jel zna neko neku skolicu da nije mnogo skupa a dobra gde se moze nauciti sviranje bubnjeva...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
grdno se varas, ako mislis da je kvalitetno lupanje u bubanj jednostavno, znas samo se probudis jednoj jutra i ti si savrseni tehnicar... zasto onda postoje akademije na jazz odsecima gde se pece zanat, BRATE?Bleak WinterFullMoon:Slazem se za to oko tehnike...Al bubanj je brate instrument u koji se lupa.Ovladace sama tehnikom pre ili kasnije i to lakse nego na bilo kom drugom instrumentu.
Bleak WinterFullMoon:Slazem se za to oko tehnike...Al bubanj je brate instrument u koji se lupa.Ovladace sama tehnikom pre ili kasnije i to lakse nego na bilo kom drugom instrumentu.
malecka:koliko se ja secam imas foru da iznajmish studio na sat-dva, zaboravih na koliko se iznajmljuje prostor, tamo imas bubnjeve i sve sto je potrebno za probu nekog benda... ne znam koliko se placa, super su prostori bili u moje vreme... onda ekipa uglavnom skupi kintu i iznajme prostor. mozda je bilo oko 200-300 dinara ranije - sad ne znam kako se krecu cene...
druga opcija je da sharmirash nekog bubnjara koji poseduje svoje licne bubnjeve...
samo PAZI!!!jedan od njih pripada meni...jasno?!
![]()
Anonymous:malecka:koliko se ja secam imas foru da iznajmish studio na sat-dva, zaboravih na koliko se iznajmljuje prostor, tamo imas bubnjeve i sve sto je potrebno za probu nekog benda... ne znam koliko se placa, super su prostori bili u moje vreme... onda ekipa uglavnom skupi kintu i iznajme prostor. mozda je bilo oko 200-300 dinara ranije - sad ne znam kako se krecu cene...
druga opcija je da sharmirash nekog bubnjara koji poseduje svoje licne bubnjeve...
samo PAZI!!!jedan od njih pripada meni...jasno?!
![]()
he pa mozhda i znam jednog
ja samo bubnjare i skupljam necu valjda gitariste