ОЧЕКУЈУ СЕ ПРЕГОВОРИ СА СНС И СРС

ВУЈО!!!
ДАЈ БОЖЕ ДА сви ми, који оволико нападамо напрдњаке због издаје и продаје....................ГРЕШИМО!!! :ok::ok::ok:
Али и ти, а и сви мислећи људи знаш да смо у праву и да од те сарадње, по природи ствари, не би смело да буде ништа и никада!!!
Опет кажем, дај Боже да грешимо, али...!?

Ма где грешимо ... Па погледај их молим те ... Док су били у СРС нико од њих ништа имао није осим Препоштеног Томе и верног му Ћирка ....:hahaha::hahaha::hahaha:

Ти изгледа не схваташ да смо ми читаве 1998-е били у СТВАРНОЈ НЕПОСРЕДНОЈ РАТНОЈ ОПАСНОСТИ!? :think::think::think: :eek:

Схватам само да та опасност 1999. није прошла већ смо бомбардовани а после тога смо били у коалицији још годину и по дана без икакве потребе. Немој погрешно да ме схватиш, не критикујем ја радикале, али од јуна 1999. до октобра 2000. смо безвезе били здружени а СПС је у том периоду све радио наопако.

jel znas sta je bilo one veceri?
ko je bio prisutan?
i ko ga je apsio?
gde je sm drzao pistolj?
i u kakvoj je kosulji bio?

ja znam

al, dobro. nekad bilo, sad se pripoveda.

bas nesto i ne razumem tvoj doprinos politici i forumu, te ovo sam bila, te nije mi po volji, te koferce ovo, te ono

ukratko, sumnjivo je sto mutis vodu umesto da razjasnis, kao nekadasnji nesto

Не знам готово ништа о том хапшењу. Лепо сам рекла да сам из странке отишла новембра 2000. Оставку сам предала још у октобру а у новембру је све то прошло и формално. Нисам била задовољна од 1998. а после бомбардовања ми је дефинитивно било свега доста. Није ту толико крив ни СПС (најмање Слободан Милошевић и његова политика) колико чињеница да сам непосредно сарађивала са особом која ми уопште није одговарала, са којом сам се приватно посвађала и престала да говорим и да ми је све то ишло на живац.
Слоба је ухапшен 2001. године а ја тада нисам била члан СПС-а нити сам имала контакт са било ким од високих функционера странке. Нисам га видела од како сам се ишчланила. Појма немам ко је све био у вили "Мир" када су га хапсили нити шта се ту дешавало. Знам само да су били присутни Ивица Дачић, Бане Ивковић и Синиша Вучинић. Чула сам неке приче о пиштољу са 20 и нешто метака и знам да су наводно нашли доста оружја али не улазим у то да ли је истина или не. Не одобравам хапшење и мислим да Коштуница и Ђинђић нису смели то да ураде али детаљи ме никада нису интересовали, као што сигурно ни Слобу није интересовало шта се дешава са мном или са било ким другим ко је странку напустио.

Схватам само да та опасност 1999. није прошла већ смо бомбардовани а после тога смо били у коалицији још годину и по дана без икакве потребе. Немој погрешно да ме схватиш, не критикујем ја радикале, али од јуна 1999. до октобра 2000. смо безвезе били здружени а СПС је у том периоду све радио наопако.

Па и није баш све наопако!!!

Јесте да је држава, својом присилом, изнуђивала ангажовање од фирми,.............али се пуно тога и обновило!!! :worth::worth::worth:

Знаш када би ови "постпетоктобарци" то урадили!?:think:

Кад на цветку никне нокат!!!:sad2::sad2::sad2:

И друго бре, па свима је било јасно шта ће да уследи!!!:thumbdown:
Или мислиш да се рат завршио потписом у Куманову!!!:think:
Јесте рокање, али не и суштинско рушење СМ-а !!!

Па и није баш све наопако!!!

Јесте да је држава, својом присилом, изнуђивала ангажовање од фирми,.............али се пуно тога и обновило!!! :worth::worth::worth:

Знаш када би ови "постпетоктобарци" то урадили!?:think:

Кад на цветку никне нокат!!!:sad2::sad2::sad2:

И друго бре, па свима је било јасно шта ће да уследи!!!:thumbdown:
Или мислиш да се рат завршио потписом у Куманову!!!:think:
Јесте рокање, али не и суштинско рушење СМ-а !!!

Да ли је све урађено наопако или само нешто - у то не улазим али радили су тако да је маса грађана Србије решила да се организује и да се окупи испред Савезне Скупштине и направи нереде који су довели до промене власти. Слажем се да свака власт треба да се мења када људи нису задовољни али мислим да пети октобар није одрађен поштено. Нису ту криви ни "отпораши" ни обичан свет већ је крив пре свега Коштуница. Да је заиста победио као што је тврдио, не би спалио листиће пре поновног бројања истих. Он је и себи и својим гласачима био дужан да дозволи поновно пребројавање а до тога није дошло. Моје је демократско право да сумњам у његову победу на тим изборима. Опет, било како било, испред Скупштине се окупио огроман број његових присталица а то нешто значи. Тома сада може да изгуби са 49.9% од Тадића али тих 49.9% његових гласача нису у тој мери незадовољни режимом да одлуче да се окупе и на силу смене власт. Петог октобра су Коштуничине присталице достигле тај критичан тренутак када не могу више и устале су против социјалиста а то нешто значи. Није битно да ли је он имао 49% или 51% подршке - сви ти људи који су били за њега су у тој мери били незадовољни да су се окупили да се боре за оно у шта верују. Не улазим у то да ли је то демократски или не али ја лично немам шта да тражим у политици након што се толики проценат људи побунио против те политике. Поштујем оне који су остали у СПС-у и верујем да су то урадили зато што су знали шта даље и зато што су имали неку визију како ће деловати као опозиција. Не кажем да бих било шта што су они урадили ја урадила боље и уопште не мислим да је захвално бити у кожи оних који су доносили те одлуке. Знам да су радили најбоље што су могли и онако како су мислили да је исправно а нажалост наш народ то није препознао као такво.

Да ли је све урађено наопако или само нешто - у то не улазим али радили су тако да је маса грађана Србије решила да се организује и да се окупи испред Савезне Скупштине и направи нереде који су довели до промене власти. Слажем се да свака власт треба да се мења када људи нису задовољни али мислим да пети октобар није одрађен поштено. Нису ту криви ни "отпораши" ни обичан свет већ је крив пре свега Коштуница. Да је заиста победио као што је тврдио, не би спалио листиће пре поновног бројања истих. Он је и себи и својим гласачима био дужан да дозволи поновно пребројавање а до тога није дошло. Моје је демократско право да сумњам у његову победу на тим изборима. Опет, било како било, испред Скупштине се окупио огроман број његових присталица а то нешто значи. Тома сада може да изгуби са 49.9% од Тадића али тих 49.9% његових гласача нису у тој мери незадовољни режимом да одлуче да се окупе и на силу смене власт. Петог октобра су Коштуничине присталице достигле тај критичан тренутак када не могу више и устале су против социјалиста а то нешто значи. Није битно да ли је он имао 49% или 51% подршке - сви ти људи који су били за њега су у тој мери били незадовољни да су се окупили да се боре за оно у шта верују. Не улазим у то да ли је то демократски или не али ја лично немам шта да тражим у политици након што се толики проценат људи побунио против те политике. Поштујем оне који су остали у СПС-у и верујем да су то урадили зато што су знали шта даље и зато што су имали неку визију како ће деловати као опозиција. Не кажем да бих било шта што су они урадили ја урадила боље и уопште не мислим да је захвално бити у кожи оних који су доносили те одлуке. Знам да су радили најбоље што су могли и онако како су мислили да је исправно а нажалост наш народ то није препознао као такво.

"Моја савест, међутим, не би била ни најмање мирна ако свом народу не бих, после свих ових година на његовом челу, рекао шта мислим о његовој судбини, ако би му ту судбину наметнуо неко други, макар и тако што би народу објашњавао како је такву судбину изабрао он сам.
Та заблуда да бира сам, оно што за њега бира неко други, најопаснија је заблуда и главни је разлог моје одлуке да се јавно обратим грађанима Југославије." - СМ

А је л' ти прочита што ти ја рекох да се рат није завршио потписом у Куманову, а!?
И је л' размисли о томе!?
Изгледа да ниси!!!
Не браним Слобу, али је он својим осионим понашањем, бранећи породицу (која га је политички и сје6ала и уништила ), само убрзао дефинитиван крај тога рата, тј. властиту смену!!!
Тачно је то да је народу дозлогрдило, али је ту више радио "запад" и разноразни "Сороши"!!!

БИТНО ЈЕ НАЋИ ОВЦЕ!!!
ШИШАЊЕ ЈЕ СТВАР РУТИНЕ!!!

Признајем да сам једна од тих оваца био и ја!!!

А је л' ти прочита што ти ја рекох да се рат није завршио потписом у Куманову, а!?
И је л' размисли о томе!?
Изгледа да ниси!!!
Не браним Слобу, али је он својим осионим понашањем, бранећи породицу (која га је политички и сје6ала и уништила ), само убрзао дефинитиван крај тога рата, тј. властиту смену!!!
Тачно је то да је народу дозлогрдило, али је ту више радио "запад" и разноразни "Сороши"!!!

БИТНО ЈЕ НАЋИ ОВЦЕ!!!
ШИШАЊЕ ЈЕ СТВАР РУТИНЕ!!!

Признајем да сам једна од тих оваца био и ја!!!

За Куманово се слажем 100% - то је био само формални крај. Исто мислим и о Слобиној потреби да брани породицу и на тај начин нашкоди само себи. Која нормална жена чији муж има најјачу странку у Југославији оснива своју сопствену странку и тиме слаби његову? Која је то болесна сујета којој је мало што јој је муж председник па реши да се и она мало бави политиком али у другој странци? Домаћи фактор који је уништио СПС је, по мом мишљењу, пре свега био ЈУЛ са својим полустручним, приученим и углавном лоповским кадром. Они су отерали људе и од Мире али и од Слобе. А о страном фактору нећу ни да причам. Коштуница је доведен на власт најмање због своје харизме (коју иначе онако млохав заправо и нема) већ је тим западњацима једноставно био подобнији од Милошевића. Он се ту најмање питао и није ништа могао да уради. Заиста не мислим да је он крив што је СПС изгубила власт и не мислим да би остали на власти да је нешто урађено другачије јер се нисмо ништа питали. Слоба је урадио најбоље што је могао и свака част и њему и онима који су након пада са власти знали шта и како ће даље. Запад јесте имао утицај на догађања 5.10 и то је донекле било инструирано али обичне људе нико није мотком терао на улице. Нема везе да ли је Коштуница испао бољи или гори - нешто пре њега није ваљало чим се народ побунио. Колико је то кривица СПС-а у то не улазим али очигледно да је пети октобар био нешто што су људи желели. Нажалост испало је да су се џабе бунили јер од Коштунице нема користи ...

Poslednja izmena:

Back