a.milan1984
Primećen član
- Poruka
- 593
a šta su pogodili?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas je 8 sta se desava dole,jel ima nekih novosti.
Tako je brate Šiptari su samo ovu akciju odložili za 15 dana,Хајде ти више престани да се претвараш и да се овде мангупираш. Сада су интервјуисали неке Шиптаре на тв - који кажу да су само одложили за неки дан почетак градње ПЕТ ШИПТАРСКИХ КУЋА... али да НИСУ ОДУСТАЛИ...![]()
Šiptarčino svi mi Srbi na Kosovu znamo koji je to vaš tobože drugi put.nema nista od toga niti ce biti.propaganda obicna.
odkud "kuriru" i nesku takva informacija,samo oni znaju.albanci su izabrali drugi put,ne onakav kako neki propagiraju.
Хајде ти више престани да се претвараш и да се овде мангупираш. Сада су интервјуисали неке Шиптаре на тв - који кажу да су само одложили за неки дан почетак градње ПЕТ ШИПТАРСКИХ КУЋА... али да НИСУ ОДУСТАЛИ...![]()
Ništa nije smešno a i sam znaš da u pet većih šiptarskih kuća može da stane i živi celo selo zar nije bilo primera?.Pa mi Mitrovčani dobro znamo za vaš davni plan kad je trebalo dok je na severu još bilo preko petsto stanova šiptarskih pre proterivanja da je svaki stan trebao da primi na desetine terorista koji bi u datom treutku bili aktivirani i tako okupirali sam sever Mitrovice.a to je znaci taj opsti napad albanaca na srbe na severu mitrovice.... pet kuca i svi srbi ugrozeni![]()
Ništa nije smešno a i sam znaš da u pet većih šiptarskih kuća može da stane i živi celo selo zar nije bilo primera?.Pa mi Mitrovčani dobro znamo za vaš davni plan kad je trebalo dok je na severu još bilo preko petsto stanova šiptarskih pre proterivanja da je svaki stan trebao da primi na desetine terorista koji bi u datom treutku bili aktivirani i tako okupirali sam sever Mitrovice.
Ali je dao bog pa kad ste bacili bombe na Srpski kafić onda je to ujedno i bio kraj vašeg paklenog plana
E adame odoše ti smajliji a ti se zezaj
E adame odoše ti smajliji a ti se zezaj
ademe siptaru jasno je da kad vam se plan otkrije isrbi spreme - da vi odustajete od istog
igrate na kartu iznenadjenja....
secamo se 17tog marta 2004 godine kada ste isto "spontano" krenuli da ubijate srbe, da im palite kuce i unistavate zivote....