Od 2000te do danas demokrate izgubile 25.000 kvadratnih kilometara teritorije

Sumnjas da smo pobedili?Ti nisi dobar Srbin.:D:D:D
Dobro, ako mislis da je bilo nereseno, sto kaze nas strateg Dzeri, mozes da budes onako Srbin.

Ma kako nismo pobedili! Jeste da su nam celokupnu privredu razhebali, izginulo toliko ljudi, toliko fabrika unistili, mostova srusili mi smo ipak pobedili! I slavili smo pobedu. Sto bi se reklo: Kretenima je milo, ostale je stid...

jos jedna demokratska laz. kako te nije sramota lagati?

Kosovo je 1999te godine po rezoluciji 1244 postalo deo Srbije pod upravom ujedinjenih nacija. Deo SRBIJE.

A 2008 godine je tek Kosovo proglasilo tu jednostranu nezavisnost i priznato je od strane vecine drzava zapada.

Tek 2008.

Tako da ti lazes i izmisljas.

srpska drzava se smanjila za teritoriju crne gore i kosova za vladavine demokrata . vi ste rodjeni gubitnici.

izgubili ste 25.000 kilometara teritorije koja je bila deo srpske drzave 2000te godine kada ste dosli na vlast!

GUBITNICI!

jel ti naša forumska pameti
kako je po rezoluciji bilo Kosovo pre 1999?
jel neko spominjao po rezolucijama Kosovo 1992-1995-1998?
Kako je prošlo 350 000 Srba 1995?
i da, samo nastavi...umirem od smeha

odgovori tutabane
kakav je status imalo Kosovo 1998 godine?
Jel važila rezolucija 1244
a tvojim glupostima se smejem grohotom:lol::lol::lol:

98 kosovo je bilo deo srbije pod upravom nase drzave.

agresijom nato pakta 99te postalo je deo srbije pod upravom ujedinjenih nacija.

2008 godine proglasilo je nezavisnost i tu nezavisnost je priznalo 30 zemalja na svetu uglavnom americkih saveznika i marioneta.

98 kosovo je bilo deo srbije pod upravom nase drzave.

agresijom nato pakta 99te postalo je deo srbije pod upravom ujedinjenih nacija.

2008 godine proglasilo je nezavisnost i tu nezavisnost je priznalo 30 zemalja na svetu uglavnom americkih saveznika i marioneta.

pa vidiš
Milošević jedan deo države za 6 meseci svede od sastavnog dela pod punom kontrolom na rezoluciju 1244
a ta rezolucija važi i danas
koliko je vredela tada, toliko vredi i danas

a koliko Srba je najebalo 1995? Jesi tako revnosno izračunoa koliko je kvadratnih kilometara nestalo za 10-tak dana???

pa vidiš
Milošević jedan deo države za 6 meseci svede od sastavnog dela pod punom kontrolom na rezoluciju 1244

a koliko Srba je najebalo 1995? Jesi tako revnosno izračunoa koliko je kvadratnih kilometara nestalo za 10-tak dana???

Pogledaj sta je Seselj rekao na ovom snimku... Dakle govedo je znalo jos tada sta ce se desiti... 4 minut i 36 sekunda...:mad:

pa vidiš

nije ga milosevic sveo nego su ga sveli nato bombarderi.

da ste kojom nesrecom vi demokrate tada bili vlast kosovo bi se otcepilo od srbije jos te 99te a vi bi ste priznali njegovu nezavisnost.

ovako je spaseno za neke buduce generacije tj za buducnost kada ne budemo imali americke naciste za vratom da mozemo da ga oslobodimo i vratimo u posed Srbije.

sto se tice RSK tu je izgubljeno nekih 7.000 kvadratnih kilometara.

drugo to sto je milosevic izgubio RSK ne abolira vas demokrate koji ste izgubili Crnu Goru i Kosovo.

nije ga milosevic sveo nego su ga sveli nato bombarderi.

da ste kojom nesrecom vi demokrate tada bili vlast kosovo bi se otcepilo od srbije jos te 99te a vi bi ste priznali njegovu nezavisnost.

ovako je spaseno za neke buduce generacije tj za buducnost kada ne budemo imali americke naciste za vratom da mozemo da ga oslobodimo i vratimo u posed Srbije.

sto se tice RSK tu je izgubljeno nekih 7.000 kvadratnih kilometara.

drugo to sto je milosevic izgubio RSK ne abolira vas demokrate koji ste izgubili Crnu Goru i Kosovo.

ma da, ti znaš šta bi bilo da je bilo
smešno
prvo, opet lažeš, dokad Jerry, svaki post, ti nešto slažeš, prelazi ti u naviku
RSK je imala 17, ne 7 hiljada kvadratnih kilometara

što se tiče Kosmeta, znači nije ga Sloba izgubio, nego su ga oteli, a danas je izgubljeno,
pišljiva Rezolucija 1244 onda, pišljiva Rezolucija 1244 sada
u čemu je razlika???
A ovo oko Crne Gore nije ni za komentar
ali okvirno, drago mi je što smo se razišli

ma da, ti znaš šta bi bilo da je bilo
smešno
prvo, opet lažeš, dokad Jerry, svaki post, ti nešto slažeš, prelazi ti u naviku
RSK je imala 17, ne 7 hiljada kvadratnih kilometara

što se tiče Kosmeta, znači nije ga Sloba izgubio, nego su ga oteli, a danas je izgubljeno,
pišljiva Rezolucija 1244 onda, pišljiva Rezolucija 1244 sada
u čemu je razlika???
A ovo oko Crne Gore nije ni za komentar
ali okvirno, drago mi je što smo se razišli

razlika je u tome sto ste vi pricali da ako dodjete na vlast 2000te da cete da sacuvate i kosovo i crnu goru.

niste pricali 2000te da kosovo i crna gora nisu nasi da ih je izgubio milosevic i da treba da idu. NISTE!

ja imam dosta godina i svega toga se odlicno secam.

ne da ste to pricali nego ste OBECAVALI

niste ispunili ono sto ste obecali znaci da ste slagali i da treba da snosite odgovornost za svoje postupke. treba da odgovarate zato sto ste obecali a niste to ostvarili.

treba da odgovarate jer vam je narod na konto tih vasih obecanja ukazivao poverenje i poveravao svoj glas.

danasnja crna gora je ustaska tvorevina . ustaska je tvorevina

ustaska je jer je uskratila drzavljanstvo i pravo glasa za 250.000 drzavljana Crne Gore koji zive u Srbiji i koji su Srbi. To cak ni Hrvatska nije uradila .
.

To nije istina, to je cista izmisljotina ja znam toliko njih koji su odavde isli da glasaju, a nisu mogli samo oni koji su poreklom Crnogorci a imali su Srbijanske papire

To nije istina, to je cista izmisljotina ja znam toliko njih koji su odavde isli da glasaju, a nisu mogli samo oni koji su poreklom Crnogorci a imali su Srbijanske papire

to je ziva istina ljudi iz crne gore koji zive u srbiji nisu mogli glasati na tom referendumu.

takodje vlast u crnoj gori je pre nekog vremena donela novi zakon o drzavljanstvu po kojem se iz knjige drzavljana brisu svi oni koji imaju drzavljanstvo druge drzave.

--------------

Podgorica - Poslanici u Skupštini usvojili su juče Zakon o crnogorskom državljanstvu, a poslanici vladajuće koalicije pozdravili su aplauzom tu odluku.
Zakon su podržala 42 poslanika, sedam je bilo protiv, a jedan uzdržan.
Ministar unutrašnjih poslova Jusuf Kalamperović odbacio je optužbe opozicije da je riječ o diskriminatorskom aktu, ističući da je on restriktivan i napisan po ustavnim rješenjima.
Odgovarajući na ocjene opozicije da se Zakon primarno donio da bi se Srbima iz Crne Gore onemogućilo uzimanje srpskog državljanstva, Kalamperović je kazao da postoji mogućnost dvojnog državljanstva, ali kao izuzetak, navodeći da je to praksa u mnogim državama.

Opozicija je ponovila da bi iz Zakona trebalo izbrisati odredbe prema kojima državljanin mora znati crnogorski jezik i da se državljanstvo može oduzeti osobi koja ozbiljno prijeti vitalnim interesima Crne Gore.

-------

znaci dovoljno je da vlast u crnoj gori proglasi tvoje roditelje za osobe koje ozbiljno prete vitalnim interesima crne gore (tj za srbe) i cao ode drzavljanstvo.

Nije istina nisu samo mogli oni koji nisu imali Crnogorska dokumenta sto je i normalno na zalost stvarno sto nisu mogli i oni koji imaju drzavljanstvo Srbije, referendum bi bio jos ubedljiviji, ja bih prva glasala za odvajanje

nije normalno . svaki drzavljanin jedne drzave ima pravo glasa ma gde ziveo.

tako je u srbiji, hrvatskoj, BIH , rumuniji, madjarsko, americi.

svuda je tako sem u crnoj gori. danasnja crna gora je ustaska i antisrpska tvorevina jer na tom referendumu nisu mogli glasati samo drzavljani crne gore srpske nacionalnosti.

oni koji su bili za cepanje srbije i crne gore mogli su glasati ma gde ziveli.

to je potvrdio i jedan ovde diskutant crnogorac nacijom koji zivi u srbiji.

Smeshno mi je koliko ste vi svi glupi ***.*****li ste toliko o Demokratama i mogu da osetim da ste jedva cekali da izgubimo Kosovo da bi mogli da kazhete "E mi smo bili u pravu vidish pod demokratama je kosovo izgubljeno"

Ajde majmuncino sada mi reci ako toliko volish srbiju i ako si toliki patriJota sto ne odesh dole na Kosovo da se borish?Sto nisi otishao 99?Sto nisi otishao u rat za vreme rata u jugi?Nego samo znash da seresh ovde po forumu.Ako ocesh da znash mozhda nam pod Slobom i tim vashim glupim Radikalima drzhava bila veca ali je ekonomija bila u teshkom K U R C U i svaka demokratama cast sto su izvukle i ovoliko.

Vojska nam je upropascena zbog vashih radikala,Srbija lezhi na radijaciji.Ekonomija je bila ono necu da pricam.

Ne kazhem ja da nam je i sad dobro uglavnom bolje je nego da je ludi Toma doshao na vlast ili josh gore Milosevic ostao na vlasti(oh bozhe kakvih debila ima sve).

Sve u svemu Kosovo je bilo izgubljeno josh 99 to smo svi znali.Kakve bre UN-e?

Pozz

srbija je pod vlascu demokrata tj demokratske stranke izgubila crnu goru i kosovo?

sta ima netacno u ovoj konstataciji?

Idi pitaj Crnogorce da li je Srbija izgubila Crnu Goru . Ima da ti psuju sve pretke do Atile . Sem toga Srbiji je

bolje bez Crne Gore . U toj vestackoj tvorevini Srbija je placala sve sto je zajednicko .

A Kosovo , Sloba i SrS su bili na vlast kad je NATO cizma dosle dole . Ako ti to ne znas onda imas problem.

Kosovo je davno izgubljeno pre toga . Nista se nije radilo da ono i ostane . Oruzje nisu samo puske .

Idi pitaj Crnogorce da li je Srbija izgubila Crnu Goru . Ima da ti psuju sve pretke do Atile . Sem toga Srbiji je

bolje bez Crne Gore . U toj vestackoj tvorevini Srbija je placala sve sto je zajednicko .

A Kosovo , Sloba i SrS su bili na vlast kad je NATO cizma dosle dole . Ako ti to ne znas onda imas problem.

Kosovo je davno izgubljeno pre toga . Nista se nije radilo da ono i ostane . Oruzje nisu samo puske .

А зашто се онда који мој било где ИНТЕГРИШЕМО (а нарочито у ЕУ) - када нам је боље без свих ??? :x:x:x

Back