ocemo da se ubijemo

ocemo, al' nemamo pishtolj.....mislim da je to najbezbolnije i skoro ne moze da omane, a i ne ostavlja sansu da se covek predomisli u momentu povlacenja okidaca.

al' bilo davno u politikinom zabavniku ono verovali ili ne ili bese zivot pishe drame. usled trzaja se tipu povukao pishtolj i on se upuca tako da ostane ziv, ali slep. :sad2:

ili je to bio onaj mexikanac koji je pucao u zub koji ga boli.:think:

ma pomazu jedini oni na samoubistvo-hotline a oni prodju obuku, drugi ne mogu garantovati uspeshno teshenje
rekla bih im, ok druze tvoja stvar, sutradan bih se mozda nesto kao grizla ali i da umres nikog nije bas mnogo briga osim mozda nekih budala za koje ne znas da postoje npr neko voli tvoje poruke :heart:
ok mame, tate, braca, tetke, komsinica koja vas mrzi sto tresete mrvice itd njima ce biti zao ali njima ce negde u dubini duse biti i malo drago ali ok, njima je zao

Poslednja izmena:
ocemo, al' nemamo pishtolj.....mislim da je to najbezbolnije i skoro ne moze da omane, a i ne ostavlja sansu da se covek predomisli u momentu povlacenja okidaca.

al' bilo davno u politikinom zabavniku ono verovali ili ne ili bese zivot pishe drame. usled trzaja se tipu povukao pishtolj i on se upuca tako da ostane ziv, ali slep. :sad2:

ili je to bio onaj mexikanac koji je pucao u zub koji ga boli.:think:

:lol: i za mexihanca
valjda je bio i neki nas hajduk, da li karadjordjev, koji je izvadio oko jer ga je svrbelo?

sta vi uopste radite, meni tako dan ide, malo uzivam ali onda razmisljam treba neke likove da kliknem i nije mi ni do cega i ne klikcem ih a moram kao
zasot moram
ok znam da je ovo smesno, ali sigurno da bi i meni ensto vase bilo mogu vam uzvratiti :zper: mada mogu li s obzirom da sad nemam materijalnih problema
onda ne mogu nego tiho da vidim sama sa bogatim psihichem ako bas ocu
uzivam radim svoje ono sama sedim i nesto radim dok mi misli ponekad rovare glavu ali ok moj izbor

zasto ocu da se ubijem: vrlo sam osetljiva na neke pojave koje su skoro neizbezne
e sad mogu da ih ignorisem ali to vodi ka tome da se mnogo zatvaram u neki svet sto cak i to, nije problem
al kako da nabavim para?
da pisem ovo sa 23 god, ok, nadjes valjda neki posao, mada kriza je, teze i bole te uvo. bude steta ako ispadnu zubi a nisi se dirao (ne nudite mi se :( )
posteno. dirao posteno.
ok to je onda to. samo sto mi nesto smeta a onda odem tamo
ili mi ni ne smeta toliko
kako vama ne smeta ili da li ima bilo sta sto vas tera da se ukokate
aposto se vrtim u krugu ovde, ne mogu jasno da izrazim onda sta
?
mozda bi bilo bolje da izdepiliram noge ali me to mrzi, nisam protiv i ovako mi je lepo sedim i imam dlake i ok mi je, sutra cu preksutra cu itd
ali onda ulecu te ribice nekako i njih ne trpim a neke ne mogu ni da izvredjam niti imaju manu
e sad kako da to mi ne smeta
imaju savitljiviji nervni sistem od mene
nekako uvek ocu dva necega i nista mi ne valja a nikako da svi odu da se resetujem.
ok bilo bi bolje da radim ali gde da radim i shta? a i radim ponesto, i ima taj prostor da ne radis.
to je meni najgore p[onekad? mogu da sedim tako ceo dan da ne radim nista ali pitace me sta
ne znam ovo je nesto neodredjeno

Poslednja izmena:
Slusam ja,sasvim slucajno, pre neki dan na ulici razgovor dve komsinice...i jedna od komsinica stalno-kuknjava,nemanje....a ova druga joj kaze"Ako ne mozes da zivis-OBESI SE!". likusa.bilo mi je smesno.

Jes... ta bi bila prva da na Beogradskoj Hronici kaže "Bila mirna, vredna, dobra žena, volela život, volela cveće. Niko ne bi pomislio da će da uradi tako nešto." A vamo huška.

ok, ocemo, zasto???
ko nas tera i ko se raduje tome
zasto se jos nismo ukokali
?
nema ono, nemojte nemojte, znamo svi da treba i da je to resenje
de ste?
necu stvarno ali dodje ponekad : ))

sretnem ja nedavno nekog tipa koji je pokusao da se ubije sa nekim otrovima, nedelju dana je bio u komi i jos dve nedelje vezan za krevet pogleda uperenog u plafon i pitam ja njega kako je bilo a on meni kaze video sam kako izgleda pakao i da ga jeza hvata kad se seti toga..tako da sam misljenja da su' pakao' i samoubistvo tu negde..sve zavisi od vas koliko dozvolite sebi da zaglibite..

ok, ocemo, zasto???
ko nas tera i ko se raduje tome
zasto se jos nismo ukokali
?
nema ono, nemojte nemojte, znamo svi da treba i da je to resenje
de ste?
necu stvarno ali dodje ponekad : ))

Nadjem se u situaciji u kojoj kazem da cu da se ubijem.Nije to ono ''O ne,polomio mi se nokat,ubicu se!''.
To su ozbiljnije situacije koje me jako dotuku.Cesto sam na mostu kod nase rijeke,razmisljajuci da li da skocim ili ne.Na kraju uvijek ipak dajem sansu zivotu iako se posle pokajem.Valjda mi nije vrijeme jos uvijek.:)

a zasto ONI da odu, zasto jednostavno TI ne odes pa se restartujes...?! ako je NJIMA bolje, zasto TI ne probas malo tog NJIHOVOG, znam, znam, ne bi ti sebe menjala, da udjes u taj njihov glupi, retardirani svet, ovaj tvoj je bolji.....a mozda i nije...

pa nije mi dostupno ono sto je OK nisam sposobna, ili mogla bih uz velika odricanja
mnogo bagujem plasim se batina i svoje ljigavosti

a i moram ovde jos da zavrsim pre nego sto odem u njihov svet
znaci postoje OK nedostupni oni
i oni dostupni ali onako... pa za taj onako mozda i mogu da se pokrpim ali pitanje je zbog posla
kad sve razmislim najbolje da me nema
ali je to nedostupno, ok i dostupno je
a necu batine, znam i kako bih mogla da nestanem, a ocu da me nema... to je vec suvise ekscentricno

e pa ajde da budem eksc. do kraja... ako neko zna neki lep neinvazivan nacin neka hemija nek mi pishe... mada je sve to rizicno
mozda pre na mail neog ovde
ok overdose nesto necu...?
glupo je ok ali sta znam mozda ima reshenja, to je jedan od poslova buducnosti, konstrukcija samoubistva

eheh sad se femkam : ))
znaci nije da ocu
al opet ako nesto ima...
:bljak:

Poslednja izmena:

Back