Ocekivanja suprotnog pola

Da li (ne) marite za ocekivanja suprotnog pola?

• M, ne marim za ocekivanja suprotnog pola

• M, trudim se da ispunim neka ocekivanja

• Z, ne marim za ocekivanja suprotnog pola

• Z, trudim se da ispunim neka ocekivanja

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Cesto cujemo ono "muskarci vole ono, zene vole ono, muskarci traze takve i takve zene, zene traze takve i takve muskarce". Moje pitanje je koliko ima istine u tim ocekivanjima (opet, donekle je to i individualan faktor) i kako se nosite sa tim ocekivanjima?
Da li vas bas briga da ispunjavate ocekivanja suprotnog pola, lupam da budete i dama, i domaica, i da dobro kuvate, i vatra u krevetu, i uvek lepa i nasminkana ili se trudite da u nekoj meri ispunite ta ocekivanja? Ubacite ocekivanja po zelji, ja sam samo dao neke primere, ne mora da bude vezano za njih.

Bojite li se nekada da necete ispuniti ta ocekivanja, primera radi, ne zaradjujete dovoljno, nemate uvek inicijative, niste snalazljivi, uspesni, odlucni, dovoljno jaki ili kakvi vec?

Poslednja izmena:
:worth:

Лоло, прво свака особа је "космос у малом" и потребно је ПРИЧАТИ о СВЕМУ!
Очекивања су једно, пракса је друго.
Верујем да само уз подршку партнеру, можемо досегнути небо у сваком смислу.
Партнер мора у нама видети ослонац за то што очекујемо/желимо.

muška očekivanja su jednostavna
feed them & fu,ck them

ženska očekivanja

brižnost
pažljivost
požrtvovanost
vernost
humanost
filantropija
empatija
potencija
utreniranost
ambicioznost
preduzimljivost
umešnost
razumevanje
tolerancija
poštenje
maštovitost
duhovitost
visprenost
pismenost
obrazovanost
nadarenost
suptilnost
žestina
...
u njihovog muškarca

a sad
ne trudim se da ispunim tudja očekivanja
ali ukoliko imam emocinalni interes u tom odnosu
vladam se besprekorno pružajući sve sa goreizdeklamovanog spiska
što je naravno mana
jer ljudi ne žele sumarum tvojih kvaliteta
već ono što ONI ŽELE i što njima treba
znači ako joj trebaju komplimenti ikao izgleda kao predak ketrin ešton
ti moraš da je poredi s monikom beluči

Uvek sam se bojao da su očekivanja ženskog pola od mene prevelika i nerealna, ili drugim slučajevima preniska i potcenjivačka :D :D

pa dobro
ja s etrudim da iskamčim rep na duhovitost hehe
ali u realnosti i ženska očekivanja su dosta niska
svode se na zaposlenje i potenciju mada jedno od ta dva može i da izostani
msm budimo realni i pogledajte kako i s kim žive vaše komšinice i žene iz bračnog sudije
a to je srbija
tuga

Cesto cujemo ono "muskarci vole ono, zene vole ono, muskarci traze takve i takve zene, zene traze takve i takve muskarce". Moje pitanje je koliko ima istine u tim ocekivanjima (opet, donekle je to i individualan faktor) i kako se nosite sa tim ocekivanjima?
Da li vas bas briga da ispunjavate ocekivanja suprotnog pola, lupam da budete i dama, i domaica, i da dobro kuvate, i vatra u krevetu, i uvek lepa i nasminkana ili se trudite da u nekoj meri ispunite ta ocekivanja? Ubacite ocekivanja po zelji, ja sam samo dao neke primere, ne mora da bude vezano za njih.

Bojite li se nekada da necete ispuniti ta ocekivanja, primera radi, ne zaradjujete dovoljno, nemate uvek inicijative, niste snalazljivi, uspesni, odlucni, dovoljno jaki ili kakvi vec?

ne
onakva sam kakva sam
po ome i znas da li si kompatibilan sa nekim ili ne

uh, uh...pa ko bi ovo sve ispunio...failed na mnoge stavke ovde navedene :lol:
...
ta očekivanja mogu biti baš kamen spoticanja..
..ta očekivanja od druge strane...da on nešto mora da ispuni..naročito ako su neke grandiozne stvari, uspeh, bogatstvo, slava, sigurnost..biće tu razočarenja
..e sad neke sitnice i tako malo neke željice...pa mora to, to se očekuje a bilo bi i požejno..:lol:
..ne može čovek bez nekog očekivanja i to je takođe obmana..
..što iskreniji prema sebi, to iskreniji prema partneru...
...a sa prohtevima i zahtevima, prvo da sagledamo možemo li mi da budemo to sve što tražimo od nekog drugog
.. i naravno nudimo li mi uopšte nešto?

Ja sam bre premija za nju...bolje da se ne igra inače menjam odmah za mlađi model :lol:

Nisam nikada iskreno razmišljao,kontam posle ovoliko godina valjda bi mi rekla da joj nešto smeta. Dakle ne opterećujem se stvarno.

Ocekivanja zavise pre svega od toga sto svaka osoba polazi od sebe i svojih kvaliteta.Najveca ocekivanja imaju atraktivne, lepe devojke i bogati muskarci, biznismeni jer te dve kategorije mogu da biraju i najcesce se i nalaze zajedno.Vecina muskaraca su pacenici i traze samo sex od zena pa cesto i ne biraju mnogo i nemaju neka velika ocekivanja, dok zene su tu promucurnije i pazljivije skeniraju ponudu, tacno znaju sta mogu da dobiju u odnosu na ono sto nude.Ukoliko nisu pozeljne umeju da koriste trikove ne bi li dosli do onoga sto zele .Koriste muske slabosti i cinjenicu da vecinom muskarci nisu izbirljivi ukoliko nisu bogati.Retko ko danas trazi ljubav, iskrene emocije, osecanja sve se svodi na interes, koji ne mora biti samo materijalni vec je i interes ukoliko se ulazi u brak radi braka ili zbog dece , sirovog sexa lisenog emocije a ne zato sto se partneri medjusobno vole.

Poslednja izmena:

imam licna ocekivanja koja imaju mnalo veze sa nekim generalizovanim, i po kojima mi puno muskaraca jednostavno ne odgovara. sa druge strane, sasvim sam sigurna da ni ja ne ispunjavam ocekivanja tih istih koji meni ne odgovaraju...ako trazis sebi slicne verovatno ce se pre ili kasnije obostrana ocekivanja poklopiti. ako se pravis da jesi nesto sto nisi, onda ce svi zavrsiti unesreceni i nezadovoljni.

Tema@ ne razmišljam o tome, takve misli su me do neke mere okupirale u adolescenciji, kada svi nešto istražujemo, zaključujemo, učimo...Msm nije da i sada ne učim, ali već sam formirana ličnost, odnosi mogu u nekoj meri minimalnoj da nas menjaju, ali ne znatno...Prosto ne trudim se da ikoga ukalupim kako bi ispunio moja očekivanja, a ne maštam ni o tome kako će mene neko da ukalupi....
Nekako dođemo do spoznaje da je najlakše biti ono što jesi, pa kako god....Nekada je cena visoka, ali vredi svakog pezosa :)

Dobro pitanje, ali ja nisam prodavac bajki ili princ na belom konju, vec samo obican pivopija sa velikim palamarom.:aha2:

Tema@ ne razmišljam o tome, takve misli su me do neke mere okupirale u adolescenciji, kada svi nešto istražujemo, zaključujemo, učimo...Msm nije da i sada ne učim, ali već sam formirana ličnost, odnosi mogu u nekoj meri minimalnoj da nas menjaju, ali ne znatno...Prosto ne trudim se da ikoga ukalupim kako bi ispunio moja očekivanja, a ne maštam ni o tome kako će mene neko da ukalupi....
Nekako dođemo do spoznaje da je najlakše biti ono što jesi, pa kako god....Nekada je cena visoka, ali vredi svakog pezosa :)
Samopouzdanje na nivou.
Po muskoj "alfa" ekipi vec se vidi da kod te transakcije cesto ima dosta stvari nepovoljnih po muskarce.
Ja im ne verujem of course, ali ne mogu da ne primetim koliko su muskarci nesigurniji i iskompleksiraniji kada je vezivanje u pitanju.
Jedino da svi postanemo komarci.:deda:
Da, a inače imate frku od neuspeha i jedni i drugi, eto, tek tako, nije to zbog straha od neispunjenih očekivanja... Ljudi lažu na Boga ne misle, što bi se reklo...
A ko ne bi imao? Samo oni max sigurni u sebe ili oni koje zabole dupe za partnera.:neutral:

Svi mi imamo neki svoj tip zene/muskarca ali u zivotu te obicno snadje bas ono sto najmanje zelis.Sto bi rekli - hteo sam zenu da kuva kao moja mama a ona pije kao moj tata.Tako da kada se jednom zaljubis/poludis onda ti obicno ta ocekivanja padnu u vodu.Mislim da u tim ocekivanjima zene bas prednjace.Cak i preteruju.

Back