Očarava me...

• Začetnik teme Začetnik teme ®
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moji matorci me ocharavaju iz dana u dan sve vishe i vishe :)
mog cjaleta ladno zanima istorija za osmi razred..:lol: ja jedva chekam jun da izgazim knjigu, pocepam je i zapalim, i onda pepeo koji ostane da stavim u neku chiniju za uspomenu, a cjale ladno kazhe ''kad zavrshish s uchenjem, daj mi da ja prochitam :)''
eeh shta sve chovek necje chuti od njih....:)

Moja sumorna pojava koja se vuče po školskom hodniku u 7:25 ujutru. Sa veeeeelikim podočnjacima...

A sad, ozbiljno.
Noć, zvezde, sneg. More. Miris lavande. Jedan dečko koji me ne voli. Sve vitke i prelepe žene. Visoka moda. Moja muzika (mislim na ono što slušam). Zalazak i izlazak Sunca. Dečja naivnost. Sportski umor. Ples. Kuba. Ronjenje.
.......

... kada sam u drustvu sa dobrom knjigom, kada uz to ide neka dobra stara muzika, kada leskarim bez da razmisljam o krucijalnim pitanjima vezanim licno za mene... ocarava me dobar tenis, kada pogledam neki film pa o njemu razmisljam sledecih par dana (to je siguran znak da me se duboko dojmio)... setnje uz reku, ali nema se vremena za to... paaa... neka dobra klopa... moram da priznam... uzivam da jedem ukusnu hranu...
... kada vidim super torbu, ranac, sve jedno... pa parfemi... uh... neki slatki autfit... patikice koje idu uz to...

Мене је очарала чињеница колико романтичара овде има... а, где је уоквирени, нацкострасни или је пре нацкострашни Р? :p
Ало, људи, побеже нам творац теме! :D
:bye:

Je l' te to zasvrbio p®st? :P

Tuka sum, ne se briži...

Back