Ocene

KOJA TO SHKOLA IMA 13 PREDMETA?!?!?

gimnazija, III godina matematickog smera ima 13 predmeta.

evo mojih ocena:

matematika 4
fizika 4
srpski 4
engleski 5
francuski 4
istorija 5
geos 5
logika 5
informatika 5 (razvaljujem Delphi)
bios 5
hemija 4
fizicko 5
vladanje 5

prosek oko 4,6 i s'obzirom na to koliko sam ucio, moram biti zadovoljan :)

Ovako zanima me imam iz engleskog dobio sam 4 na diktatu i 3 na kontrolnom i to je 7 kad se podeli sa 2 to je 3.50 i to je 4.Ona trazi od mene da odgovaram za 4 i zeleo bih da znam da li ona to ima pravo?

Profesor po zakonu ima prava da ti zakljuchi ocenu koju on smatra da treba, bez obzira na ocene u rubrici.
Dovoljno je da imash dve ocene u rubrici za zakljuchivaje ocene(shto znachi da ne mozhe da te ostavi neocenjenog), medjutim, morash se osvrnuti na ovo prvo shto rekoh. ;)

NAPOMENA: NIJE DOZVOLJENO DAVANJE PRAVNIH SAVETA I POMOĆI. STAVOVI KORISNIKA SU SAMO NJIHOVI STAVOVI I NE GARANTUJU SAMI PO SEBI TACHNOST. STAVOVI NEMAJU NIKAKVE VEZE SA KRSTARICOM D.O.O. KAO NI SA PREDSTAVNICIMA ISTE.

Zato shto sam nameravao da tema ostane takva da bi se u njoj raspravljalo o opshitm pravima uchenika (mogu li otitji sa chasa ukoliko profesor ne dodje kroz 15 minuta od zvona, mogu li i kada oboriti ocene sa pismenog...).
Mislio sam da bi tako bilo pametnije, al' ok...

Ma da. Veruj mi i meni je danas engleskinja zakljucila 3 a imam 4 i 3 i kao samo zato sto se nisam javljala u toku polugodista,ma da ,par puta samo sto joj nisam iskopala oci ali ona nije nijednom htela da me prozove,sutra ima da joj prospem lak za nokte na stolicu pa da ulepi one njene tigraste helanke. I namerno cu roze lak jer joj je to omiljena boja,mamicu joj njenu,videce ona s kime se kaci.

Pa i kod mene...vecina nastavnika ako je ocena tako izmedju pita...al mislim da tO prema deci nije fer....potrude se,imaju ocenu na pola,i oni moraju da pitaju....vechiti baxuzi.....

Ma da. Veruj mi i meni je danas engleskinja zakljucila 3 a imam 4 i 3 i kao samo zato sto se nisam javljala u toku polugodista,ma da ,par puta samo sto joj nisam iskopala oci ali ona nije nijednom htela da me prozove,sutra ima da joj prospem lak za nokte na stolicu pa da ulepi one njene tigraste helanke. I namerno cu roze lak jer joj je to omiljena boja,mamicu joj njenu,videce ona s kime se kaci.

zemunska, a?:lol:

Srpski 5
Engleski 5
Francuski 5
Latinski 5
Matematika 5
Fizika 4
Hemija 4
Biologija 4
Istorija 5
Geografija 5
Psihologija 5
Informatika 5
Likovno 5
Muzicko 5
Fizicko 4
Vladanje 5

ehhhhhhhhhhhhhhhhhh
*roze - omiljeni predmeti

Ih Nazo,das' ti widela Iliju kako zakljuchuje.... :roll:
Likusha ima prosek iz mate 3.8 i mora da radi neki test za 4...
I on joj daje neke zadatke kakwe samo on mozze da smisli i ona dobije 2 i lik joj zakljuchi3...:roll:

Ili Ljilja,srpkinja- dewojka ima ocene 5,5,4,3 i ona joj zakljuchuje 3...:roll:

Ima josh sluchajewa,da ne smaram ljude... ;)

E sad mi je konacno sve zakljuceno. :D

srpski jezik i knjizevnost 5
engleski jezik 5
italijanski jezik 5
istorija 5
biologija 5
informatika 5
fizika 5
fizicko 5
flauta 5
kamerna muzika 5
citanje s lista 5 (nemojte da se smejete, nije citanje k'o citanje, nego ti daju note koje prvi put vidis i treba sto bolje iz prve da odsviras)
hor 5
solfedjo 4
teorija muzike 5
muzicki instrumenti (teoretski predmet) 5
klavir 5
decji orkestar 5
vladanje 5

Prosek-4,94 vrlo zadovoljna :D

Pa kod ilije ja imam 2 blago meni a u celom a pola odeljenja ima keceve...
Kod ljilje sutra odgovara i kod drnde i kod perisicke a niiiista ne znam pa neka mi je bog u pomoci!
Ja sam pukla ovo polugodiste... Sad cu za raspust da se tako lepo naradim da ce mi znanje viriti iz glave kad dodjem u skolu...

Back