"Očekujemo Vučića u Moskvi 9. maja" Šojgu: To je sveti dan za Rusiju i Srbiju

Pa, ako zbog nekoga nesto ne sme, to ste vi. Zbog vas EU moze da ga ucenjuje svim i svacim, umesto da postoji politicko jedinstvo u Srbiji koje bi omogucilo da vodimo jos suvereniju politiku.

Propadosmo od "suverene" politike Miloševića i Vučića. Daj malo nesuvereno ;)

Poslednja izmena:
Da je vodila evidenciju mogla je uci u Ginisovu knjigu rekorda i postati poznata, pa kad skontaju da je tranza i da mrzi Ruse, 'ladno ima da dobije neku znacajniju funkciju u evropskom parlamentu.
Više me interesuje Keš nego slava. Mada u poslednje vreme postižem i to svojim JuTub kanalom

Hip hip (URA)
Hip hip (URA)

Rusi moraju da shvate da 9. maj nije danzbog koga smo mi specijalno srecni. Da to je bilo oslobodjenje od nacista mada je Srija ociscena uglavnom do kraja 1944. Medjutim, dan oslobodjenja od nacista je pocetak okupacije od komunista, ukidanje monarhije dolazak Groza.

Kao sto se oni ne dice Isr ni mi se ne dicimo drugim.
Ja ti zaista verujem da to nije dan zbog koga si TI srećan.

covece, mi smo vas pobedili u 2. svetskom ratu, pa sta ima da nam se zapoveda? van pameti, placite bolje samo
slavite vi vase oluje i etnicka ciscenja, a mozete i genocid
Samozavaravaš se. Niste vi nas pobijedili u WW2. Mi smo zapovijedali antifašističkom borbom u Jugoslaviji. Naravno da slavimo Oluju. To je isto što i 9. svibanj. Dan pobjede nad agresorom.

"OČEKUJEMO VUČIĆA U MOSKVI 9. MAJA" Šojgu: To je sveti dan za Rusiju i Srbiju​

RUSIJA očekuje da predsednik Srbije Aleksandar Vučić 9. maja dođe u Moskvu kako bi učestvovao na obeležavanju 80. godišnjice pobede, izjavio je sekretar Saveta bezbednosti Rusije Sergej Šojgu na sastanku sa potpredsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vulinom u Moskvi.
ОЧЕКУЈЕМО ВУЧИЋА У МОСКВИ 9. МАЈА Шојгу: То је свети дан за Русију и СрбијуFoto: Vyacheslav Prokofyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP
- Očekujemo predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Moskvi 9. maja kako bi učestvovao na obeležavanju 80. godišnjice Dana pobede. Na ovaj sveti dan za Rusiju i Srbiju zajedno ćemo odati počast milionima sovjetskih i jugoslovenskih vojnika koji su poginuli u borbi protiv fašizma - rekao je Šojgu, prenosi RIA Novosti.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...a-moskvi-9-maja-sojgu-sveti-dan-rusiju-srbiju

Rusija i Amerika podržavaju Vučića

Dok plenumaše podržavaju Hrvati, Šiptari i Bošnjaci

Čak ni rukovodstvo EU ih ne podržava

Прецедник тренутно извршава фелацио господину Крампу. Надамо се да ће и у Москву стићи на време. :ok:

Иће, иће. Има д'иде.
biglaughh.gif

fgetgg.jpg

"OČEKUJEMO VUČIĆA U MOSKVI 9. MAJA" Šojgu: To je sveti dan za Rusiju i Srbiju​

RUSIJA očekuje da predsednik Srbije Aleksandar Vučić 9. maja dođe u Moskvu kako bi učestvovao na obeležavanju 80. godišnjice pobede, izjavio je sekretar Saveta bezbednosti Rusije Sergej Šojgu na sastanku sa potpredsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vulinom u Moskvi.
ОЧЕКУЈЕМО ВУЧИЋА У МОСКВИ 9. МАЈА Шојгу: То је свети дан за Русију и СрбијуFoto: Vyacheslav Prokofyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP
- Očekujemo predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Moskvi 9. maja kako bi učestvovao na obeležavanju 80. godišnjice Dana pobede. Na ovaj sveti dan za Rusiju i Srbiju zajedno ćemo odati počast milionima sovjetskih i jugoslovenskih vojnika koji su poginuli u borbi protiv fašizma - rekao je Šojgu, prenosi RIA Novosti.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...a-moskvi-9-maja-sojgu-sveti-dan-rusiju-srbiju

Rusija i Amerika podržavaju Vučića

Dok plenumaše podržavaju Hrvati, Šiptari i Bošnjaci

Čak ni rukovodstvo EU ih ne podržava
To je dan za samo za Rusiju
Mi nisno Eusi

Back