Od danas snižene cene; Mali u kupovini: Račun prošle nedelje iznosio 4.992 dinara a sada je 4.247 dinara

Тихи

Starosedelac
Poruka
186.101
Ministar Mali kupio je sve iste namirnice koje je kupio i prošle nedelje dok sniženja još nisu krenula, a kako bi uporedio cene pre i posle sniženja. Mali je tada kupovinu obavio u marketu ''Maxi'' gde je odabrao 25 proizvoda iz 23 kategorije koje građani najčešće kupuju, a račun pre sniženja je iznosio 4.991,92 dinara.

Od danas snižene cene; Mali u kupovini: Račun prošle nedelje iznosio 4.991,92 dinara, evo koliko je sada

TANJUG/ANA PAUNKOVIĆ/bs
"Dobro jutro svima, kao i pre par dana što sam uradio, došao sam ovde u Maksi i kupio sam 25 proizvoda. Račun od prošle nedelje bio je 4.992 dinara. Danas sam kupio iste proizvode i račun je danas 4.247. Ono je veoma važna vest i razlika je 744,8 dinara.

To je 14,9 odsto manje. Kao što je i predsednik Vučić obećao cene su niže od 10 do 20 odsto. Ono što je važno ova se uredba primenjuje na 23 kategorija skoro 20.000 proizvoda je na sniženju, sve ono što građani najčešće kupuju. Ovo je mnogo važna stvar za novčanike i budžet građana Srbije. Jedna ekonomska mera koju smo sproveli zbog boljeg života građana. Paralelno sa ovim idu, kao što je predsednik najavio idemo od 1. decembra sa povećanjem penzija od čak 12 odsto, a od 1. oktobra raste minimalna zarada. Rastu plate, penzije, minimalne zarade, a kroz ovakve akcije dodatno pojačavamo i podižemo životni standard građana", rekao je Mali.

https://www.b92.net/biz/srbija/vest...iznosio-499192-dinara-evo-koliko-je-sada/vest

Dobre mere vlade Srbije. S tim sto bi ja marzu prodavaca ogranicio na 15%.

Na racunu od 5000 dinara usteda je oko 750 dinara to je izuzetno.

Mogu ja da sam protiv ove vlasti koliko hoces, ovo su dobre mere i to treba priznati.

Ministar Mali kupio je sve iste namirnice koje je kupio i prošle nedelje dok sniženja još nisu krenula, a kako bi uporedio cene pre i posle sniženja. Mali je tada kupovinu obavio u marketu ''Maxi'' gde je odabrao 25 proizvoda iz 23 kategorije koje građani najčešće kupuju, a račun pre sniženja je iznosio 4.991,92 dinara.

Od danas snižene cene; Mali u kupovini: Račun prošle nedelje iznosio 4.991,92 dinara, evo koliko je sada

TANJUG/ANA PAUNKOVIĆ/bs
"Dobro jutro svima, kao i pre par dana što sam uradio, došao sam ovde u Maksi i kupio sam 25 proizvoda. Račun od prošle nedelje bio je 4.992 dinara. Danas sam kupio iste proizvode i račun je danas 4.247. Ono je veoma važna vest i razlika je 744,8 dinara.

To je 14,9 odsto manje. Kao što je i predsednik Vučić obećao cene su niže od 10 do 20 odsto. Ono što je važno ova se uredba primenjuje na 23 kategorija skoro 20.000 proizvoda je na sniženju, sve ono što građani najčešće kupuju. Ovo je mnogo važna stvar za novčanike i budžet građana Srbije. Jedna ekonomska mera koju smo sproveli zbog boljeg života građana. Paralelno sa ovim idu, kao što je predsednik najavio idemo od 1. decembra sa povećanjem penzija od čak 12 odsto, a od 1. oktobra raste minimalna zarada. Rastu plate, penzije, minimalne zarade, a kroz ovakve akcije dodatno pojačavamo i podižemo životni standard građana", rekao je Mali.

https://www.b92.net/biz/srbija/vest...iznosio-499192-dinara-evo-koliko-je-sada/vest

Mogu ja da sam protiv ove vlasti koliko hoces, ovo su dobre mere i to treba priznati.
Ne lazi

evo ti cene pa se sam uveri

Ovaj artikal je prosle nedelje kostao 100 dinara sad je 75 znam jer kupujem

Razlika u ceni 31%!!!!

Pogledajte prilog 1778471

Ovaj drugi kostao 500 din sad je 450 usteda 11%proizvodaPogledajte prilog 1778473

BRAVO ZA MERE!
Lazes promovises lopove,svaki od tih aktikala se inace nadje na snizenju povremeno i bude jeftiniji od pojeftinjenja,proizvodi koje ja kupujem nisu snizili sigurno i ja za 5000 nikad nisam kupio vise od 10 proizvoda

Lazes promovises lopove,svaki od tih aktikala se inace nadje na snizenju povremeno i bude jeftiniji od pojeftinjenja,proizvodi koje ja kupujem nisu snizili sigurno i ja za 5000 nikad nisam kupio vise od 10 proizvoda

nije ovo snizenje b ajo to je obelezeno drugom metodom

ovo su trajno snizene cene

koliko dugo i dokle videcemo al za sad jesu

ocito da te zena ili majka hlebom hrani i da u markete ne ulazis posto nemas pojma sta je roba na akcijia a sta su regularne cene

MESNI NAREZAK SA 189 NA 131 DINAR: Ovo je razlika - Uporedili smo cene nekih namirnica pre i posle sniženja (FOTO)​

В.Н.
01. 09. 2025. u 09:45

ZNAČAJNA razlika u cenama od jutros u marketima širom naše zemlje.​

МЕСНИ НАРЕЗАК СА 189 НА 131 ДИНАР: Ово је разлика - Упоредили смо цене неких намирница пре и после снижења (ФОТО)

Foto: Novosti

Od danas u svim većim trgovinskim lancima u Srbiji stupa na snagu uredba Vlade kojom se trgovačke marže ograničavaju na maksimalnih 20 odsto.

Ova mera obuhvata oko 20.000 artikala iz čak 23 kategorije proizvoda.

Na policama marketa širom Srbije cene su već zamenjene, pa se upoređujući sa starim cenama jasno može videti koliko je značajno ovo pojeftinjenje.

Jedan od primera je i mesni narezak koji je pre pojeftinjenja koštao 189 dinara, a sada košta 131 dinar.

Pogledajte cenu pre pojeftinjenja:

TANJUG/ANA PAUNKOVIĆ/bs

Čiste laži, meso je i dalje najskuplje na svetu.

1000007324.jpg
1000008522.jpg

nije ovo snizenje b ajo to je obelezeno drugom metodom

ovo su trajno snizene cene

koliko dugo i dokle videcemo al za sad jesu

ocito da te zena ili majka hlebom hrani i da u markete ne ulazis posto nemas pojma sta je roba na akcijia a sta su regularne cene
Ne radi se o snizenju nego kupovinom minuta opstanka na vlasti lopova

Back