Očarava me...

• Začetnik teme Začetnik teme ®
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...ih...pa zna se...

15.jpg

Ljubav, zaljubljenost, kada se stari bračni par drži za ruke, nježnost, ljeto, klasična muzika, dobra muzika, poezija, tek nikli listovi koje obasjava sunce, ljetna rosna jutra, snijeg na Božić, pisanje, dobra knjiga, prijateljstvo, kada neznanac nesebično pomogne nekome i uopšteno dobra djela koja dokazuju da ova planeta nije otišla u pm, smijeh od srca, optimistične osobe, mala djeca (oni su najveći mudraci i najbolji ljudi), more, vožnja, putovanja, tuširanje u zoru, dobar film, prijatna iznenađenja,

Zadivila sam se onim prvim snimkom na aerodromu kad su izasli iz aviona junaci serije Seranovi Gilje i Tete kad su ih sacekali novinari, i kad su gostovali u nocnoj emisiji na studiu B. Odusevila sam se zbog njihovog stajlinga i ponasanja.

Odusevio me Boban Rajovic juce u gostovanju u nedeljnom popodnevu na BN u.

Odusevila sam se ponovo filmom Mala nocna muzika mada sam ga gledala vec jednom, ovo mi je bio drugi put.

Ograničenost i isključivost pojedinih forumaša kao i kolizija u kojoj se koprcaju sami sa sobom, naspram koje moja hronična zbunjenost i dezorijentisanost deluju prilično mizerno ili pak dubokoumno, ne mogu da odlučim. Očaravajuće zaista, šteta ili srećom pa nema 3h možda bi to sve na mene ostavilo samo delić utiska koji je na snazi sada u dvadesetim minutima posle ponoći.

Back