Očekujete li u naredne 3 do 5 godine..

Da
Bosna-Srbija. Savršen teren i savršene države za stvaranje rata i pripreme se uveliko vrše.
prvo da, drugo jok

nema interesa kod nas da prljamo ruke sa otpadom.

rat znaci ne, ali kolateral i jurnjava ko iz bertolucijevog 20. veka kad je ćaci fasisticka stoka bezala sa zlatom i bila nabadana na vile i motike...e to da. to ne gine nikom od njih.

Ne pita tebe niko hoćeš li ti da prljaš ruke. Bitno je da si podložno tle za stvaranje rata. A posle to sve sa prljanjem ruku ide lagano.
ma ja bre nisam crnica da na meni gajis bilo sta...ja sam jasika koja je izdjikljala i sa njom ne mozes lako da izadjes na kraj jer nikad ne znas na koju stranu mogu da savijem volan.

mala sala...nemas u srbiji pogodno tlo...dve grupacije, pokusao debil tadic da podeli srbiju na beogard i unustrasnjost pa nije uspeo...pokusao i ovaj schizo sa ćacijima i studentima jer finansira i jedne i druge da se zakrve pa vidis da ne ide.

bili zajedno na straftama svako vece, pili kahve zajedno, orodjivali se, isli na iste koncerte muzike jedni sa drugima, govore istim akcentom, stajali svi zajedno ko svece i kmecali kad je broz odapeo...i onda klanje...:lol:

i danas ti dodje neki takav u srbiju kaze ja sam tvoj brat i veci srbin od tebe, a ti si ustasa :rotf:

bosanski mozak je za formalin...i to se neguje za potrebe velikih sila a to se zove pandorina kutija zla, ili u prevodu ljudske gluposti koja se otvara po potrebi.

Što bi se klali, za čije Dodik zdravlje :think:
Za Dodik zdravlje.

Mada je Dodik samo kurir i izvođač radova. Interes rata je mnogo veći. U svakom momentu u svetu mora biti nekoliko ratova. Ne zato što ćemo se mi posvađati oko Broza, bureka, Muhameda ili nečeg sedmog. Nego zato što se mora potrošiti ogromna količina modernog i skupocenog naoružanja koja se u svetu proizvede. Samo se nađe pogodno tlo za to. I sve (ili više) dovoljno nenormalne i u isto vreme neutralne države sa dovoljno ludim narodom i poremećenim vladama.
I to je samo jedan od razloga.

Za Dodik zdravlje.

Mada je Dodik samo kurir i izvođač radova. Interes rata je mnogo veći. U svakom momentu u svetu mora biti nekoliko ratova. Ne zato što ćemo se mi posvađati oko Broza, bureka, Muhameda ili nečeg sedmog. Nego zato što se mora potrošiti ogromna količina modernog i skupocenog naoružanja koja se u svetu proizvede. Samo se nađe pogodno tlo za to. I sve (ili više) dovoljno nenormalne i u isto vreme neutralne države sa dovoljno ludim narodom i poremećenim vladama.
I to je samo jedan od razloga.
Nema ništa od toga

Лажеш и претерујеш. Просечан човек не познаје ни 100 људи, а ти познајеш на хиљаде Југословена.
Комуњара има, али ти их све повезујеш са покојном Шугославијом, коју више нико не спомиње и не пропагира, чији споменици се бришу, као и улице и то без неке политичке воље, а замисли да смо паметни као Пољаци, па да очистимо то смеће до краја. Али Пољаци нису видели комунизам у ЕУ, већ су је искористили. Нису видели ни у С.А.Д., а тамо су и наши четници.
Наравно, прескачеш чињеницу да ми имамо и комуњаре совјетског типа и стаљинистичког типа, то за тебе није комунизам, је л да ?
Ја лажем? Не другар, него си ти слабо образован, и безезњак вишег типа. Па одкуд ти знаш шта ја радим и са колико људи комуницирам дневно? Јел имамо позориште које се зове Југословенско Драмско позориште? Имамо. Има ли у Аустрији бар једно позориште које се зове Аустроугарско позориште? Нема, јер би било сулудо. Да ли постоји у Србији спортско друштво, које се и данас зове Југословенско Спортско друштво Партизан? Имамо. Знаш ли колико сам глуперди чуо после петог октобра који са срећом у очима говоре , " "сад ће да се врате хрвати и словенци". У Пољској је комунизам може бити био антиљидски, ани није био анти пољски. У Румунији је свакако био антиљудски, али исто тако није био анти румунски. Овде није био антиљудски, али је био анти српски. Зато су Пољаци, као Католици, много лакше ушли у ЕУ. Ми нећемо никад сасвим сигурно. Све комуњаре сваког типа су југословени. Баш сви до једног. Нема ни једног комунисте у Србији данас који би био анти југословен. Некад, кад су се тек формирали, сви до једног су били антијугословени. Баш сви. Храти су постајали комунисти, по сведочењу Винавера, на чисто анти српским основама. На жалост, сви ти комунисти су југословени СФРЈота. Нису адепти оне прве Југославије. За време Краљњвине Србије, имали смо само оног лудака, нашу прву жену у црном, Димитрија Туцовића, који је брукао јуначког брата, где год је стигао. Да ли мислиш да би неко дошао да брани ону кењару што се зове гротескно " Кућа Цвећа" Ја мислим да би. И те наказе су српски непријатељи. Коммунистичка пратија Србије је формирана тек 1946. године. Не заборави то. И не заборави, огромна већина југословена, комуњара, и сличног олоша навија за запад, на страни су запада, и жели да Србија иде у правцу запада.

Очекујем. Наравно да ова лупетања о некаквим нападима Русије немају баш никаквог смисла. Русија ће можда гађати оне, који је гађају. И то је све. Али заит очекујем рат. И све ће се поновити опет, ко што је увек и било. Стара жеља за уништење, распарчавање и пљачку русије, никад, али никад није ни престајала. И опет ће запад кренути у клање и спаљивање Руса, и опет ће се завршити исто као и сваки пут до сад. Јер, ни запад ни Руси баш ни једну лекцију нису научили. Додатан проблем чини и то, што је велико питањ колико Руса има у Русији. Ко је Рус, а ко је супротно, то јест Совјет нико не мое да препозна. Исто као што код нас Срба нико не може на улици да каже ко је Србин, а ко супротно, то јест југословен српског порекла.

Да будемо до краја искрени, ти можда мање очекујеш неки апокалиптични рат него што му се надаш

Та патологија је прилично присутна на српским форумима одувек.

Back