dadkristy94
Zainteresovan član
- Poruka
- 394
Ma meni prvi covek koji je pokazivao kako se sviraju bubnjevi je bio basista i pokazao mi je par ritmova. To je bilo na nekom splavu gde moj kum drzi svirke pa sam se ja ubacila na jednu njihovu probu.I tako je on meni pokazivao kako se sta drzi i gde se sta udara i to sam naucila.....TAko sam se ja izivljavala na mojoj omiljenoj marci bibnjeva(Tama) sve dok me onaj nadrkani pervac nije zamolio da se pomerim.... Stoka a ja se taman uzivela...Posto nisam mogla da setam po studijima napravila sam sebi imitaciju kod kuce to jest "elektricne bubnjeve" sa padovima. Nije bas bilo tesko nasla sam na internetu uputstva i semu nabavila delove i udavila malo tatu da mi pomogne oko spajanja. I tako sad na tome mogu da vezbam i u stanu samo stavim slusalice Iz licnog iskustva po meni je najbitnije da naucis da odvojis nogu od ruke, da ne lupas u isto vreme i dobos i bass. Kad naucis to ,a najlakse se uci uz onu vezbu jedan-dva onda je lako,ali se na ovo razdvajanje jako tesko naviknes.
P.S. Neki od najboljih bubnjara su ucili sami da sviraju tako sto su pokusavali da prate ritam...
P.S. Neki od najboljih bubnjara su ucili sami da sviraju tako sto su pokusavali da prate ritam...