Očarava me...

• Začetnik teme Začetnik teme ®
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mnogo puta hodam ulicom i ne primecuje razne stvari oko sebe verovatno zbog toga sto sam previse obuzeta razmisljanjem o obavezama ,problemima,svakodnevnici.i kako sam starija to se sve vise desava i zalim sto sam dopustila to.ali to se desava nekako nesvesno,a onda na trenutak kao da se probudim i ocara me taj prizor preda mnom pa ma kakv da je,zato sto znam da sam u potpunosti svesna tog trenutka,sto opazam svet oko sebe...

...mnogo toga...
Ocarava me ponasanje ljudi u neobicnim situacijama, ocarava me zvuk gitare, miris proleca, cvrkut ptica, prvi suncevi zraci na mom licu, rominjanje kise, setnja po rosnoj travi, planinarenje, kampovanje, neka knjiga, njegov nacin razmisljanja, drustvo u kome se krecem....uh mogla bih ovako u nedogled....:)

Ne vidim nigde temu tipa "šta me DANAS očaralo" pa aj da napišem ovde...Zvuči glupo i ne znam iz kog razloga,ali me danas mnoooogo očarala vožnja tranvajem na liniji broj 10 od Kalemegdana do SlavijeInače retko idem tranvajem i zalazim na Dorćol ali sam danas imala tamo neka posla,a zaboravila sam :udriglavu: koliko para imam kod sebe.Pa sam bila prinuđena da odem do Slavije jer je najbliža banka koja mi treba tamo.Imala sam utisak kao da sam pala s kruške po prvi put u životu u Beograd....

Back