Bodulica Aktivan član Poruka 1.447 27.01.2021. u 14:20 - Od Bajdena kreće haos u Rusiji,Bosni,Srbiji? #51 Bart Tamburix: Rusija napala nekoliko država, ali dobila batine. To je ta neka partija Kliknite za proširenje... Da bi vidili istinu moramo biti nepristrasni i objektivni. Koga i kad su to Rusi napali? Ukoliko mi objasniš biće mi jasnija slika.
Bart Tamburix: Rusija napala nekoliko država, ali dobila batine. To je ta neka partija Kliknite za proširenje... Da bi vidili istinu moramo biti nepristrasni i objektivni. Koga i kad su to Rusi napali? Ukoliko mi objasniš biće mi jasnija slika.
Bart Tamburix Aktivan član Banovan Poruka 1.914 27.01.2021. u 14:25 - Od Bajdena kreće haos u Rusiji,Bosni,Srbiji? #52 Bodulica: Da bi vidili istinu moramo biti nepristrasni i objektivni. Koga i kad su to Rusi napali? Ukoliko mi objasniš biće mi jasnija slika. Kliknite za proširenje... U poslednje vreme Gruziju (2008)
Bodulica: Da bi vidili istinu moramo biti nepristrasni i objektivni. Koga i kad su to Rusi napali? Ukoliko mi objasniš biće mi jasnija slika. Kliknite za proširenje... U poslednje vreme Gruziju (2008)
B Boris Grušenko Buduća legenda Poruka 26.596 27.01.2021. u 14:30 - Od Bajdena kreće haos u Rusiji,Bosni,Srbiji? #53 Bart Tamburix: Proteklih 18 godina slušamo ordinarne gluposti o tome kako su Putin i Vučić geniji. Kliknite za proširenje... Ne razumem zašto dotičnog u bilo kom pogledu porediš sa Putinom ali kad je Hilari glavni pretendent ispostavi se da je i Tramp suhi genij. U stvarnosti nema apsoluta, sve je nešto u odnosu na nešto.
Bart Tamburix: Proteklih 18 godina slušamo ordinarne gluposti o tome kako su Putin i Vučić geniji. Kliknite za proširenje... Ne razumem zašto dotičnog u bilo kom pogledu porediš sa Putinom ali kad je Hilari glavni pretendent ispostavi se da je i Tramp suhi genij. U stvarnosti nema apsoluta, sve je nešto u odnosu na nešto.
Bodulica Aktivan član Poruka 1.447 27.01.2021. u 14:33 - Od Bajdena kreće haos u Rusiji,Bosni,Srbiji? #54 Bart Tamburix: U poslednje vreme Gruziju (2008) Kliknite za proširenje... Znači za sve ostalo , zadnjih 13 godina nisu Rusi odgovorni a u Gruziji je pitanje Jel bila reakcija na akciju ili akcija čisto tek tako.
Bart Tamburix: U poslednje vreme Gruziju (2008) Kliknite za proširenje... Znači za sve ostalo , zadnjih 13 godina nisu Rusi odgovorni a u Gruziji je pitanje Jel bila reakcija na akciju ili akcija čisto tek tako.
Bart Tamburix Aktivan član Banovan Poruka 1.914 27.01.2021. u 14:35 - Od Bajdena kreće haos u Rusiji,Bosni,Srbiji? #55 Bodulica: Znači za sve ostalo , zadnjih 13 godina nisu Rusi odgovorni a u Gruziji je pitanje Jel bila reakcija na akciju ili akcija čisto tek tako. Kliknite za proširenje... Nije to sve, napali su oni i Ukrajinu 2014.
Bodulica: Znači za sve ostalo , zadnjih 13 godina nisu Rusi odgovorni a u Gruziji je pitanje Jel bila reakcija na akciju ili akcija čisto tek tako. Kliknite za proširenje... Nije to sve, napali su oni i Ukrajinu 2014.
Bodulica Aktivan član Poruka 1.447 27.01.2021. u 14:44 - Od Bajdena kreće haos u Rusiji,Bosni,Srbiji? #56 Bart Tamburix: Nije to sve, napali su oni i Ukrajinu 2014. Kliknite za proširenje... Ajoj. Dobro
Beli Gibson Elita Poruka 22.781 04.02.2021. u 09:39 - Od Bajdena kreće haos u Rusiji,Bosni,Srbiji? #57 хаос у русији дај боже
Ronaldo2021 Ističe se Banovan Poruka 2.737 04.02.2021. u 10:53 - Od Bajdena kreće haos u Rusiji,Bosni,Srbiji? #58 Maks od crnog leka: хаос у русији дај боже Kliknite za proširenje... Oni su inspiratori Rogate Stoke na kapitol hilu. Sada se njihov fašizam lagano vraća u majčicu
Maks od crnog leka: хаос у русији дај боже Kliknite za proširenje... Oni su inspiratori Rogate Stoke na kapitol hilu. Sada se njihov fašizam lagano vraća u majčicu
radeta62 Buduća legenda Poruka 43.063 04.02.2021. u 12:10 - Od Bajdena kreće haos u Rusiji,Bosni,Srbiji? #59 Tukli smo se mi i sa Klintonom mozemo i sa ovim matorim pedofilom.
kapetanmark Legenda Poruka 59.826 04.02.2021. u 13:23 - Od Bajdena kreće haos u Rusiji,Bosni,Srbiji? #60 radeta62: Tukli smo se mi i sa Klintonom mozemo i sa ovim matorim pedofilom. Kliknite za proširenje... dacemo komsiji da nam oglaba majmuna, pa nek prenese utiske bajdenu posle moze i on...
radeta62: Tukli smo se mi i sa Klintonom mozemo i sa ovim matorim pedofilom. Kliknite za proširenje... dacemo komsiji da nam oglaba majmuna, pa nek prenese utiske bajdenu posle moze i on...