima bar kašiku za cipele od metar :lol:

• Haha
Reactions: Red
Jednog zeta smo prepali kad nas je video, usli nas 3 jedan za drugim krenuvsi od najmanjeg (192 cm).

Hahaha, ajde čik nek zetonja napravi neko njesra! :hahaha:
Sad se setih, pre ja bio na nekoj svadbi a mlada poreklom Crnogorka. Podolazila joj neka braća iz Crne Gore, ljudi moji, ja nisam video tri veće grdosije u životu. Kao od brda odvaljeni. I sad, otišli tamo po mladu i kad smo pošli sa njom, njih trojica se pogrlili i pevaju neku crnogorsku primerenu pesmu i plaču kao mala deca!

Godine smo apsolvirali.

Izgled pa i kilaža generalno nema veze...napr. da nema "pivski" stomak k'o penzioner.

Мушкарци са којима сам била (и са којим сам) су имали 90-100 кг али и висину која то подржава. Волим када мушкарац обучен изгледа витко а када се скине је жилав.
Имам одбојност према вишку кг, како код себе тако и код других. Сматрам да то није само ствар појаве него низа других особина које мени не пашу.
Свакоме се може десити 5-10 кг у неком хаотичном периоду, али ко не примети то и пусти да оде даље има дефинитивно проблем раме уз раме са другим пороцима. А хвала лепо, та врста туђе небриге ни за себе ни за све око себе (који неминовно у тим ситуацијама испаштају) ми не треба. Сада већ имам довољно година да будем свесна да волети и себе није себично.

Sad se setih, pre ja bio na nekoj svadbi a mlada poreklom Crnogorka. Podolazila joj neka braća iz Crne Gore, ljudi moji, ja nisam video tri veće grdosije u životu. Kao od brda odvaljeni. I sad, otišli tamo po mladu i kad smo pošli sa njom, njih trojica se pogrlili i pevaju neku crnogorsku primerenu pesmu i plaču kao mala deca!

Zet je miran kao bubica :lol:

Godine smo apsolvirali.

Nemam nikakav kriterijum kada su kile u pitanju, ta živa vaga me ne zanima previše. A ni dužina, centimetri iliti visina.
Imam raspon of 60 do 120 kila. I od 170 do 200 cm.
Ne privlače me gojazni ljudi dok su neki ljudi naprosto krupni. Da se sada ugoji teško da bih činila bilo šta povodom toga i smatrala bih uvredljivo malkice da on mene prepituje za istu stvar. Više mi je zbog zdravlja da ne jede gluposti...smetala bi mi loša hrana i da je najzgodniji na svetu. Valjda mi je prejedanje odbojno.

Moj deka je imao taj problem, porodica mi je niska. Udala se naša mala žena za velikog gorštaka negde, pojma nemam, Berane na primer. To je bilo pre pola veka. Otišli stričevi, svi oko metar i po. Seli a na stolu meso i uz meso i puska. Svekrva pije rakiju i puca u nebo. Deda njoj do struka, strecao se strecao pa krenuo u diplomatiju "deder prijo, da zavrsimo ovo meso pa nastavi da pucaš"

Moj deka je imao taj problem, porodica mi je niska. Udala se naša mala žena za velikog gorštaka negde, pojma nemam, Berane na primer. To je bilo pre pola veka. Otišli stričevi, svi oko metar i po. Seli a na stolu meso i uz meso i puska. Svekrva pije rakiju i puca u nebo. Deda njoj do struka, strecao se strecao pa krenuo u diplomatiju "deder prijo, da zavrsimo ovo meso pa nastavi da pucaš"

Zar nisi ti stjuardesa?
Koliko znam one moraju da ispune neke visinske uslove.

Moraju, istina, neohodno je da dotaknu 212cm visine i taj deo je eliminacioni.
Ja sam nesto viša od porodice ali sama na sebe (jak apetit:lol:). Drugi svi, uključujući i familiju, braću od strica, dodiruju 170cm i par centimetra odozgo...mozda, ako se potrude, tako da sam uvek bila porodično čudo sa 176cm.
Mozda ima veze visina sa dinarskim poreklom, mi nismo tog porekla već smo sa juga, juga i uživo najviše vučem na mediteransku gradju što se na fotografiji ne vidi. Mozda zato ne mora muško da mi bude krupno i visoko, može ali i ne mora, navikla sam i na niže ljude...

Back