Van razuma
Iskusan
- Poruka
- 6.278
Dal je to do znaka, podznaka, sta gdje mora da se nalazi, koja planeta, kuca, sta li je.... da probam sama svoju natalnu da desifrujem, ako moze, ako ne zakljucavaj temu
Hvala
Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NaravnoSvako je kovac svoje srece
Mene zanima sta kazu zvezdeVelike planete govore mnogo.
Male malo manje, ali nisu da se ne uzimaju u obzir.
Ja u to više ne verujem, ali mi je ostalo pomalo znanja. Dakle, koje su velike planete? Sunce, Jupiter, Neptun, Saturn;
Ti ako si rešila da ti u životu neko drugi govori u čemu si dobra... pa... šta kažu majka i otac, da li ih je teško slušati?
A da li ti imaš nešto da kažeš zvezdama?Mene zanima sta kazu zvezde
Ja jos uvjek jedino njima vjerujem... ostalo je sve laz
Svasta bi ja njima imala za reci, ali ne fermaju one sta ja pricam ni jedan postoA da li ti imaš nešto da kažeš zvezdama?
Ovo je tvoja tema, udri!
![]()
Radih taj test, iz znatizeljeNišta onda...
tragičan tip... meh...
A koji si tip ličnosti nakon testa ''16 ličnosti''?
Iscitah do kraja kao da citam horoskop o osobinama SkorpijeKaze da sam Osoba tipa Debatnik poslednji je đavolov advokat,![]()
evo i toProbaj ovo, mozda ti pomogne:
http://numerology369.com/calculate.php
ENTP/poslednji tip osobe koji konsultuje zvezde a da se ne zeza...
Ja odoh da spavam, ali brineš me.
![]()
Komedoturi nekom na pp da ti pogleda natal ako te zulja bas..![]()
Hocu bre, kome da doturim, nemo mi sad odes i ti spavatidoturi nekom na pp da ti pogleda natal ako te zulja bas..![]()
Pa kako to bilo ko da zna sem tebe.Kome
Mislim kom horoskopskom znaku najvise da vjerujem![]()
Tu sam jos neko vreme, ne izmotavaj se vec potrazi zenu/coveka.Hocu bre, kome da doturim, nemo mi sad odes i ti spavati![]()
Gdje se uhvati bas za taj poslednji paragraf kraj onolike istine gorePa kako to bilo ko da zna sem tebe.Lepo te opisa ovaj posl.paragraf, malo se ti pravickas luda, jel da?
"...egoistic, childish, too ambitious, indecisive, vicious and wasteful."Al to je kad je los dan, ne sprdaj se sa tom svojom mizerijom,
kako kazes, jer se jasno vidi da trosis i svoje i tudje vreme, samo ce te smatrati jos neozbiljnijom, nego se potrudi da popravis stvari.
Pitaj moderatorku ko gleda u karte, tj.natalne, pa ako moze da ti kaze nesto. Hajde sad....![]()