Očarava me...

• Začetnik teme Začetnik teme ®
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
®:
...jedna mlada dama, Mlečni put u zvjezdanoj noći ponad zavičajnih planina, par cipela spremljenih za vjenčanje, san na odloženo plaćanje i miris dunje na ormaru u hladnoj sobi, pri sklapanju očiju u toploj postelji...

Vas?

Biti prozaičan ili ne?:think:

Očaravaju me "uzorci" četiri torte koji su mi stigli tokom popodneva, smlatiću ih za večeru ne bio patak. :D

Očarao je možda uz put neki dasa. :)
Ma nisam ni otišao u šetnju, ne mogu ni da dišem... :rumenko: Ne pamtim kad sam slistio toliko torte, ako nije bilo propisnih osam parčadi... :roll::D

Ma nema dase, stigla je još ihahaj, pa me je očarala (čudo jedno kako očarava smrznuta devojka).:mrgreen:A i nju je očaralo to što sam je odmrz'o!:lol:Evo sad tako očarani jedemo očaravajuću tortu.:p

ShipwreckNavagiolarge.jpg

:zaljubljena::zaljubljena::zaljubljena:

Očarava me to što se odjavljujem i bežim u krevet. Good night. Ps: hoću i ja u Rio, ali ne mogu sad, mnogo mi se spava, tako da vam zelim lep provod u riu.
Laku noć momčino. :)
Vec smo tamo Dacice:D

Našli smo kad ćemo da idemo, dok besni pravi rat u favelama nakon dodele Olimpijade Riu. Bande narkodilera su oborile i vojni helikopter nad gradom, ni DRAE ni BOPE im ništa ne mogu, o običnoj civilnoj policiji ne vredi ni govoriti. Rio je prilično gadan... Bolje da odemo na Luninu plažu, na sunčanjac i kupanjac. :)

Laku noć momčino. :)

Našli smo kad ćemo da idemo, dok besni pravi rat u favelama nakon dodele Olimpijade Riu. Bande narkodilera su oborile i vojni helikopter nad gradom, ni DRAE ni BOPE im ništa ne mogu, o običnoj civilnoj policiji ne vredi ni govoriti. Rio je prilično gadan... Bolje da odemo na Luninu plažu, na sunčanjac i kupanjac. :)

Bre,Daco sto pokvari romantiku?:p
Ipak je na mojoj plazi najlepse:D

Smiriće se svi oni kad prođe Olimpijada, onda ćemo na karneval kad ponovo upadnu u kolotečinu. :)
Pravo da ti kažem i mene očarava tvoja plažica, lepša je od Ria, gde li bi to moglo da bude, možda je ovde negde bliže, na Mediteranu?

Stvarno ne znas?

Zakintos je sve popuarnije ostrvo, koje je pored Santorinija možda „najslikanije“ ostrvo na kome se nalazi čuvena plaža Navagio sa nasukanim brodom, okruženom stenama, do koje se može stići jedino čamcima. Stanovnici ostrva su poznati po svojoj sklonosti ka umetnosti tako da je Zakintos dom Cantada, vrste grčkih pesama kao i slikarskog pravca iz 17. veka poznat kao Zakintoska škola. Centar turizma na ostrvu predstavlja mesto Laganas u čijoj blizini se nalazi i međunarodni aerodrom.

zakintos1.jpg

Blizu je Dacice:D

Back