Od 8 aprila šiptarske vlasti sprovode podmukli plan

Хајде ти више престани да се претвараш и да се овде мангупираш. Сада су интервјуисали неке Шиптаре на тв - који кажу да су само одложили за неки дан почетак градње ПЕТ ШИПТАРСКИХ КУЋА... али да НИСУ ОДУСТАЛИ...:evil:
Tako je brate Šiptari su samo ovu akciju odložili za 15 dana,
Ova pouzdana informacija je procurela sa šiptarske strane.Tako da ova tema nije nikakva dezinformacija kako je ovde neki neuki prozivaju.

Prava istina o ovom odlaganju leži u tome jer EULEKS nije još dao zeleno svetlo za ovu podmuklu akciju a zašto je to EULEKS uradio je sasvim jasno kao dan.Jednostavno posle te akcije dugo vremena ne bi mogli da dejstvuju u samoj Mitrovici.
Zato je EULEKS prvo obećao šiptarima da želi pre da uspostavi kontrolu i vlast u Srpskoj Mitrovici a posle toga da Srbe prepuste Šiptarima.Pa ako se posle toga svaki Srbin pobuni oni će ga po svom zakonu kažnjavati do potpune okupacije Srpske Mitrovice.

Хајде ти више престани да се претвараш и да се овде мангупираш. Сада су интервјуисали неке Шиптаре на тв - који кажу да су само одложили за неки дан почетак градње ПЕТ ШИПТАРСКИХ КУЋА... али да НИСУ ОДУСТАЛИ...:evil:

a to je znaci taj opsti napad albanaca na srbe na severu mitrovice.... pet kuca i svi srbi ugrozeni:hahaha::hahaha::hahaha:

a to je znaci taj opsti napad albanaca na srbe na severu mitrovice.... pet kuca i svi srbi ugrozeni:hahaha::hahaha::hahaha:
Ništa nije smešno a i sam znaš da u pet većih šiptarskih kuća može da stane i živi celo selo zar nije bilo primera?.Pa mi Mitrovčani dobro znamo za vaš davni plan kad je trebalo dok je na severu još bilo preko petsto stanova šiptarskih pre proterivanja da je svaki stan trebao da primi na desetine terorista koji bi u datom treutku bili aktivirani i tako okupirali sam sever Mitrovice.
Ali je dao bog pa kad ste bacili bombe na Srpski kafić onda je to ujedno i bio kraj vašeg paklenog plana

Ništa nije smešno a i sam znaš da u pet većih šiptarskih kuća može da stane i živi celo selo zar nije bilo primera?.Pa mi Mitrovčani dobro znamo za vaš davni plan kad je trebalo dok je na severu još bilo preko petsto stanova šiptarskih pre proterivanja da je svaki stan trebao da primi na desetine terorista koji bi u datom treutku bili aktivirani i tako okupirali sam sever Mitrovice.
Ali je dao bog pa kad ste bacili bombe na Srpski kafić onda je to ujedno i bio kraj vašeg paklenog plana

:evil::evil:
:rotf::rotf::rotf:
:hahaha::hahaha:
:lol::lol:

:evil::evil:
woodoo.gif

:rotf:
girl_devil.gif
:rotf:
:hahaha:
smiley_emoticons_pirat2.gif
:hahaha: