Ocenite avatar...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
usa i kanada su dva razlicita sveta!!!!
ovde se sve vrti oko ne kretanja, hrane i busha................
u srbiji sam isla 4 puta nedeljno u teretanu po dva tri sata................ovde se samo gojim......................
ma vraticu ja svojih 65 kila..............na moju visinu 176cm to je savrseno!!!

ja sam visoka 174/175 (zavisi gde se merim) a imam 60 kila(možda je malo ali meni odgovara). . . . ali,sad mi se povećala mišićna masa od silnog tennisa i aerobika tako da ni ne smem da stanem na vagu. . . . . . . . . .

gucci_novosadjanka:
nije to dim ngo voda...............sezona dior-a na plazi.............to je deo slike, pored te devojke je rame neke druge devojke............reklama za dior naocare za sunce...............kako to nikad niste videli po casopisima??? :) :) :)

Ćoravi smo..., naše su dioptrije kao "kafanske piksle". Malo je srećnika koji imaju isti slučaj kao dno od male staklene "Coca-cole"..........,a ...je !

Ja sam ovde samo svratio na ekskurziji............, držim se za ruku sa mojom prijateljicom da se ne bi izgubio...............

I ona kaže da sam sposoban i da je čvrsto držim za ćavku... ops izvinite , za ruku....!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back