Očarava me...

• Začetnik teme Začetnik teme ®
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ocarava me kad me stavi u topli sareni krevet,donese mi par vrsta sladoleda u staklenoj cinijici i na svaku kuglu nacrta po jedno srce,kad me pita koju pesmu zelis da slusas,kad me uz to sve masira mirisnim uljem narandze,kad me voli cuteci,tako nezno i precutno...kad to osecam u njegovom dahu,rukama..ocarava me kad ta ljubav ispuni celu sobu,vasionu....neiscrpna snaga nasih zajednickih osecaja..ta religija meocarava...

Ocaravaju me putovanja automobilom nocu, sva ona svetla koja dolaze i odlaze, najzvezdanije od svih zvezdanih neba :lol: nebo iznad mog sela, svitci u letnjoj toploj noci, krvava boja Don Zuana, slatko od dunja s limunom :D, miris pokosene trave i miris sena, pogled na oblake dok lezim na zemlji i grickam travku :cool: I da ne zaboravim tresnje i lezanje na krovu kad zru...svake godine iznova :D

Ocaravaju me putovanja automobilom nocu, sva ona svetla koja dolaze i odlaze, najzvezdanije od svih zvezdanih neba :lol: nebo iznad mog sela, svitci u letnjoj toploj noci, krvava boja Don Zuana, slatko od dunja s limunom :D, miris pokosene trave i miris sena, pogled na oblake dok lezim na zemlji i grickam travku :cool: I da ne zaboravim tresnje i lezanje na krovu kad zru...svake godine iznova :D

takodje mene to ocarava i najvise volim da kad idem na put da i9dem po noci(uvek na kraju zaspim ko beba):mrgreen:
i takodje volim mirise pokosene trave i miris sena a takodje volim miris vazduha ujutru oko 5 sati:heart:

QL je voziti se notju, ali ja uopshte ne volim. Mom tjaletu se uvek spava kad putujemo notju i uvek mu padne glava, i nekoliko puta se desilo da se uspava u vozhnji na nekoliko seqndi... tako da uopshte ne volim... ali je i dalje ql:o

QL je voziti se notju, ali ja uopshte ne volim. Mom tjaletu se uvek spava kad putujemo notju i uvek mu padne glava, i nekoliko puta se desilo da se uspava u vozhnji na nekoliko seqndi... tako da uopshte ne volim... ali je i dalje ql:o

ma sta moja kea vozi extra....!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
a najvise kod voznji nocu volim kad idem u Bosnu i kad vidim neke zivotinje pored puta...npr. Srndace, vukove ili nesto drugo...

...svaka njegova porukica... :heart:

Image002-1.jpg
...............:rotf::rotf::rotf:

Pejzaži pod suncem pred sumrak, svi mirisi prirode koji mi se provuku ispod nosa dok jurcam drumovima, izdužene senke, svitanje na motociklu...

E stvarno sam zavisnik od Zweirad Fahrt-a :lol:

Back