Od danas obavezna registracija svih pripejd brojeva u Srbiji: Šta to menja za korisnike?

Mnogo su ti vredne ove info zablude,jer ja im ne pomazem kao navedene ovce potrosackog drustva
Koji se to moji razgovori snimaju kad 200din uplatin u 2 meseca xaxaxa
Nije bitno koliko uplatis vec sta pricas, sa kime I o cemu pricas.
Imao sam pre par godina da vidim transcript mojih poruka sa whatsapp-a kao i mp3 file-ove razgovora sa totalnom nebitnim osobama.
Znaju sve, znaju kako se zoves, cime se bavis, koliko para imas na racunu, koliko dugujes za informatiku I bilo sta sto zele.
Sistem pracenja je napredovao do te mere da sve moze da poveze.
Mene iskreno zabole, al nemoj da budes u zabludi da to sto si na postpaid ne znaci da nemaju koja ko koristi...

Nije bitno koliko uplatis vec sta pricas, sa kime I o cemu pricas.
Imao sam pre par godina da vidim transcript mojih poruka sa whatsapp-a kao i mp3 file-ove razgovora sa totalnom nebitnim osobama.
Znaju sve, znaju kako se zoves, cime se bavis, koliko para imas na racunu, koliko dugujes za informatiku I bilo sta sto zele.
Sistem pracenja je napredovao do te mere da sve moze da poveze.
Mene iskreno zabole, al nemoj da budes u zabludi da to sto si na postpaid ne znaci da nemaju koja ko koristi...
Ne citas nemam racun i ne znaju cime se bavim,kao sto nikog ne zovem,nikog,a ako viber posmatraju pasce milijarda tuzbi

Ne citas nemam racun i ne znaju cime se bavim,kao sto nikog ne zovem,nikog,a ako viber posmatraju pasce milijarda tuzbi
Naravno da prate viber, isto kao i Ameri. Sta mislis zasto su ljudi u jednom periodu prelazili na manje zlo - WeChat.

Imas racun za struju, informatiku.... Sve to placas, pises ovde na forumu, sta mislis da im je tesko da urade backtrack ip adrese pa cak I ako koristis VPN.

Naravno da prate viber, isto kao i Ameri. Sta mislis zasto su ljudi u jednom periodu prelazili na manje zlo - WeChat.

Imas racun za struju, informatiku.... Sve to placas, pises ovde na forumu, sta mislis da im je tesko da urade backtrack ip adrese pa cak I ako koristis VPN.
Sto ti meni pricas nesto ocigledno sto znam pa ga zato izbegavam

Добра ствар код регистроване картице је да у случају губитка оператер мобилне телефоније да другу картицу а број телефона остане исти.
У прошлости сам два пута захтевао другу картицу. Први пут је био када ми је мобилни телефон испао у аутобусу па је картица негде завршила. Други пут је био када су ми украли мобилни телефон. Лопов је извадио картицу и бацио је. Након сваког од наведених инцидената отишао сам у пословницу и затражио другу картицу. Добио сам је бесплатно.

Principijalno hoće da znaju kome pripada telefonski broj. Za normalne ljude nije problem. Za one koji muljaju je ogroman
A zašto moraju da znaju ko je vlasnik?
Da bi mogli da prate kretanje i komunikacije onih koji su protiv sistema i to koju godinu unazad, od trenutka kada Udbi postanu interesantni.
Ti što muljaju su uvek deo sistema.

Rista Beograd 1962​

10.02.2024 • 21:25

Nema ništa od toga ikada

Tako su i pijačarima pre 2 godine uveli obavezne fiskalne kase pa je li neko koristi i fiskalnu kasu na pijaci ?

"APP" Ako Prođe Prođe ako ne prođe izvinjavamo se loše ste nas razumeli ispravićemo se.

Opipavanje pulsa naroda .

Kad ovi iz mobilne telefonije shvate da će pući xyz miliona eura u roku od 3 ili 6 meseci jer ljudi će im masovno otkazaviti brojeve i niko ama baš niko neće se registrovani jer niko neće pristati da se registruje u ova luda vremena zloupotrebe podataka i krađe izbora i prijavljivanja fantoma za izbore kada upravni odbori mobilne telefonije svih tri mreža shvate šta će sve izgubiti i da im jednom rečju sledi ekspresni bankrot lobiraće sa par milion eurića u tom"Ministarstvu informacija" i "zakon" će biti povučen.

Ugledajte se na pijačare i advokate i taksiste . Izlobiraće ih mobilni operateri i sve će biti po starom .

Svima propisane fiskalne kase dva dana štrajka gle čuda "zakon" se menja preko noći ne trebaju im više fiskalne kase mogu i dalje bez fiskalnih kasa.

Tako će biti i sa ovom"odlukom" . Znaju da će pući finansijski i to mobilni operateri neće dozvoliti .

Nema od toga ništa.Trla baba lan da joj prođe dan.

Jedan od komentara
Fiskalne kase Udbi nisu bitne.

Dobro. Ali čekam objašnjenje kako te registracijom broja kontrolišu?Šta daćeš im adresu i matični broj koji već imaju u ličnoj karti? Ja kupio pri paid broj u MTS poslovnici još valjda 2007 godine. I registrovali čij je broj. Šta imaju od toga? @georgejune čim imaš ličnu kartu i zdravstveni karton u sistemu si. Broj pri paid brojeva opada iz godine u godinu. A čim imaš broj na pretplatu imaju sve podatke.
Tipičan pristup eU-Nato fanatika ispranog mozga.
Kakve veze ima da li država poseduje o tebi podatke kada si rodjen i gde živiš?
To su "fiksni" podaci.
Bitno je da znaju sa kim si i šta komunicirao - to pokazuje tvoje namere prema sistemu.

Back