Očarava me...

• Začetnik teme Začetnik teme ®
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zaslepljujuća moć svitanja...Osećaj novog početka ujutru sa prvim cvrkutom u duši... Pogled na blistavo sjajnu staklenu površinu vode...Blaga svetlost koja osvetljava tek polovinu mog lica na mesečini... Savršeni zvuk moćnog i okrepljujućeg saksofona u sumrak...Miris svežine i miris mokre trave posle obilnog, romantičnog pljuska posle koga sve postaje drugačije i novo, a opet staro, na tako jedinstven način......

Moć snova i fantazija...

Eh,da....

To je za menje stanje nirvane,slusam neku dobru muziku,i letim po putu....Osecaj je nekako svemocan!
Ocaravaju me isto i putovanja avionom nocu,pogled na ovu nasu planetu,udaljena svetla gradova.....

Pomisao da neko ulazi u moj život,ponovo.............

Mene ocarava ova tema...Divna je...

Iscitavam sve ovo i osecam se bas fino,bude se neka divna osecanja,redjaju slike,secanja...

Shvatam koliko su srecni oni koji umeju da oslusnu zivot,da zapaze skrivene boje,da uzivaju u trenutku...

Ovaj miris kise....I taj nezni zvuk kad pada po liscu...
Ocarao me je danas jedan razgovor dvoje neznanaca,tako iskren i otvoren...
Ocara me ponekad neki pogled sa kojim se sudarim setajuci gradom...

...kako covek moze lepo da se podigne i da otrese svu prasinu i lose ljude sa sebe,i da nastavi dalje kao da se nista nije dogodilo,kao da se samo malko pre toga nije davio..a sve to kad hoce onda i moze..

vetar na Adi...lišće koje šušti pod nogama...i zvuk poruke na mobilnom telefonu,a ja znam ko je šalje :)

koliko samoca na kisi boli

Probudila sam se rano, prerano i stala da čitam ovu temu....
Očarali ste me :)
Predivan početak dana...

mig29_012.jpg

207990655_0a668af75d.jpg

:super:

Back