Očekujete li u naredne 3 do 5 godine..

Да будемо до краја искрени, ти можда мање очекујеш неки апокалиптични рат него што му се надаш

Та патологија је прилично присутна на српским форумима одувек.
Нисам ја никакв љубитељ насилне смрти. Али пратим шта се догађа, и пратим реторику у Вавилонима света. И то све указује, да се кермез спрема.

Нисам ја никакв љубитељ насилне смрти. Али пратим шта се догађа, и пратим реторику у Вавилонима света. И то све указује, да се кермез спрема.

Да цитирамо покојног али непрежаљеног Џега

"Da cujete jedan vic:

Šta radi gubitnik tranzicije kad izgubi radno mesto tehnološkog viška?

Pocne da se nada Trecem svetskom ratu.

U stvari to i nije vic, nego opis ove teme."

Ја лажем? Не другар, него си ти слабо образован, и безезњак вишег типа. Па одкуд ти знаш шта ја радим и са колико људи комуницирам дневно? Јел имамо позориште које се зове Југословенско Драмско позориште? Имамо. Има ли у Аустрији бар једно позориште које се зове Аустроугарско позориште? Нема, јер би било сулудо. Да ли постоји у Србији спортско друштво, које се и данас зове Југословенско Спортско друштво Партизан? Имамо. Знаш ли колико сам глуперди чуо после петог октобра који са срећом у очима говоре , " "сад ће да се врате хрвати и словенци". У Пољској је комунизам може бити био антиљидски, ани није био анти пољски. У Румунији је свакако био антиљудски, али исто тако није био анти румунски. Овде није био антиљудски, али је био анти српски. Зато су Пољаци, као Католици, много лакше ушли у ЕУ. Ми нећемо никад сасвим сигурно. Све комуњаре сваког типа су југословени. Баш сви до једног. Нема ни једног комунисте у Србији данас који би био анти југословен. Некад, кад су се тек формирали, сви до једног су били антијугословени. Баш сви. Храти су постајали комунисти, по сведочењу Винавера, на чисто анти српским основама. На жалост, сви ти комунисти су југословени СФРЈота. Нису адепти оне прве Југославије. За време Краљњвине Србије, имали смо само оног лудака, нашу прву жену у црном, Димитрија Туцовића, који је брукао јуначког брата, где год је стигао. Да ли мислиш да би неко дошао да брани ону кењару што се зове гротескно " Кућа Цвећа" Ја мислим да би. И те наказе су српски непријатељи. Коммунистичка пратија Србије је формирана тек 1946. године. Не заборави то. И не заборави, огромна већина југословена, комуњара, и сличног олоша навија за запад, на страни су запада, и жели да Србија иде у правцу запада.
To су само љуштуре за које си се закачио. Нама је много већи проблем комуњарски менталитет, посебно у економији, који постоји и код српских националиста, фашиста, монархиста, десничара, левичара, центриста ... код свих.

Кога би дошао да брани КЦ ? хахахахахахахахахахахаахаха Ти си луд.
Па што нису бранили све те силне називе улица које смо вратили или чак променили, као њихов Булевар АВНОЈА ?
Што нису бранили све те силне споменике који су срушени.

Да цитирамо покојног али непрежаљеног Џега

"Da cujete jedan vic:

Šta radi gubitnik tranzicije kad izgubi radno mesto tehnološkog viška?

Pocne da se nada Trecem svetskom ratu.

U stvari to i nije vic, nego opis ove teme."
У ал си омануо. Тврдо. Нисам ја никакав губитник никакве транзиције. Од увек сам самозапослен. Било јеи успона и падова, какао и приличи.

У ал си омануо. Тврдо. Нисам ја никакав губитник никакве транзиције. Од увек сам самозапослен. Било јеи успона и падова, какао и приличи.

Нису ти детаљи твоје биографије ни битни ни занимљиви, ради се о типу човека који је киван и једва чека трећи светски рат.

Стани пред огледало и препознај се.

To су само љуштуре за које си се закачио. Нама је много већи проблем комуњарски менталитет, посебно у економији, који постоји и код српских националиста, фашиста, монархиста, десничара, левичара, центриста ... код свих.

Кога би дошао да брани КЦ ? хахахахахахахахахахахаахаха Ти си луд.
Па што нису бранили све те силне називе улица које смо вратили или чак променили, као њихов Булевар АВНОЈА ?
Што нису бранили све те силне споменике који су срушени.
Ономад, кад су се скупили да га руше, Шљивнчанин је извео војску са митраљезима да га брани. Њима ништа не смемо да оставимо. Ни мрвицу. И сви који живе у туђим кућама ће морати да се иселе. А знај да нису још. Ето, унуци су им фондаши у раним НВО. Разне куме Прајда. Браиоци небинарних особа. Мењачи језика. Пошто су главни у медијима, заисипају нас партизанским ескадрлама, и уопште том комуноусашком пропагандом. И тако даље.

Ономад, кад су се скупили да га руше, Шљивнчанин је извео војску са митраљезима да га брани. Њима ништа не смемо да оставимо. Ни мрвицу. И сви који живе у туђим кућама ће морати да се иселе. А знај да нису још. Ето, унуци су им фондаши у раним НВО. Разне куме Прајда. Браиоци небинарних особа. Мењачи језика. Пошто су главни у медијима, заисипају нас партизанским ескадрлама, и уопште том комуноусашком пропагандом. И тако даље.
Ту комуњару су бранили радикали, сећаш се када је Вучић учествовао у демонстрацијама, када су га хапсили да испоруче Хагу.
Е брате, ситуација је много гора него што ти описујеш, јер ти спомињеш само те комуњарске љуштуре које су преживеле све ово време, а имаш масу комуњара међу радикалима, напредњацима и десничарима, који носе српско знамење на одећи, иду у цркву, певају четничке песме, а менталитет тотално комуњарски.

А тек када зађеш у токове новца, па видиш ту корупцију и сви су успели у Русији да зараде милионе, нико на западу.
То је други крак комунизма у Србији, који се не ослања на Титове усташе, него на стаљинисте и СССР.

Back