Od onih ogavnih rasljavih buba sto ulaze u usi....pih!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam jel bilo nesto slicno al ja jednostavno moram da napisem....zasto se jezim? uhhhhh ne bi vam preporucila slicno iskustvo koje ja doziveh juce...ulazeci u trafiku da kupim neke casopise nisam ni slutila da cu se u sekundi naci patosirana...na mene je iz jednog ugla iznenada skocio ogroman pas koga je gazda "zaboravio" da veze i malo je falilo da me srcka nije strefila...Da se razumemo ja volim pse ali naravno umiljate a ovo je bilo nesto kao vuk sta li pa mislim da samo sto nisam crkla od straha...Vlasnik ga je nekako odvojio od mene i pokusao da me utesi ali posto sam jedva dosla do daha nisam umela nista da mu kazem pretrpela sam sok...Kad sam se malo primirila i dosla k sebi setila sam se mog druga koji je na saljiv nacin ispricao kako je na zapadu provocirao pse da ga ujedu ne bi li po zakonu uspeo da naplati odstetu za pretrpljen bol...kaze nece brate da te ujedu nema sanse...nisam imao srece...meni juce nije bilo do sale a ni do bilo kakve odstete...da li ste imali ikada slicna iskustva..jesu li vlasnici zaista sebicni...i mora li doci do svadje...Pas je najmanje kriv....
Sebicni jesu..Sta uostalom pas radi odvezan?..pazi ti ovo on je zaborawio..Zamisli da se naslo neko dete na tvom mestu...U mom slucaju je do svadje moralo da dodje...Inace moj komsija (kreten) ima obican da otvori vrata od svog dvorista i pusti 2 americka staforda na ulicu,da se "provetre" kaze on..Neodgovornost!.Koliko sam ja imao prilike da vidim u Grckoj svi vlasnici svojim psima stavljaju onu (sada se izvinjavam stvarno ne znam kako se to zove)....Kao kagicicu na lice..U slucaju da se pas otrgne sa lanca.....Nadam se da si OK...![]()
Brnjicu?![]()
booo, je li ti liznuo uvo?ne znam jel bilo nesto slicno al ja jednostavno moram da napisem....zasto se jezim? uhhhhh ne bi vam preporucila slicno iskustvo koje ja doziveh juce...ulazeci u trafiku da kupim neke casopise nisam ni slutila da cu se u sekundi naci patosirana...na mene je iz jednog ugla iznenada skocio ogroman pas koga je gazda "zaboravio" da veze i malo je falilo da me srcka nije strefila...Da se razumemo ja volim pse ali naravno umiljate a ovo je bilo nesto kao vuk sta li pa mislim da samo sto nisam crkla od straha...Vlasnik ga je nekako odvojio od mene i pokusao da me utesi ali posto sam jedva dosla do daha nisam umela nista da mu kazem pretrpela sam sok...Kad sam se malo primirila i dosla k sebi setila sam se mog druga koji je na saljiv nacin ispricao kako je na zapadu provocirao pse da ga ujedu ne bi li po zakonu uspeo da naplati odstetu za pretrpljen bol...kaze nece brate da te ujedu nema sanse...nisam imao srece...meni juce nije bilo do sale a ni do bilo kakve odstete...da li ste imali ikada slicna iskustva..jesu li vlasnici zaista sebicni...i mora li doci do svadje...Pas je najmanje kriv....